הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר AD WTF?

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,265
12,426
החלטתי לקרוא את הספר, אני קורא את הגירסה החדשה בחסותו של עודד מנשה הידוע כשוגרזאזא, The anabolic Solution יש גירסה ל BB ו ל PL אני מניח שזה כדי לעשות כסף, אין לי מושג מה אני קורא בכל מקרה.
יש שם כל כך הרבה שטויות, אפדרין משמין, הדיאטה הזו שוות ערך או כמעט כמו סטרואידים, כל כך הרבה טעויות במיוחד כשהוא לא מבין מה זה גופי קטון או קטוזסיס בפרט, לא שאני מבין כזה גדול אבל אלו דברים שלא צריך MD בשבילהם.
מה גם שרוב הרפרנסים שם הם על עכברים ואוגרים וכשאין לו מחקרים על בני אדם הוא מתחיל לדבר על עצמו ועל הלקוחות שלו איזו תוצאות יפות הם ראו, אז אני שואל כאן את חברי הקהילה, מה אתם כל כך מתלהבים מהשיטה הזו? אני עשיתי מספר פעמים CC ודברים דומים, אומנם לא סיימתי את הספר אבל אני אפשהו בסוף (עמוד 120 מתוך 190 כש30 מזה מדובר על תוספי תזונה לא יעילים).

• פותח/ת השרשור
אמרתי לדעתי
כי אין לי כוח להרים בלי פחמימות
ניסית את תקופת ההסתגלות? והספר של לייל The Ketogenic Diet מקביל ל AD ולא UD2, למרות שזה אותו עיקרון. לדעתי UD2 זו שיטה חרא ולא מתאימה ל 99.9% מהאוכלוסיה, ולייל עשה את זה רק כדי לומר שיש משהו על שמו, אבל שיהיה.

ניסית את תקופת ההסתגלות? והספר של לייל The Ketogenic Diet מקביל ל AD ולא UD2, למרות שזה אותו עיקרון. לדעתי UD2 זו שיטה חרא ולא מתאימה ל 99.9% מהאוכלוסיה, ולייל עשה את זה רק כדי לומר שיש משהו על שמו, אבל שיהיה.

מאיזו בחינה השיטה הזאת חרא?

• פותח/ת השרשור
מהבחינה שאין לך חיים איתה, אתה מת לפני העמסה, מתי אחרי העמסה ואוכל כמו יונה

מהבחינה שאין לך חיים איתה, אתה מת לפני העמסה, מתי אחרי העמסה ואוכל כמו יונה

זה נכון, חיים מרביעי לרביעי , חשבתי אתה מתכוון היא חרא מתבחינת התוצאות, אם הייחוס שלך רק להרגשה של הבנאדם עם התזונה הזאת אז נרגעתי 👏

צריך לעשות העמסה איכותית בUD2 אמיתי וזה גם חרא
כל מה שטעים זה פחמימות עם שומן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית