הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קניית חגורה

RoeeVers

משתמש מתחיל
24
1
נק' מוניטין:
1
24
1
שבוע טוב לכולם
בתקופה האחרונה התחלתי להעלות את משקלי העבודה בסקוואט
בעקבות העליה ובגלל פציעות מינוריות (מתיחות שרירים, לעיתים טראומות גב קלות וחשש שהיה לי לקילה) החלטתי לנסות להתאמן עם חגורה
התחלתי שימוש בחגורות לא מוכרות שהיו במכון שבאמת שיפרו מאוד את הבעיות ואת הטכניקה אבל הגיע הזמן לקנות חגורה חדשה משל עצמי.
ראיתי כאן פוסטים בפורום על חברות אינזר וטיטאן אבל לא ממש הצלחתי למצוא יותר מדי מידע על חנויות בארץ שמוכרות אותן\ סוג אחר
יש לי כמה שאלות
א. אני לא מתכוון להגיע לרמות הגבוהות מאוד של משקלים שמעמידים את החגורה בתנאי עבודה קשים, האם באמת אינזר וטיטאן הן בשבילי? הן מאוד יקרות, למה כדאי לי להשקיע בהן ולא במשהו זול יותר?
ב. התקציב שלי הוא 300 ש"ח 400 גג, איזה סוג אתם ממליצים לי לקנות?
ג. אני לא מיעד את עצמי לתחרויות ואפילו לא לסקוואט שיעבור את אזור ה160 ק"ג, אני ספורטאי חובב בלבד ונסיון ההתפשרות על חגורה שהיא לא אינזר נובע מההנחה שאולי היא טובה מדי לשימושים שלי וחגורה זולה מדי תעשה בשבילי בדיוק את אותה העבודה. האם זו נקודת הנחה נכונה או ששימוש בחגורה זולה יותר יפגע בבריאות שלי?
ד. המטרה של החגורה היא לא כדי שהיא תוסיף לי משקל למוט, זה נטו משיקולים בטיחותיים, יש לזה חשיבות מבחינת סוג החגורה? (חגורה שמקדמת בטיחות על חשבון אפשרות העמסת משקל עונה לגמרי על הדרישה)
ה. מאיפה מומלץ לקנות את החגורה? האם יש חנויות בארץ או שלהזמין מחו"ל ואם כן מאיפה מומלץ?

מצטער אם היו שאלות טיפשיות, אני לא מבין בנושא בכלל ולכן פניתי אליכם אז סובלנות בבקשה 🙃

שבוע טוב לכולם
בתקופה האחרונה התחלתי להעלות את משקלי העבודה בסקוואט
בעקבות העליה ובגלל פציעות מינוריות (מתיחות שרירים, לעיתים טראומות גב קלות וחשש שהיה לי לקילה) החלטתי לנסות להתאמן עם חגורה
התחלתי שימוש בחגורות לא מוכרות שהיו במכון שבאמת שיפרו מאוד את הבעיות ואת הטכניקה אבל הגיע הזמן לקנות חגורה חדשה משל עצמי.
ראיתי כאן פוסטים בפורום על חברות אינזר וטיטאן אבל לא ממש הצלחתי למצוא יותר מדי מידע על חנויות בארץ שמוכרות אותן\ סוג אחר
יש לי כמה שאלות
א. אני לא מתכוון להגיע לרמות הגבוהות מאוד של משקלים שמעמידים את החגורה בתנאי עבודה קשים, האם באמת אינזר וטיטאן הן בשבילי? הן מאוד יקרות, למה כדאי לי להשקיע בהן ולא במשהו זול יותר?
ג. אני לא מיעד את עצמי לתחרויות ואפילו לא לסקוואט שיעבור את אזור ה160 ק"ג, אני ספורטאי חובב בלבד ונסיון ההתפשרות על חגורה שהיא לא אינזר נובע מההנחה שאולי היא טובה מדי לשימושים שלי וחגורה זולה מדי תעשה בשבילי בדיוק את אותה העבודה. האם זו נקודת הנחה נכונה או ששימוש בחגורה זולה יותר יפגע בבריאות שלי?
ד. המטרה של החגורה היא לא כדי שהיא תוסיף לי משקל למוט, זה נטו משיקולים בטיחותיים, יש לזה חשיבות מבחינת סוג החגורה? (חגורה שמקדמת בטיחות על חשבון אפשרות העמסת משקל עונה לגמרי על הדרישה)
ה. מאיפה מומלץ לקנות את החגורה? האם יש חנויות בארץ או שלהזמין מחו"ל ואם כן מאיפה מומלץ?

מצטער אם היו שאלות טיפשיות, אני לא מבין בנושא בכלל ולכן פניתי אליכם אז סובלנות בבקשה 🙃
חגורה לא תציל לך את הגב עם הטכניקה גרועה, רק אומר.
בכ"מ ממליץ לעבור על הטכינקה שוב אם אתה אומר שאתה חווה כאבים/פציעות(לעלות לפה סרטון כדי לוודא שהכול מבוצע כראוי).
ולגבי אינזר וטיטאן, הם הכי איכותיות ומחזיקות לאורך זמן - תחשוב על זה שאתה קונה חגורה ל5 שנים הקרובות..
לדעתי עדיף ללכת על על היקרות יותר(ממליץ על טיטאן מניסיון אישי), אני לא הכי בקיא בחגורות טובות ביחס לתמורה אז תחכה לתגובות אחרות.
ולגביי הזמנה מחו"ל או מהארץ, תנסה לברר לגביי טיטאן ישראל, אבל לדעתי יהיה זול יותר להזמין מחו"ל(לגביי פרסום קישורים אני די בטוח שזה בניגוד לחוקים של הפורום).

אין הבדל בין כמות המשקל והעומס שהחגורה עוברת. גם במשקלי ריצפה, חגורה דפוקה לא תישרוד הרבה זמן. וגם עם משקלים מאוד כבדים, חגורה טובה תישרוד לך המון שנים (מעבר ל 10).
זה מספיק לאינזר או טיטאן, אבל המשלוח עולה גם כן, אם יש לך מי שיביא לך את זה, חסכת.
הסיבה לקנות חגורה טובה, היא בעיקר שזה ישרוד לך הרבה זמן, ובכך אתה גם חוסך כסף. הסיבה השניה, זה שחגורה זולה פשוט לא עושה את העבודה בכלל, ניסיתי. המשקל שאתה מרים הוא לא שיקול, אין הבדל לחגורה. אבל אם היית מתכנן להפסיק להתאמן אחרי שנה, הייתי ממליץ לך ללכת על משהו זול, כי חבל על הכסף. אבל אם יש לך תוכניות להתאמן כמה שנים, עדיף לך משהו טוב.
חגורה זולה לא תיפגע בבריאות שלך, כמו שלהתאמן בלי חגורה בכלל, לא פוגעת בבריאות שלך, ולא תעלה את הסיכויים שלך לקילה (בקע). היא פשוט לא תיתן את התועלת שחגורה אמורה לתת, שזה לדעתי יותר כוח להרים משקל וטכניקה יותר טובה שאולי תעזור לבריאות שלך בעקיפין, אבל לא ישיר.
העיקר זה הכוח להרים יותר.
אין שום עדיפות בטיחותית לחגורה, אם כבר זה יכול ליגרום לך תחושה לא ניעמה במערכת העיכול כשזה מרסק לך את האיברים הפנימים, זה גם לא בטוח ונוח לצלעות שמתגרדות בחגורה, וגם עצם האגן שלך עלול לקבל צבע סגול מהשחיקה של החגורה שם. יש לי חבר ששבר צלע עם חגורה (וזה יכול ליקרות עם כל חגורה). יש אנשים שעושים טכניקה טובה יותר עם חגורה, ויש כאלה שההיפך.
אם אין לך מטרה להרים יותר משקל איתה, תוותר על הרעיון בכלל, ותתאמן בלי חגורה.
יש מקומות בארץ שמוכרות חגורות טובות, אבל זה יצא לך יותר יקר או באותו מחיר של חגורה של אינזר או טיטאן מחו"ל עם משלוח.
אין בעיה לשאול שאלות, אני מקווה שיצא ברור שזה לא יתרום לבריאות או לבטיחות שלך, ואני לא רואה סיבה ליקנות חגורה מלבד כדי להרים משקלים כבדים יותר.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על המענה
דווקא מבחינת פציעות זה לא שחוויתי פציעה חריפה, יותר עלו חששות מסויימים לגבי דברים שלא הייתי רגיל עליהם
לגבי טכניקה, מעבר לזה שמאז ה"פציעות המינוריות" התחלתי הרבה יותר לשים דגש בטכניקה על הדברים הקטנים שעושים את כל ההבדל אני מרגיש שהחגורה פשוט מאפשרת לי להקפיד הרבה יותר על הטכניקה (במיוחד עוזרת לי לשבור מקביל) ושומרת עלי מהבחינה הזו ובגלל זה גם עוזרת לי לבטיחות
אז מהתגובות שלכם אני חושב שבאמת אלך על אינזר\ טיטאן כדי לא לפסול מראש אופציה לאימונים כבדים לשנים הקרובות
לגבי מידה, בהתלבטות בין 2 מידות (אחרי שמדדתי את עצמי) מה אתם ממליצים מהנסיון, ללכת על המידה הקטנה או הגדולה יותר? (מתלבט בין S לM)
תודה 😁

לגבי מידה, בהתלבטות בין 2 מידות (אחרי שמדדתי את עצמי) מה אתם ממליצים מהנסיון, ללכת על המידה הקטנה או הגדולה יותר? (מתלבט בין S לM)
תמיד גדולה יותר, משני סיבות.
1. אם היא גדולה מידי, פשוט אפשר להוסיף חור חדש והיא תתאים.
2. יש מצב שתגדל במידה שלך עם הזמן, ולא כדאי להיות על הקשקש.

• פותח/ת השרשור
תמיד גדולה יותר, משני סיבות.
1. אם היא גדולה מידי, פשוט אפשר להוסיף חור חדש והיא תתאים.
2. יש מצב שתגדל במידה שלך עם הזמן, ולא כדאי להיות על הקשקש.

תודה רבה!
עריכה- מחפש לקנות חגורה בארץ ולא להזמין מחו"ל משיקולי זמן משלוח, יש חנות בארץ שאתם ממליצים עליה שמוכרת חגורות טובות? חיפוש בגוגל לא הביא אותי לשום תוצאה... 🫤

נערך לאחרונה:
תודה רבה!
עריכה- מחפש לקנות חגורה בארץ ולא להזמין מחו"ל משיקולי זמן משלוח, יש חנות בארץ שאתם ממליצים עליה שמוכרת חגורות טובות? חיפוש בגוגל לא הביא אותי לשום תוצאה... 🫤
אין

אולי יש מישהו פרטי שמוכר בארץ. אבל אין חנויות בארץ.

• פותח/ת השרשור
הבנתי...
מקום מומלץ אולי להזמין ממנו מחול?
מישהו שהזמין באינטרנט ויכול להפנות אותי לאתר?
גם באיביי לא מצאתי מוכר אמין שמוכר רצועות
באתרים של טיטאן ואינזר המשלוח עולה יותר מהמוצר, לשלם 200 דולר זה לא רלוונטי מבחינתי

הבנתי...
מקום מומלץ אולי להזמין ממנו מחול?
מישהו שהזמין באינטרנט ויכול להפנות אותי לאתר?
גם באיביי לא מצאתי מוכר אמין שמוכר רצועות
באתרים של טיטאן ואינזר המשלוח עולה יותר מהמוצר, לשלם 200 דולר זה לא רלוונטי מבחינתי
נסה 9for9 או אייבי, כנראה ששם תמצא את המחיר הכי זול.

• פותח/ת השרשור
נסה 9for9 או אייבי, כנראה ששם תמצא את המחיר הכי זול.

תודה רבה על התגובה
אני רוצה להזמין מהאתר 9for9
ראיתי שהחגורות שם הן של חברת pioneer, איך הן?
בלי קשר, יש שם מלא סוגי חגורות, תוכל אולי לשלוח לי לאחת שתהיה לי טובה? (יש שם BENCH BELT, TRAINING BELTׂׂׂ)

החגורות של פיוניר מעולות. מה המטרה שלך ועל איזה חגורות אתה מסתכל?

הערת שוליים:

אני מחשיב רק 4 חברות בתור מעולות, פיוניר היא אחת מהן. כל השאר פח או די קרוב לפח (להוציא יצרני ״בוטיק״ קטנים, בדר״כ בארה״ב).

• פותח/ת השרשור
החגורות של פיוניר מעולות. מה המטרה שלך ועל איזה חגורות אתה מסתכל?

הערת שוליים:

אני מחשיב רק 4 חברות בתור מעולות, פיוניר היא אחת מהן. כל השאר פח או די קרוב לפח (להוציא יצרני ״בוטיק״ קטנים, בדר״כ בארה״ב).

בינתיים אני בתוכנית ss וממש נהנה ממנה וחושב להמשיך עם הפאוורליפטינג או לפחות לשלב חלקים ממנו בעתיד (ההרגשה אחרי שמצליחים סקוואט כבד ממכרת חח)
אני רוצה חגורה שתחזיק לי להרבה זמן כי שמתי לב שאפילו החגורות פח של המכון ממש עוזרות לי בהתקדמות, כאילו כשאני חוגר חגורה היא "מזכירה" לי להשתמש בטכניקה נכונה שלב אחרי שלב
מחפש חגורה טובה ואין לי בעיה לשלם הרבה יחסית למתחיל(400-500)
הכי חשוב לי שהחגורה תהיה טובה לסקוואט
בין היתר שתתאים גם לפרס, דדליפט

תשאל לגבי דגמים ספציפיים שלהם שאתה אוהב, בגדול אני מאמין שכמעט כל החגורות שלהם יתאימו.

• פותח/ת השרשור
תשאל לגבי דגמים ספציפיים שלהם שאתה אוהב, בגדול אני מאמין שכמעט כל החגורות שלהם יתאימו.
מצאתי חגורת עור באליאקספרס שנראית בדיוק כמו של אינזר עם 2 חורים ועשויה מעור, מה אתה אומר? כדאי להזמין? המחיר ממש טוב והיא נראית טובה, קישור לחגורה:
US $57.8 15% OFF|Leather Weightlifting Belt Powerlifting, Gym, Exercise Back Support Squats, Power Cleans Heavy Duty Men Women-in Weight Lifting from Sports & Entertainment on Aliexpress.com | Alibaba Group

אם לדעתך ממש לא כדאי להזמין את החגורה מאליאקפרס אז מצאתי אחת ב9FOR9, מה דעתך עליה? מדגיש שעיקר החשיבות זה לסקוואט:
Pioneer Fitness – 10mm thick – 2.5" wide – Bench Belt (Single Colour Suede)

זה סתם חיקוי זול, לא שווה בכלל את הכסף

Pioneer Fitness – 10mm thick – 2.5" wide – Bench Belt (Single Colour Suede)
אם החשיבות היא לסקוואט אז למה לקנות חגורה שמיועדת אך ורק לבנצ'?
אתה צריך חגורה בעובי 10-13 מ"מ, ורחבה 4 אינץ' (4")

• פותח/ת השרשור
זה סתם חיקוי זול, לא שווה בכלל את הכסף

אם החשיבות היא לסקוואט אז למה לקנות חגורה שמיועדת אך ורק לבנצ'?
אתה צריך חגורה בעובי 10-13 מ"מ, ורחבה 4 אינץ' (4")

Titan Longhorn 1 Prong Powerlifting Belt - IPF USAPL Approved | eBay
חגורה של טיטאן שמצאתי באיביי, אתה חושב שמקורי?
אני לא אקנה מהאתר שלהם כי המשלוח עולה יותר מהחגורה שם וזה מוגזם
ולגבי המידות, אחרי מדידה אני בדיוק 29", אין מידה S במלאי, אפשרי לקנות M ולעשות עוד חורים?

ולגבי המידות, אחרי מדידה אני בדיוק 29", אין מידה S במלאי, אפשרי לקנות M ולעשות עוד חורים?
לא יודע אם זה מקורי, תמיד הזמנתי מהחברה, במקרה שלי, קניתי אינזר.
עדיף לך M ולהוסיף חורים.

Titan Longhorn 1 Prong Powerlifting Belt - IPF USAPL Approved | eBay
המוכר אמין באיביי, אבל אין לי שום דרך לדעת אם הוא מוכר מקורי

החגורה מעלי אקפרס - על הנייר לבנאדם הרגיל נראית מעולה, אבל זה עלי אקספרס (מיוצר בסין) והאיכות בוודאות תהיה לא משהו במקרה הטוב.

החגורה של פיוניר - היא רוחב 2.5״, זה מיועד לבנץ׳ עם ציוד להחזיק את החולצה בעיקר ומפספס את העקרון של חגורה. תחפש 4״ בעובי 10-13 ממ כמו שקוצר הציע. פיוניר חברה מעולה ולא יהיו נפילות.

החגורה מאיביי - כנראה שתהיה טובה ומקורית, עדיין הייתי ממליץ על פיוניר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית