"אף אחד לא ירצה אותם" כמו שאף אחד לא רוצה פליטים ערבים אחרים, אבל החוק האירופאי מחייב לקבל אותם בגלל שיש להם "מעמד פליט"לא הייתי קורא לזה ככה
אז מה עדיף? לספח כמה מליונים שיחיו איתנו ביחד?קח בחשבון שגירוש לא יעבוד,אף מדינה לא תרצה לקחת אותם
תושבי עזה בורחים גם היום תמורת שוחד. פתח להם את השער ותן להם לצאת. פעם כשרחבעם זאבי "גנדי" דיבר על טרנספר חשבו שהוא משוגע ורצחו אותו.
אני שמח שהיום הימין התחיל לדבר על זה בגלוי בלי להתבייש.
כבר ניסו להתנתק יותר מפעם אחת, האם זה עזר? עובדתית ההפך, לא רק שזה לא עזר זה חיזק אותם והחליש אותנו. תראה מה קורה עם הגדר מידי יום.
להיפטר מהם זה גם אומר לחלק את ירושלים, לתת את שכם וחברון, שזה המקומות הקדושים של מדינת ישראל.
הם יורים בגלל הכיבוש? אתה עיוור? חירש? על הספקטרום? הם יורים כי הם רוצים את המדינה שלךאיפה החלק שהוא מדבר רציונלי ולא רק פונה לרגש? רבע שעה חפירות על כלום, למה?
ישראל לא תושמד בדיוק כמו שהיא לא הושמדה על ידי ירדן, סוריה, לבנון, עיראק ומצרים, אז פלסטין הקטנה כן? בוא תסביר לי איך זה הגיוני
ומה קורה עם עזה? הם יורים בגלל הכיבוש וכל אירופה תומכים בהם בגלל הכיבוש, תסיים את הכיבוש ואתה לא צריך דין וחשבון יותר לאף אחד, אבל להמשיך להחזיק באזרחים ולהעביר אותם יסורים זה בטח לא הפיתרון
על המשפט שהם חוזרים עליו "נפדה את ירושלים" לא שמעת?
בעזרת התרומות שעזה מקבלת ממדינות ערב הם יכלו להרים את "סינגפור 2.0" במקום זאת החמאס מנצל את הכסף לבניית טילים ולטרור
ישראל לא אחראית ליסורים שלהם, אלה הם עצמם על זה שהם נותנים לחמאס לשלוט בהם.