הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תפריט שבניתי לעצמי

• פותח/ת השרשור specter
  • פורסם בתאריך

specter

משתמש מתחיל
98
17
נק' מוניטין:
29
98
17
היי. בן 24 174 88
הrmr הוא 2220
מתאמן 4 פעמים בשבוע אירובי ומשקולות. אירובי לפחות 500 קלוריות כל פעם.

תכננתי להיות בגרעון של 700 אבל בסוף יצא בלית ברירה גרעון של 760

לגבי החלב 1% שיש שם נס קפה זה מיועד ללא יותר מ100 מל.

לגבי חלופה לטונה וחזה עוף אני יודע את שאר האופציות כמו שייטל צלי כתף 4 או 6 סינטה דגים אחרים וכו

אשמח לדעתכם

תודה רבה!
20190406_220546.jpg

תכתוב ערכים סופיים של התפריט פלוס ממליץ לעבוד עם my fitness pal גם יותר נוח גם ניתן לעבוד בגמישות בנוסף לא הייתי מתחיל מגרעון כזה גדול כל היופי בחיטוב הוא שנתקעים ואז יש מאיפה להוריד אם ישר תתחיל חזק כשתתקע לא יהיה מאיפה לשנות תתחיל עם -300 לדעתי ותשווה ממוצעי שקילה שבועיים תראה את מגמת הירידה ואז תחליט אם להחריף את הגרעון או לא תוסיף ירקות יעזור לך מאוד מרפרוף קל נראה שיש כאן באיזור ה 150 160 גרם חלבון נראה סביר אולי אפשר קצת יותר אני הייתי הולך על כפול 2 ממשקל גוף לפחות

• פותח/ת השרשור
תכתוב ערכים סופיים של התפריט פלוס ממליץ לעבוד עם my fitness pal גם יותר נוח גם ניתן לעבוד בגמישות בנוסף לא הייתי מתחיל מגרעון כזה גדול כל היופי בחיטוב הוא שנתקעים ואז יש מאיפה להוריד אם ישר תתחיל חזק כשתתקע לא יהיה מאיפה לשנות תתחיל עם -300 לדעתי ותשווה ממוצעי שקילה שבועיים תראה את מגמת הירידה ואז תחליט אם להחריף את הגרעון או לא תוסיף ירקות יעזור לך מאוד מרפרוף קל נראה שיש כאן באיזור ה 150 160 גרם חלבון נראה סביר אולי אפשר קצת יותר אני הייתי הולך על כפול 2 ממשקל גוף לפחות
יש פה פי 2 חלבןן ממשקל הגוף
וירקות כמובן שבתפריט רק לא הכנסתי לתפריט שם כי אני לא סופר אותם...
מבחינת גירעון אני על תפריטים שבנו לי בכסף וכבר לא אפקטיבים לי..

יש לי את החישןב בבית של כמה חלבון פחמימה שומן וקלוריות שיבצתי פה..

אבל בכללי התפריט נראה טוב?
יש לי פה 192 גרם חלבון, 57.4 גרם שומן ו124 גרם פחמימה
סה"כ 1790 קלוריות, שתכננתי 1850 קלוריות (RMR עם חישוב הוצאת קלוריות של האימונים זה ממוצע של 2550 קלוריות)

אני לא מסתדר עם האפליקציה הזאת.. האמת שאני לא חזק באנגלית והממשק שלה מעצבן אותי ולא נוח לי.. אז הכנתי לרשום הכל על הדף ולעבוד לפי הדף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית