לא יכול להתאמן שבוע... איך לשמור על הכוח והשריר בחיטוב?

• פותח/ת השרשור Benj
  • פורסם בתאריך

Benj

משתמש מתחיל
282
83
נק' מוניטין:
237
282
83
עשיתי קעקוע גדול ואני לא יכול להתאמן שבוע...
איך להתנהג מבחינת תזונה כדי לשמור על הכוח והשריר? לאכול נייטרלי? לעבור למאזן חיובי לשבוע?

לא משמעותי מידי אבל אם אתה רוצה להיות קפדן אז תהיה על נטרלי בשבוע הזה

• פותח/ת השרשור
לא להתפרע בחדר אוכל במלון..

לאיפה אתה מתכנן לטוס?

לא משמעותי מידי אבל אם אתה רוצה להיות קפדן אז תהיה על נטרלי בשבוע הזה

טוב אז אחרי שבוע בלי אימונים + יומיים וחצי בבודפשט התאמנתי היום...

החלטתי לנסות להתחיל טקסס בחיטוב , עשיתי יום נפח ראשון עם 85% בסנץ ובסקוואט ו80% בדדליפט...

סקוואט ודדליפט הרגיש סבבה רצח אבל הבנץ משום מה היה לי קשה... כשמדובר במשקל שבכיף נתתי איתו שמיניות לפני שבוע... אולי כי היד שלי עדיין לא החלימה מהקעקוע לגמרי

טוב אז אחרי שבוע בלי אימונים + יומיים וחצי בבודפשט התאמנתי היום...

החלטתי לנסות להתחיל טקסס בחיטוב , עשיתי יום נפח ראשון עם 85% בסנץ ובסקוואט ו80% בדדליפט...

סקוואט ודדליפט הרגיש סבבה רצח אבל הבנץ משום מה היה לי קשה... כשמדובר במשקל שבכיף נתתי איתו שמיניות לפני שבוע... אולי כי היד שלי עדיין לא החלימה מהקעקוע לגמרי

אפשר לשאול כמה בנצ אתה מרים לשמיניות?

• פותח/ת השרשור
סתם שאלה אני גם נמוך 1.63 ושוקל כמוך 59 ומרים 60 לחמישיה כמה זמן לקח לך להגיע למשקלים כאלה?

אנחנו אותו גובה ומשקל בערך... אני 1.63 ושוקל 60

כמה זמן? בתכלס אני מתאמן כמו שצריך שנה, לא עשיתי תוכנית כוח או משהו פשוט העלאתי משקלים לאט לאט בab

אנחנו אותו גובה ומשקל בערך... אני 1.63 ושוקל 60

כמה זמן? בתכלס אני מתאמן כמו שצריך שנה, לא עשיתי תוכנית כוח או משהו פשוט העלאתי משקלים לאט לאט בab
אני מתאמן 10 חודשים ואני 20 קילו מתחתיך בבנץ' חחחח
עשית אבל כל השנה הזאת מסה? כי בתכלס עשיתי רק 5 חודשי מסה מתו ה10 כי התחלתי בתור שמן

• פותח/ת השרשור
אני מתאמן 10 חודשים ואני 20 קילו מתחתיך בבנץ' חחחח
עשית אבל כל השנה הזאת מסה? כי בתכלס עשיתי רק 5 חודשי מסה מתו ה10 כי התחלתי בתור שמן

9 חודשים מסה שעליתי בה 15kg עם הרבה שומן... (56kg - 71kg)

כרגע בחיטוב קצת יותר מ3 חודשים שירדתי בהם 11kg (71kg-60kg(

מתכנן למשוך אותו עד למצב שיש לי קוביות בלי לכווץ וחוזר למסה... מעריך שזה עניין של עוד 2-4kg שזה חודש-חודשיים

ושמע האמת שדווקא בחיטוב כל המשקלים עלו אצלי... (חוץ מפרס שדווקא עלה ל50kg x6 ואז נפל ל47.5 x5)

הבנץ נגיד עלה מ80 לשלישייה ל80 לחמישייה ו82.5 לשלישייה

דרך אגב החלטתי בינתיים לא לעבור לטקסס ולהישאר בab (רק עם תכנון קצת שונה של נפח ועצימות) כי אני לא יודע כמה חכם לעשות שינוי כזה בנפח עבודה שלי ובעצימות כשאני 3 וחצי חודשים בתוך חיטוב... מפחד שזה ישפיע לרעה על הכוח/איבוד מסת שריר

נחכה למסה...

9 חודשים מסה שעליתי בה 15kg עם הרבה שומן... (56kg - 71kg)

כרגע בחיטוב קצת יותר מ3 חודשים שירדתי בהם 11kg (71kg-60kg(

מתכנן למשוך אותו עד למצב שיש לי קוביות בלי לכווץ וחוזר למסה... מעריך שזה עניין של עוד 2-4kg שזה חודש-חודשיים

ושמע האמת שדווקא בחיטוב כל המשקלים עלו אצלי... (חוץ מפרס שדווקא עלה ל50kg x6 ואז נפל ל47.5 x5)

הבנץ נגיד עלה מ80 לשלישייה ל80 לחמישייה ו82.5 לשלישייה
אני גם כרגע בחיטוב אחרי מסה של 6 קילו ב5 חודשים וגם אני לדעתי במצב של 4 קילו ויש לי ריבועים שרואים לגמרי בלי לכווץ אז זה בתכלס כאילו שי לנו אותה מסת שריר אבל בפועל אתה מרים הרבה יותר ממני, כרגע בחיטוב אני לא עולה בכלל תקוע במשקלים כבר חודש מה התוכנית שלך? עוד אתה עושה חיטוב די כבד 11 קילו ב3 חודש זה מלא אני בקצב של 2 קילו בחודש רק ולא עולה במשקלים אז איך אתה מחיטוב כזה רצחני עוד עלית?

• פותח/ת השרשור
אני גם כרגע בחיטוב אחרי מסה של 6 קילו ב5 חודשים וגם אני לדעתי במצב של 4 קילו ויש לי ריבועים שרואים לגמרי בלי לכווץ אז זה בתכלס כאילו שי לנו אותה מסת שריר אבל בפועל אתה מרים הרבה יותר ממני, כרגע בחיטוב אני לא עולה בכלל תקוע במשקלים כבר חודש מה התוכנית שלך?

זה שלשנינו יהיו קוביות באותו משקל לא אומר שיש לנו אותה מסת שריר... זה מאוד משתנה ביחס לאיפה אתה אוגר את השומן וכמה מסת שריר יש לך בבטן... אם תרצה אני יכול לשלוח לך תמונה עדכנית מחר

אני אישית אף פעם לא עבדתי על בטן אז אין לי שם מי יודע מה מסת שריר אז אני צריך להוריד די הרבה בשביל זה... גם אני צובר את השומן בעיקר רק במותניים ובבטן אז פאק מי חח...

גם הבנתי עם הזמן שמסת שריר לא בהכרח קובע כמה אתה מרים... נגיד הבנץ טס לי למעלה (הייתי תקוע מלא מלא זמן על 62.5) ברגע שלמדתי טכניקה סוף סוף כמו שצריך...

תשמע תכלס 6 קילו לעלות זה לא הרבה בכלל לדעתי... אני רק התחלתי לראות שינוי בגוף ולקבל הערות מאנשים אחרי 6 קילו

תזכיר לי מחר אני אשלח לך את התוכנית... אני פשוט אחרי משמרת ערב ומחר בוקר... צריך לישון

זה שלשנינו יהיו קוביות באותו משקל לא אומר שיש לנו אותה מסת שריר... זה מאוד משתנה ביחס לאיפה אתה אוגר את השומן וכמה מסת שריר יש לך בבטן... אם תרצה אני יכול לשלוח לך תמונה עדכנית מחר

אני אישית אף פעם לא עבדתי על בטן אז אין לי שם מי יודע מה מסת שריר אז אני צריך להוריד די הרבה בשביל זה... גם אני צובר את השומן בעיקר רק במותניים ובבטן אז פאק מי חח...

גם הבנתי עם הזמן שמסת שריר לא בהכרח קובע כמה אתה מרים... נגיד הבנץ טס לי למעלה (הייתי תקוע מלא מלא זמן על 62.5) ברגע שלמדתי טכניקה סוף סוף כמו שצריך...

תשמע תכלס 6 קילו לעלות זה לא הרבה בכלל לדעתי... אני רק התחלתי לראות שינוי בגוף ולקבל הערות מאנשים אחרי 6 קילו

תזכיר לי מחר אני אשלח לך את התוכנית... אני פשוט אחרי משמרת ערב ומחר בוקר... צריך לישון
אשמח אם תוכל לשלוח לי אני כרגע תקוע על ה60-62.5 בנץ' אבל בחיטוב אז הגיוני, ותאמת שהפסקתי את המסה אחרי ה6 קילו כי שמתי לב שכבר השמנתי בעיקר בפנים ששם מצטבר לי ועוד עשיתי מסה נקיה של 300 גרם בשבוע כשהתחלת את המסה של ה9 חודש זה היה כאילו תחילת האימונים או שהתאמנת לפני? כמה היה הבנץ' שלך לפני המסה הזאת?

• פותח/ת השרשור
אשמח אם תוכל לשלוח לי אני כרגע תקוע על ה60-62.5 בנץ' אבל בחיטוב אז הגיוני, ותאמת שהפסקתי את המסה אחרי ה6 קילו כי שמתי לב שכבר השמנתי בעיקר בפנים ששם מצטבר לי ועוד עשיתי מסה נקיה של 300 גרם בשבוע כשהתחלת את המסה של ה9 חודש זה היה כאילו תחילת האימונים או שהתאמנת לפני? כמה היה הבנץ' שלך לפני המסה הזאת?

עשיתי 3 חודשים של icf 5x5 לפני זה (שבאמצע גם שברתי אצבעות אז לא עדיתי בנץ) ואז הייתה לי הפסקה של חודשיים שלא התאמנתי בהם ואכלתי זבל וישנתי זבל

ואז כשחזרתי להתאמן התחלתי עם 55kg בנץ
80kg סקוואט
100kg דדליפט
30kg פרס

היום הבנץ 80 ל5
סקוואט היה 111 לחמישייה באמצע החיטוב וכרגע 105 לחמישייה
דדליפט 144 לשלישייה 151.6 לסינגל (לדעתי יכול קצת יותר עכשיו)
פרס היה 50 ל6 כששקלתי 63... כרגע הוא 47.5 לחמישייה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית