הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ציפס=500 קלוריות wtf??!

פינוקיו

משתמש פעיל
659
48
נק' מוניטין:
112
659
48
במחשבון גולינגו ובעוד כמה מקומות שראיתי ציפס 100 גרם מגיע ל520 קלוריות .
עכשיו שאופים 100 גרם תפוח אדמה בתנור בלי שמן נגיע ל150 קלוריות. לא ברור לי ההפרש הגדול הזה. הרי שמגישים ציפס מורידים את השמן עם הנייר הסופג. אני אכלתי היום 200 גרם ציפס אין שום הגיון שהכנסתי 1040 קלוריות על הבולשיט הזה. האם הגיוני 100 גרם ציפס שווה ל520?

שמע הציפס סופג הרבה שמן, אם רשום שם 520 כנראה שהוא יכול להגיע לזה אבל זה נשתנה בין הכמות שנספגה, העומק טיגון.

בכל מקרה אם אכלת צ׳יפס תחשיב את זה כצ׳יט ואל תחשב זה ובטח שאל תכניס לתפריט או תאכל בדרך קבע גם אם זה אכן 1000 קלוריות לא קרה כלום פשוט אל תחזור על זה.

לפי מקדונלדס 100 גרם צ׳יפס שלהם זה 300 קלוריות. זה נשמע סביר מאוד

צ׳יפס בשווארמיה כנראה יגיע ל 500 קלוריות

מעבר לזה שצ׳יפס טעים היחס בין הקלריות לתחושת השובע הוא רע מאוד ולכן כדאי להמנע.

• פותח/ת השרשור
לפי מקדונלדס 100 גרם צ׳יפס שלהם זה 300 קלוריות. זה נשמע סביר מאוד

צ׳יפס בשווארמיה כנראה יגיע ל 500 קלוריות

מעבר לזה שצ׳יפס טעים היחס בין הקלריות לתחושת השובע הוא רע מאוד ולכן כדאי להמנע.
השאלה אם זה בחיטוב או במסה.
העניין הוא שבגלל שאכלתי את זה, מפלוס קלורי של 500+ נאלצתי להגיע ל800 מכיוון שהרגשתי רעב מהקלוריות הריקות האלה.
בכל מקרה, אם אני מנקה את הצ'יפס משמן (כמו שיש במקדונלדס) אתה רואה בזה בעיתיות.?
כי כמו שאמרתי תפוח אדמה מבושל במים ל100 גרם יתן לי רק 150 קלוריות ופחמימות איכותיות(תפוח אדמה זה ירק בריא)
אז איך בדיוק זה יתנגש עם צ'יפס שפשוט רק טוגן בשמן, אבל מנוקה בעזרת נייר סופג. זה לא שהשמן נכנס לתוך התפוח אדמה בטיגון.

בטיגון חלק מהשמן נספג במה שאתה מטגן. אתה לא יכול "להוריד" את השמן ממה שטיגנת בטיגון עמוק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית