הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר AD WTF?

Mike Bikov

מנהל אתר
103,264
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,264
12,426
החלטתי לקרוא את הספר, אני קורא את הגירסה החדשה בחסותו של עודד מנשה הידוע כשוגרזאזא, The anabolic Solution יש גירסה ל BB ו ל PL אני מניח שזה כדי לעשות כסף, אין לי מושג מה אני קורא בכל מקרה.
יש שם כל כך הרבה שטויות, אפדרין משמין, הדיאטה הזו שוות ערך או כמעט כמו סטרואידים, כל כך הרבה טעויות במיוחד כשהוא לא מבין מה זה גופי קטון או קטוזסיס בפרט, לא שאני מבין כזה גדול אבל אלו דברים שלא צריך MD בשבילהם.
מה גם שרוב הרפרנסים שם הם על עכברים ואוגרים וכשאין לו מחקרים על בני אדם הוא מתחיל לדבר על עצמו ועל הלקוחות שלו איזו תוצאות יפות הם ראו, אז אני שואל כאן את חברי הקהילה, מה אתם כל כך מתלהבים מהשיטה הזו? אני עשיתי מספר פעמים CC ודברים דומים, אומנם לא סיימתי את הספר אבל אני אפשהו בסוף (עמוד 120 מתוך 190 כש30 מזה מדובר על תוספי תזונה לא יעילים).

משה אתה דמגוג, מתוך 70 רפרנסים יש איזה 6 למחקרים שלא נעשו על בני אדם וזה די בסדר ומקובל לתת גם כמה כאלה בהנחה ואתה לא מתבסס רק עליהם. בקשר לכל השאר, אתה סתם נטפל למשפט או שניים בספר שלא מייצג את הרעיון המרכזי. בכל ספר כזה יש חורים בגלל זה מוציאים עדכונים. ובכל מקרה הסכמנו שהKETO DIET מבוסס על אותו עקרון והוא יותר מקצועי.

• פותח/ת השרשור
נכסנתי לזה יותר לעומק, זה רק מהפרק הראשון!!!!:

1. DiPasquale MG. The high fat, high protein, low carbohydrate diet-Part 1, Drugs In Sports.1(4) 1992, pp. 8-9.
  2. Conlee RK, Hammer RL, Winder WW, et al. Glycogen depletion and exercise in rats adapted to a high fat diet. Metabolism 1990: 39(3):289-94.
  3. Kather H, Wieland E, Scheurer A, et al. Influences of variation in total energy intake and dietary composition on regulation of fat cell lipolysis in ideal weight subjects. J Clin Invest 1987; 80(2):566-72.
  4. Rabast U, Kasper H, Schonborn J. Comparative studies in obese subjects fed carbohydraterestricted and high carbohydrate 1,000-calorie formula diets. Nutr Metab 1978; 22(5):269-77.
  5. Sandretto AM, Tsai AC. Effects of fat intake on body composition and hepatic lipogenic enzyme activities of hamsters shortly after exercise cessation. Amer J Clin Nutr 1988; 47(2):175-9.
  6. Tsai AC, Gong TW. Modulation of the exercise and retirement effects by dietary fat intake in hamsters. J Nutr 1987; 117(6):1149-53.
  7. Gorski J. Muscle triglyceride metabolism during exercise [Review]. Can J Phys Pharm 1992;70(1):123-31.
  8. Ohtsuka A, Hayashi K, Noda T, Tomita Y. Reduction of corticosterone-induced muscle proteolysis and growth retardation by a combined treatment with insulin, testosterone and high protein-high fat diet in rats. J Nutr Sci Vitaminol 1992; 38(1):83-92.
  9. McCarger LJ, Baracos VE, and Clandinin MT. Influence of dietary carbohydrate-to-fat ratio on whole body nitrogen retention and body composition in adult rats. J Nutr 1989; 119(9):1240-5.

משה אתה צודק
מי עושה AD לפי הספר ?
חייבים לקצץ משמעותי קלוריות אחרת זה חרא לדיאטה (אני למשל הייתי צריך להתחיל עם 3600 קלוריות... חחח)
וגם הקטע של התוספים שלו, הוא די מבלבל את השכל

אבל אם לוקחים את העקרונות שלו, ואם קוראים גם את UD2 של לייל
אפשר למצוא משהו באמצע שמצד אחד יעיל ומצד שני לא שואתי...

משה אתה צודק
מי עושה AD לפי הספר ?
חייבים לקצץ משמעותי קלוריות אחרת זה חרא לדיאטה (אני למשל הייתי צריך להתחיל עם 3600 קלוריות... חחח)
וגם הקטע של התוספים שלו, הוא די מבלבל את השכל

אבל אם לוקחים את העקרונות שלו, ואם קוראים גם את UD2 של לייל
אפשר למצוא משהו באמצע שמצד אחד יעיל ומצד שני לא שואתי...

אפשר דוגמא +-?

כל מה שהוא רושם על תוספים זה בולשיט
הוא אומר לאכול שומן בהעמסות וזה לא נכון, צריך למזער שומן
י

אני כבר אחרי שקראתי את הספר של לייל בנוגע לKD הבנתי שהספר של פאסקל זה חרא, פשוט לא היה לי נעים לצאת נגד הפורום.

העקרונות של AD הם טובים
להתבסס על בשר אדום, ביצים, כולסטרול
להתבסס על שומן וחלבון

אבל לדעתי זה מתאים רק לחיטוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית