הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מישהו יכול להסביר לי איך באיתמר שנחשב התנחלות במקום השני בהצבעות יש מפלגה ערבית?

הם תקפו את הגרמנים ללא רחמים, הפציצו ערים גרמניות ועשו כל מה שאפשר כדי לנצח את האויב.
אתה מתבלבל בין שני דברים קריטים.
רוסיה וגרמניה היו במלחמה של מדינה מול מדינה.

אנחנו לא במלחמה עם עזה,אנחנו במלחמה עם ארגון טרור.

אם נהיה במלחמה עם סוריה או ירדן,תהיה בטוח שצהל לא יזהיר אזרחים שלהם

ההשלכות שאנחנו רואים עכשיו בגלל חוסר ההרתעה הן גרועות יותר. הם מתפתחים, מגיעים לערים הגדולות כבר, מנהרות וכל שאר הדברים. היו צריכים לגמור איתם עוד ב2009.

בוודאי שיזהיר. אחרת זנדברג תצעק בכנסת, אנחנו לא רוצים את זה.

מציע לך ללמוד את ההבדלים בין מלחמה מול ארגון טרור לבין מלחמה מול מדינה..הבדל של שמיים וארץ.

במלחמה מול סוריה ,צהל לא יהסס לשטח הכל עם mlrs.

אני הצבעתי לזהות, אלא שגנבו להם את הקולות. מאוד אהבתי את הפתרון של פייגלין לעזה. מלחמה עד להשגת ניצחון מוחץ על החמאס וללא אבחנה במגן אנושי וללא אזהרות וכל הצחוק שצהל עושה מעצמו. חבל ששדדו אותם ככה.
רק בישראל: רמטכל שמאלני.

אתה יודע שהמקור של שמאל וימין זה בכלל גישות כלכליות חברתיות נכון?
אין קשר לבטחון
כרגע יש הגדרה של שמאל לכל התחומים בפוליטיקה, בין היתר ביטחון. סוציאליזם או קפיטליזם זה כבר עניין אחר.
זה לא קשור אחד לשני, הנאצים היו שמאל בכלכלה.
תשמע הוויכוח הזה לא יביא לשום דבר, אתה לא תשתכנע בדעתי ואני לא בדעתך. פשוט מרתיח אותי ורציתי להביע את מה שאני חושב.

אחד המפקדים היותר טובים שהיו פה..
תמיד היה זה שצריך לקבל החלטות קשות בגזרות שונות
לא לא, לדוגמה רפול היה אחד המפקדים הטובים פה הבנת תהבדל? מפקד טוב נותן גיבוי לחיילים, אני לא יודע אם אתה עיוור וחירש מבחירה או שזה שטיפת מוח
גנץ היה כישלון, גנץ היה כישלון בשכם, שבר את המילת ברזל של צה"ל לראשונה בתולדות הצבא הפקיר חייל למות והשאיר גיזרה רופסת.
תחפור קצת ברשת לצמד המילים "גנץ קבר יוסף" אריאל שרון כמעט בעט אותו מצה"ל אחרי התקרית הזאת.

תבדוק את הפיקוד של גנץ בלבנון, השאיר גיזרה חלשה וחיילים לא מוכנים.

ואני בכלל לא מדבר על זה שהוא אמר בשידור ישיר "אני סיכנתי פלוגה של גולני כדי לא לפגוע בפלסטינאים"

ואת הנושא שהוא נכח בטקס יום הזיכרון למחבלים של חמאס כאורח כבוד.

אז לא חבר גנץ לא היה אחד המפקדים הטובים פה, הוא דוגמה לשרשרת הרמטכל"ים הכושלים שעברו על הצבא שלנו לאחרונה כולל את בוגי ושאר המוסקיטרים.

תשמע אתה לא בן אדם לנהל איתו שיחה כי אתה לא משכיל ואתה מושפע מכתבות באינטרנט.
עובדתית,טעית כמעט בכל מה שאמרת אז אני לא מתכוון לנהל שיח איתך

העובדה שאנשים מצליחים איכשהו להצדיק הקרבה של חיילים על מזבח הדיפלומטיה רק מראה איזו שטיפת מוח הם עברו וכמה סרסו להם את החשיבה הביקורתית.

הנושא של בת עין מצחיק אפילו יותר מהרגיל כי זו אחת ההתנחלויות היותר אלימות ביו"ש.

אז מה שאתה אומר שהעזתים כל כך תמימים ואוהבי ישראל שחמאס השתלט עליהם? שהוא לא גדל בזכותם, ולא נכנס לבחירות ונבחר בזכותם?
לא אומר שכל העזתים תומכי חמאס אבל זאת חלק מבעיה שהם יצרו ולסכן חיילים בשביל זה , זה לא מוסריות אלא אובר התייפיפות.
אגב גם לשחחר מאות מחבלים תמורת חייל זה אובר התייפיפות.

למעלה מ90% מהם מעדיפים שאתה תשלוט שם ולא חמאס.
וכן חמאס השתלט עליהם,אתה לא יודע את זה?

לא ענית על השאר. אני לא רואה איך הארגון הזה שנוצר שם, התעצם לא בזכות העם שלו.
גם אם רובם לא רוצים את חמאס כיום זה לא אומר שאין להם אשמה במצב ושאנחנו צריכים לסכן חיילים בגלל המצב.
חמאס זאת תנועה שבאה מתוך העם שלהם, כחלק מהלוחמה שלהם שלא תתקיים פה.
עוד שרצו לחלק את הארץ לשניים הערבים בארץ עשו פראות במקום להסכים.
אז זה נראה לך הגיוני שרמטכל אומר שסיכון חיילים למען אזרחים שחלק גדול מהם היה מעדיף שלא תהיה פה

לא ענית על השאר. אני לא רואה איך הארגון הזה שנוצר שם, התעצם לא בזכות העם שלו.
הוא שודד את העם שלו.
חמאס מחליטים מי ירוויח כמה,ובמה אפשר לעבוד ובמה אי אפשר לעבוד
אז זה נראה לך הגיוני שרמטכל אומר שסיכון חיילים למען אזרחים שחלק גדול מהם היה מעדיף שלא תהיה פה
זה לא למען אזרחים,זה לא כי גנץ בא לקראתם.
זה כי יש מקרים ברורים שאין הצדה להפגזה עיוורת מהאוויר,למשל אמל"ח שנמצא בבית חולים.
ברור שהוא ישלח כוח רגלי להשמיד את האמלח ולא ירסס את הביה"ח

הוא שודד את העם שלו.
חמאס מחליטים מי ירוויח כמה,ובמה אפשר לעבוד ובמה אי אפשר לעבוד

זה לא למען אזרחים,זה לא כי גנץ בא לקראתם.
זה כי יש מקרים ברורים שאין הצדה להפגזה עיוורת מהאוויר,למשל אמל"ח שנמצא בבית חולים.
ברור שהוא ישלח כוח רגלי להשמיד את האמלח ולא ירסס את הביה"ח
צודק בעצם D:

זה המילים של גנץ

בזמן המערכה גולני היו מתחת לבית החולים ונורתה אש מבית החולים. מראש הזהרנו את מנהלי בית החולים. וידאנו שאף אחד לא נמצא בפנים. הייתי שם בעצמי, ובכל זאת אמרתי למפקדים: חכו. שוב ביקשנו מהמנהלים שיוציאו את כולם, ורק אז נתתי אישור לתקוף", אמר הרמטכ"ל לשעבר בכנס ב-2015 והוסיף: "לא פגענו באזרחים, אבל סיכנו את חיילי גולני לשם כך".

תקראו קצת ותלמדו לפני שאתם יוצאים בהצהרות שגנץ מפקיר חיילים,די עם זה. הוא אחד המפקדים הטובים שהיו
לפי מילותיו,"הסיכון" , היה לחכות שכל הצוות הרפואי יתפנה מבית החולים.
ולטעמי זה מוצדק לחלוטין
ואני לא רוצה לשמוע בכלל על מדחת יוסף..כולם פה ממציאים גרסאות משלהם לפי מה שהם "שמעו"..
בחייאת די עם זה

תקשיב ליצן, לא משנה איך תיפה את הסיפור, מפקד שדואג לאוכלוסיה עוינת תוך כדי סיכון חיילים שהפקידו תחת פיקודו הוא לא מפקד.
הוא פחדן שעבר שטיפת מוח, אני פיקדתי על חיילים בחיי בחיים לא סיכנתי אותם לטובת אוכלוסיה עוינת, הפקידו בידיי חיילים כדי שאחזיר אותם בשלום להורים שלהם.
כל ההרוגים שלנו במבצעים האחרונים בעזה זה בגלל מפקדים חלשים ומסורסים. והסירוס מגיע מהדרג הגבוהה.

עכשיו בקשר לקבר יוסף, קראתי את התחקיר לפחות שלוש פעמים וכך גם המשפחה של ההרוג ז"ל
לפחות תשמע מה יש למשפחה להגיד. מבטיח לך שהם יודעים כל פרט על האירוע ומי אשם.

די, אתה מביך את עצמך..תפסיק.
כמפקד,וכאחד שהכשיר מפקדים , אני יכול להגיד שאתה פשוט מדבר ערימה של שטויות.

הדעה שלך לא רלוונטית,אתה פנאט לאומן וזה בסדר,גם כאלה יש..כל מה שתשמע אתה ישר תרוץ לספר שזה אמת.

גנץ לא היה מפקד האירוע בקבר יוסף.
גנץ לא ניהל את המו"מ.
היו 3 קצינים בכירים מגנץ באירוע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית