קניית חגורה

RoeeVers

משתמש מתחיל
24
1
נק' מוניטין:
1
24
1
שבוע טוב לכולם
בתקופה האחרונה התחלתי להעלות את משקלי העבודה בסקוואט
בעקבות העליה ובגלל פציעות מינוריות (מתיחות שרירים, לעיתים טראומות גב קלות וחשש שהיה לי לקילה) החלטתי לנסות להתאמן עם חגורה
התחלתי שימוש בחגורות לא מוכרות שהיו במכון שבאמת שיפרו מאוד את הבעיות ואת הטכניקה אבל הגיע הזמן לקנות חגורה חדשה משל עצמי.
ראיתי כאן פוסטים בפורום על חברות אינזר וטיטאן אבל לא ממש הצלחתי למצוא יותר מדי מידע על חנויות בארץ שמוכרות אותן\ סוג אחר
יש לי כמה שאלות
א. אני לא מתכוון להגיע לרמות הגבוהות מאוד של משקלים שמעמידים את החגורה בתנאי עבודה קשים, האם באמת אינזר וטיטאן הן בשבילי? הן מאוד יקרות, למה כדאי לי להשקיע בהן ולא במשהו זול יותר?
ב. התקציב שלי הוא 300 ש"ח 400 גג, איזה סוג אתם ממליצים לי לקנות?
ג. אני לא מיעד את עצמי לתחרויות ואפילו לא לסקוואט שיעבור את אזור ה160 ק"ג, אני ספורטאי חובב בלבד ונסיון ההתפשרות על חגורה שהיא לא אינזר נובע מההנחה שאולי היא טובה מדי לשימושים שלי וחגורה זולה מדי תעשה בשבילי בדיוק את אותה העבודה. האם זו נקודת הנחה נכונה או ששימוש בחגורה זולה יותר יפגע בבריאות שלי?
ד. המטרה של החגורה היא לא כדי שהיא תוסיף לי משקל למוט, זה נטו משיקולים בטיחותיים, יש לזה חשיבות מבחינת סוג החגורה? (חגורה שמקדמת בטיחות על חשבון אפשרות העמסת משקל עונה לגמרי על הדרישה)
ה. מאיפה מומלץ לקנות את החגורה? האם יש חנויות בארץ או שלהזמין מחו"ל ואם כן מאיפה מומלץ?

מצטער אם היו שאלות טיפשיות, אני לא מבין בנושא בכלל ולכן פניתי אליכם אז סובלנות בבקשה 🙃

• פותח/ת השרשור
8.5mm Thick - Stock Power Lifting Belt • General Leathercraft Mfg.
איך החגורה הזו של פיוניר? היא 8.5 ולא 10 מ"מ
אני מעדיף בהרבה להזמין אותה כי היא היחידה שיש במלאי באופן קבוע וזה אומר שהיא תגיע הרבה יותר מוקדם
השאלה עד כמה זה נורא אם זה 8.5 ממ ולא 10 ממ?
עריכה:
מתוך האתר של פיוניר, זה מה שהם אומרים על הבדלי העובי:
8.5mm vs 10mm vs 13mm
I know this will be a concern to some of you, so let’s tackle the truth on how these are all made:

• 8.5mm belts are made using one piece of leather (approx 6.5mm thick) and ONE piece of suede (approx 2mm thick). These stock belts will be nearly identical to a 10mm double suede belt!
  • 10mm belts are made using one piece of leather (approx 6.5mm thick) and TWO pieces of suede (approx 2mm thick each). Suede offers little to no
    rigidity/support but does add to the thickness.
  • 13mm double suede belts are made using two pieces of leather (approx 4.5mm thick each) and two pieces of suede (approx 2mm thick each).
  • 13mm belts with no suede are made using two pieces of leather (approx 6.5mm each).

לדעתכם זה אמור לשנות יותר מדי בין ה8.5 ל10?

נערך לאחרונה:
8.5mm Thick - Stock Power Lifting Belt • General Leathercraft Mfg.
איך החגורה הזו של פיוניר? היא 8.5 ולא 10 מ"מ
אני מעדיף בהרבה להזמין אותה כי היא היחידה שיש במלאי באופן קבוע וזה אומר שהיא תגיע הרבה יותר מוקדם
השאלה עד כמה זה נורא אם זה 8.5 ממ ולא 10 ממ?
עריכה:
מתוך האתר של פיוניר, זה מה שהם אומרים על הבדלי העובי:
8.5mm vs 10mm vs 13mm
I know this will be a concern to some of you, so let’s tackle the truth on how these are all made:

• 8.5mm belts are made using one piece of leather (approx 6.5mm thick) and ONE piece of suede (approx 2mm thick). These stock belts will be nearly identical to a 10mm double suede belt!
  • 10mm belts are made using one piece of leather (approx 6.5mm thick) and TWO pieces of suede (approx 2mm thick each). Suede offers little to no
    rigidity/support but does add to the thickness.
  • 13mm double suede belts are made using two pieces of leather (approx 4.5mm thick each) and two pieces of suede (approx 2mm thick each).
  • 13mm belts with no suede are made using two pieces of leather (approx 6.5mm each).

לדעתכם זה אמור לשנות יותר מדי בין ה8.5 ל10?
לטענתם החגורות ייתנו בידיוק את אותה התמיכה כמו חגורה 10 מ"מ ואני נוטה להאמין להם, גם הפידבאק על החגורות טוב מאוד ולרוב הן נחטפות מיד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית