הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מישהו יכול להסביר לי איך באיתמר שנחשב התנחלות במקום השני בהצבעות יש מפלגה ערבית?

_istyle_

משתמש מתחיל
216
22
נק' מוניטין:
37
216
22
אני באמת מסתכל על התוצאות והמום איך לעזאזל ביישוב שנחשב התנחלות במקום השני מקבלת מפלגה ערבית את כל הקולות(אחמד פאקינג טיבי)
ועוקפת את בנט ושקד וביבי בזמן שלזהות יש 0 קולות שם(פייגלין דווקא אמור ללכת שם לא רע) לא חשוד טיפה בעינכם?
ועדת הבחירות המרכזית לכנסת ה-21 | תוצאות ארציות
35134778.png

ההגיון שלי אומר שמצביעים ערבים שגרים קרוב היו רשומים להצביע שם. או זיוף.

יש לך גם את הבית היהודי וגם את זהות עוברים על פרוטוקולים ביחד עם ועדת הבחירות.

אין הסבר, אין מצביעים ערבים רשומים באיתמר, ואף אחד בהתנחלות לא מצביע לרשימה ערבית.
ניתן להשוות אתזה לבחירות הקודמות שיש 0 הצבעות לרשימות ערביות באיתמר

גם בבת עין היה 87 הצבעות למפלגות ערביות ואחרי בירור והתעקשות של התושבים
עשו "תיקון" ותיקנו ל - 0 ונחשו למי הוסיפו את ה87? צדקתם ל"זהות" מצרף תמונה.
כרגע ל"זהות" בבת עין יש 178 קולות, חשבון 178-87 בדיוק 91 כמו לפני התיקון.

עוד דבר מוזר שבקלפי מסויים בשפרעם (100% ערבים) יש 85% הצבעות לישראל ביתנו ליברמן.

ויש עוד הרבה עדיות מצולמות, הטענה של האחראים היא "הקולות שנספרו תקינים אך יש טעיות הקלדה"

כרגע לזהות יש 85% מהפרוטוקולים הבעיה שלא משחררים להם את הפרוטוקולים האחרים מסיבות מוזרות.

רוב הזיופים כנראה הלכו נגד "זהות" ונגד מפלגות הימין. רוב הסיכויים שגם הפרוטוקולים עצמם זויפו אז לדעתי לא יהיה יותר מידי שינוי.

הרבה כסף היה מעורב בבחירות האלה, אם זה של חברות התרופות והטייקונים ואם זה הקרן החדשה שאחראית על המימון של "כחול לבן" ורוב מפלגות השמאל.

6rndli.png

כנראה שהקולות של זהות נעלמו בעוד הרבה מקומות. גילו במושבים האלה כי הם קטנים ואפשר להבין שאף אחד לא יצביע למפלגה ערבית. מעניין כמה "טעויות" כאלה קרו בערים גדולות ואיך הן השפיעו על התוצאות. לא רואה טעם ללכת לבחור בכלל, גם ככה הקול שלך יעלם או יילך למישהו אחר.

אין הסבר, אין מצביעים ערבים רשומים באיתמר, ואף אחד בהתנחלות לא מצביע לרשימה ערבית.
ניתן להשוות אתזה לבחירות הקודמות שיש 0 הצבעות לרשימות ערביות באיתמר

גם בבת עין היה 87 הצבעות למפלגות ערביות ואחרי בירור והתעקשות של התושבים
עשו "תיקון" ותיקנו ל - 0 ונחשו למי הוסיפו את ה87? צדקתם ל"זהות" מצרף תמונה.
כרגע ל"זהות" בבת עין יש 178 קולות, חשבון 178-87 בדיוק 91 כמו לפני התיקון.

עוד דבר מוזר שבקלפי מסויים בשפרעם (100% ערבים) יש 85% הצבעות לישראל ביתנו ליברמן.

ויש עוד הרבה עדיות מצולמות, הטענה של האחראים היא "הקולות שנספרו תקינים אך יש טעיות הקלדה"

כרגע לזהות יש 85% מהפרוטוקולים הבעיה שלא משחררים להם את הפרוטוקולים האחרים מסיבות מוזרות.

רוב הזיופים כנראה הלכו נגד "זהות" ונגד מפלגות הימין. רוב הסיכויים שגם הפרוטוקולים עצמם זויפו אז לדעתי לא יהיה יותר מידי שינוי.

הרבה כסף היה מעורב בבחירות האלה, אם זה של חברות התרופות והטייקונים ואם זה הקרן החדשה שאחראית על המימון של "כחול לבן" ורוב מפלגות השמאל.

6rndli.png
חלק א' שלך טענות לגיטימיות
חלק ב' קונספירציות ודמיונות

חלק א' שלך טענות לגיטימיות
חלק ב' קונספירציות ודמיונות
לא נכנס לויכוח, הנה עובדה על הקמפיין של גנץ שפכו עשרות מליוני שקלים מאיפה התקציב?
מהפנסיה הצבאית של בוגי + אשכנזי + גנץ והמשכורת של יאיר?

כישלון צבאי עם עבר מפוקפק בצבא, מרים מפלגה תוך שלושה חודשים וזוכה ל35 מנדטים.
תחפור על הקרן החדשה וקרן וקסנר ותגיע לזה. אם לא, לא נורא. בחירות הבאות תבוא בובה חדשה מהשמאל.

לא נכנס לויכוח, הנה עובדה על הקמפיין של גנץ שפכו עשרות מליוני שקלים מאיפה התקציב?
מהפנסיה הצבאית של בוגי + אשכנזי + גנץ והמשכורת של יאיר?

כישלון צבאי עם עבר מפוקפק בצבא, מרים מפלגה תוך שלושה חודשים וזוכה ל35 מנדטים.
תחפור על הקרן החדשה וקרן וקסנר ותגיע לזה. אם לא, לא נורא. בחירות הבאות תבוא בובה חדשה מהשמאל.
קודם כל היו לגנץ כמה תורמים, הכל היה גלוי.
דבר שני, אם אני לא טועה יש עתיד קיבלה כמו כל שאר מפלגות הכנסת היוצאת, תקציב מימון לקמפיין.

דיברתם על התרומות למפלגת כחול לבן וזה הזכיר לי משהו מעניין שאני בטוח שאם היה מדובר בביבי היה זוכה להרבה יותר תשומת לב:
מורן וידיסלבסקי

אני לא ממחנה ביבי ולא מצביע ליכוד אבל מי שחושב שמפלגת כחול לבן על כל חבריה יותר טובים פשוט חי באשליות, זו נבלה וזו טריפה.

זה לא באמת משנה מי הבובה, לפיד שלא הייתי נותן לו לנהל את מדור הבדיחות, לבני שבכתה שנתניהו לא נבחר ואז התמודדה נגדו, בוז'י הרצוג בן אדם על 40% דופק, הייתי נותן לו לנהל את המעדניה בשופרסל דיל, והיום זה גנץ בן אדם ש"הוזז" מכל תפקיד צבאי שהיה אחראי עליו (שכם, לבנון וכו'...) בחירות הבאות תיהיה בובה חדשה לשמאל שתקבל תקציבי עתק.

והיום זה גנץ בן אדם ש"הוזז" מכל תפקיד צבאי שהיה אחראי עליו
באמת מעניין מה שאתה אומר,
בהתחשב בכך שמדובר ברמטכ"ל היחיד שהוארכה לו הכהונה אחרי השנה הרביעית.

אחד המפקדים היותר טובים שהיו פה..
תמיד היה זה שצריך לקבל החלטות קשות בגזרות שונות

אחד המפקדים היותר טובים שהיו פה..
תמיד היה זה שצריך לקבל החלטות קשות בגזרות שונות
וקיבל את ההחלטות הלא נכונות דווקא. כשאתה הרמטכל ואתה צריך להחליט בין החיים של החיילים שלך לחיים של אזרחים ששונאים אותך אתה אמור לקבל את ההחלטה שטובה לעם שלך ולחיילים שלך למרות כל הביקורות שיבואו מבפנים ומבחוץ. רוצה לשלוח חיילים למות שישלח את הילדים שלו, לא הילדים של אחרים. כל בנאדם שפוי יגיד שרמטכל שמחליט דבר כזה אמור להיות מודח מתפקידו באותו הרגע. אבל אנחנו מוסריים אז בסדר.

אתה לא יכול לרצוח עם אויב סתם כי בא לך..
זה בדיוק מה שהנאצים עשו.

וכמו שאמרת , אנחנו מוסריים. אנחנו לא הם.
צריך להחליט בין החיים של החיילים שלך לחיים של אזרחים ששונאים אותך אתה אמור לקבל את ההחלטה שטובה לעם שלך ולחיילים שלך
החלטה שטובה לעם שלך,היא לא בהכרח ההחלטה שטובה לחיילים שלך.

אתה לא יכול לרצוח עם אויב סתם כי בא לך..
זה בדיוק מה שהנאצים עשו.

וכמו שאמרת , אנחנו מוסריים. אנחנו לא הם.

החלטה שטובה לעם שלך,היא לא בהכרח ההחלטה שטובה לחיילים שלך.
כהשיקול הוא לסכן חיילים למען המוסריות לא אמורה להיות פה התלבטות. אף אחד לא אומר לרצוח אותם, אבל כשזה אתה או הם אז אני מעדיף שעל הידיים שלי יהיה דם של 1000 פלסטינים ולא של חייל אחד, לעומתו. מעניין אם הוא היה שולח את הבן שלו.

אם הצבא האדום היה דואג לגבי מוסריות אז הם היו מפסידים במלחמה וכנראה היו משמידים אותנו, תחשוב על זה. הם תקפו את הגרמנים ללא רחמים, הפציצו ערים גרמניות ועשו כל מה שאפשר כדי לנצח את האויב. אם היו אומרים לגנרל רוסי במלחמת העולם השנייה משהו על מוסריות אז זה שהציע את זה היה משלם בחייו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית