הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התייעצות לסייקל ראשון

• פותח/ת השרשור D.M Fit
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

D.M Fit

משתמש מתחיל
7
1
נק' מוניטין:
-5
7
1
ערב טוב חברים וחברות!
כבר תקופה שאני רוצה להתחיל סייקל ואני מתלבט וחוקר,
מה אתם אומרים על זה בתור סייקל ראשון

1)טסט + אנאבר
2)טסט + ווינסטרול
3)טסט + מסטרון
4) rad140
5)LGD
אשמח לקבל הסבר על תופעות לוואי
והמלצות מניסיון אישי.

• פותח/ת השרשור
טוב כמו תמיד אני לא מספיק אבל אגיד שוב שאמרו פה דברים כסלע... אךך ניקח אותך רגע לנקודה שאני הייתי ביננו גמאני התחלתי לעשות סייקלים כשנתקעתי בבנץ ב 60 קילו מה עלה לי לראש אני לא יודע מהלך לא חכם אמרתי אני יעשה סייקל אחד לפחות לפי "הספר" התחלתי ללמוד תתחום האפל ולהבין לעומק מזה תרופות הורמונליות בעלת השפעות אנבוליות (מה שאנו קוראים לו סטראודים,פאמרה או ואט אבר) אז החלטתי לעשות סייקל טסט 10 שבועות הרגשתי מלך קינג העולם הגעתי בסייקל הראשון ל פאקינג 100 קילו בנץ העיד הושג? לא אחרי הסייקל היה roll back לא נקודת ההתחלה אבל גם לא המטרה ופה בדיוק זה נגזר שתרצה לעשות עוד סייקלים ועוד,עוד דוגמא קלאסית אחרי שהתחטבתי אמרתי ואוו אחוז שומן נמוך בוא נעשה עוד סייקל מסה גם ככה ההמרה לאסטרוגן תהיה נמוכה והופה סייקל שני בדרך ואז השלישי וזה מתגלגל זה כרטיס טיסה בכיוון אחד חביבי בשפה יותר פשוטה...נגיד אתה מאונן ואתה אומר לעצמך אני רוצה לז**ן מישהי רק להרגיש את הכ*ס של הבחורה ואז אני יחזור לאנון כרגיל אזז אחרי שתנסה מנ*ש של בחורה שעושה לך את זה תרצה עוד ועוד.
עוד משהו כשאתה עושה סייקלים אתה on off זאות אומרת קשה לתחזק את זה אתה נירא אש בסייקל וכשאתה יורד ממנו אתה לרוב נירא זוועה אז עם אתה במחשבה של אני יעשה סייקל אחד ויראה איך זה זה טעות ואם אתה חושב שתעשה כמה סייקלים ואז תשמר את זה זה גם טעות. בקיצור אני לא נגד זה אני לא בעד זה אני ניטרלי לחלוטין הבחירה היא שלך המטרות הן שלך הבריאות היא שלך אתה ילד גדול מאמין עם שכל על הכתפיים שב תלמד מקצה לקצה מה כל אחד מהחומרים עושים מה התופעות לוואי ואיך נלחמים בהם. תזכור תמיד דבר אחד שזה תרופות ולא תוסף תזונה,לרוב החומרים האלה לא סלחנים בעליל. תהיה זהיר חבר תיגש לנושא בכובד ראד עם המון שכל
תודה, לקחתי לתשומת ליבי.

Dox תמחק
קוצר השאיר את הדיון פתוח רק בשביל שישכנעו אותו לא לעשות את זה.
לא בשביל שתישלח לו קישור לאיך כן לעשות
תקרא בעמוד הקודם
בינתיים אני ממשיך את הדיון פתוח לא בשביל שמישהו ייתן לו המלצה לעשות את זה, כי זה יהיה מפגר, אלא כדי לתת הסברים ללמה לא כדאי.

לזה התכוונתי.

@frozen זה מידע שפותח הדיון יכול למצוא בקלות, אל תתרגש, יותר חשוב הדיון עצמו, ולא רק המידע הכללי מאוד

אני מתרגש כי אנחנו מסבירים לבן אדם למה לא לעשות את זה במצבו, והוא שולח לו קישור ומוסר "בהצלחה"

@dox ואתה עוד אומר שאני ממליץ לאנשים?
תקרא את התגובות שלי בדף הקודם
סבבה, אבל עדיין, זה לא הסבר מקצועי על מה כדאי לעשות, זה לא מידע מספק כדי לבנות סייקל

הוא ילד גדול כולנו לרוב התחלנו ככה ולא על ידי המלצת רופא. לא בעד לא נגד ניטרלי בנושא יש מספיק סיבות למה לא לאכול אנאבולים ולהזריק אנדוגנים
עכשיו זה ביידים שלו שהוא ישקול את זה.

Dox תמחק
קוצר השאיר את הדיון פתוח רק בשביל שישכנעו אותו לא לעשות את זה.
לא בשביל שתישלח לו קישור לאיך כן לעשות
תקרא בעמוד הקודם

לזה התכוונתי.

סבבה, אבל עדיין, זה לא הסבר מקצועי על מה כדאי לעשות, זה לא מידע מספק כדי לבנות סייקל

בתור אחד שלא מבין וגם לא מתכנן להזריק (כמו שאתם מבינים משאר התגובות שלי)

הייתי בטוח שסייקל ראשון זה 250 פעמיים בשבוע וזה מספיק מה יש כל כך הרבה לדעת?

אולי..
אבל אני בגישה מאוד מחמירה עם זה.
סטרואידים זה לא הפתרון וזה לא הדרך. זה סהכ כלי עזר.
@Navira
@dox סתם עקרון,
קראת את הדף הראשון? 5 אנשים מסבירים לו למה לא לעשות את זה ואתה דוחף את זה עם "בהצלחה"?

אולי..
אבל אני בגישה מאוד מחמירה עם זה.
סטרואידים זה לא הפתרון וזה לא הדרך. זה סהכ כלי עזר.
@Navira
אתה מאוד מבלבל כי כל מה שאתה כותב כמעט אתה לא מיישם על עצמך

בכל מקרה למר בחור פה זה לא מדע טילים סייקל ראשון (לפחות)
תעדכן אותנו איך הלך לך

בכל מקרה למר בחור פה זה לא מדע טילים סייקל ראשון (לפחות)
תעדכן אותנו איך הלך לך
חח תשמע אתה הכי צבוע בארץ..
איך אתה מעיז להגיד שאני מעודד אנשים להשתמש?
אין לי בעיה שיקרה לי נזק כלשהו. זה אני,זה החלטות שלי.
אני לא מסכים אבל שמישהו יפגע כי אתה מברך אותו ותומך בו להתחיל להזריק,שהוא בתת משקל ובקושי מרים מוט ריק

קראת את הדף הראשון?
כן
חח תשמע אתה הכי צבוע בארץ..
איך אתה מעיז להגיד שאני מעודד אנשים להשתמש?
אתה כנראה לא הבנת אותי נכון מעניין לי את הביצה השמאלית מה אנשים דופקים בעצמם מצידי שביחד עם הטסט יקח גם טרן ואנאבר
אבל שלא יטען שזה לא מזיק, כפיש?

נ.ב
טיפה צבוע להגיד שצריך להגיע לתוצאות מכובדות אבל אז על עצמך להגיע לתוצאות חמודות ולהתחיל להזריק

טיפה צבוע להגיד שצריך להגיע לתוצאות מכובדות אבל אז על עצמך להגיע לתוצאות חמודות ולהתחיל להזריק
אני בטוח שאתה דוחק 150 לחזרות נכון?

וכבר הסברתי לך למה אני מזריק ואתה שוב נכנס למשקלי עבודה?
אתה לא מבין מה זה ptsd?
אין לך מושג מה להתעורר חמש פעמים כל לילה
ולהסתכל אחורה כל שלוש צעדים שאתה עושה
להרגיש 0 בטחון כלפי כל מה שקורה סביבך
אין לך מושג מה זה..
אז טסט נותן לי להרגיש יותר טוב,מה הבעיה שלך?
אבל שלא יטען שזה לא מזיק, כפיש?
הבחור לא יודע שזה יכול להזיק. בגלל זה,זה רע שאתה מעודד אותו במקום למנוע ממנו.. תעשה מה שאתה רוצה מה אני אגיד לך

ועכשיו אני נועל את הדיון, כי ברור שהוא איבד מהאפקטיביות שלו

טוב כמו תמיד אני לא מספיק אבל אגיד שוב שאמרו פה דברים כסלע... אךך ניקח אותך רגע לנקודה שאני הייתי ביננו גמאני התחלתי לעשות סייקלים כשנתקעתי בבנץ ב 60 קילו מה עלה לי לראש אני לא יודע מהלך לא חכם אמרתי אני יעשה סייקל אחד לפחות לפי "הספר" התחלתי ללמוד תתחום האפל ולהבין לעומק מזה תרופות הורמונליות בעלת השפעות אנבוליות (מה שאנו קוראים לו סטראודים,פאמרה או ואט אבר) אז החלטתי לעשות סייקל טסט 10 שבועות הרגשתי מלך קינג העולם הגעתי בסייקל הראשון ל פאקינג 100 קילו בנץ העיד הושג? לא אחרי הסייקל היה roll back לא נקודת ההתחלה אבל גם לא המטרה ופה בדיוק זה נגזר שתרצה לעשות עוד סייקלים ועוד,עוד דוגמא קלאסית אחרי שהתחטבתי אמרתי ואוו אחוז שומן נמוך בוא נעשה עוד סייקל מסה גם ככה ההמרה לאסטרוגן תהיה נמוכה והופה סייקל שני בדרך ואז השלישי וזה מתגלגל זה כרטיס טיסה בכיוון אחד חביבי בשפה יותר פשוטה...נגיד אתה מאונן ואתה אומר לעצמך אני רוצה לז**ן מישהי רק להרגיש את הכ*ס של הבחורה ואז אני יחזור לאנון כרגיל אזז אחרי שתנסה מנ*ש של בחורה שעושה לך את זה תרצה עוד ועוד.
עוד משהו כשאתה עושה סייקלים אתה on off זאות אומרת קשה לתחזק את זה אתה נירא אש בסייקל וכשאתה יורד ממנו אתה לרוב נירא זוועה אז עם אתה במחשבה של אני יעשה סייקל אחד ויראה איך זה זה טעות ואם אתה חושב שתעשה כמה סייקלים ואז תשמר את זה זה גם טעות. בקיצור אני לא נגד זה אני לא בעד זה אני ניטרלי לחלוטין הבחירה היא שלך המטרות הן שלך הבריאות היא שלך אתה ילד גדול מאמין עם שכל על הכתפיים שב תלמד מקצה לקצה מה כל אחד מהחומרים עושים מה התופעות לוואי ואיך נלחמים בהם. תזכור תמיד דבר אחד שזה תרופות ולא תוסף תזונה,לרוב החומרים האלה לא סלחנים בעליל. תהיה זהיר חבר תיגש לנושא בכובד ראד עם המון שכל
ניסוח חצי כוח אבל אני מסכים איתך.

הערה - ממש לא נראים זוועה שיורדים מסייקל. הבעיה שהרבה אנשים אוכלים כמו פח, לא משקיעים באימונים (כי אני לא על סייקל אז מה הקטע) = אז נראים זוועה.

אני בדר״כ נראה לא רע, פחות ״נפוח״ אבל בדר״כ יושב על א.ש יותר נמוך, פחות נוזלים בפנים, אכן פחות שרירי ווסקולרי אבל סה״כ ממש לא רע.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית