הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עיוות/גוש של שומן בחזה

• פותח/ת השרשור Lior98
  • פורסם בתאריך

Lior98

משתמש פעיל
345
17
נק' מוניטין:
20
345
17
שלום אני מסתכל הרבה על סרטונים של המנתח גניקומסטיה הזה

בדקה הראשונה של הסרטון מראים את הבחור שם שהוא עבר ניתוח גניקומסטיה בעבר לא הכי מוצלח ותסתכלו בצורה של החזה החזה שלו קצת מעוות לא הכי ישר המנתח בסרטון אומר שהוא יעשה lipo (שאיבת שומן) וככה יעשה את הצורה המושלמת לחזה השאלה שלי אם במצבים כאלה חובה רק שאיבת שומן או שחיטוב יכול לפתור את זה? רואים שהפטמה לא בקו אחיד עם השריר שלו מסקרן אותי אם במצבים כאלה רק שאיבת שומן תוכל להביא לחזה שטוח/הוקי כמו שמנתח קורא לזה בשביל תוצאה כזאת

אתה מדבר על מצב אחרי ניתוח גניקומסטיה או בכללי מישהו עם אחוז שומן גבוה?

גם וגם יש הבדל?
אחרי ניתוח יכול להיות הבדלים במבנה הרקמה, ככה שגם ירידה בשומן יכולה לא לתת תוצאות אידאליות, לעומת זאת מי שסתם באחוז שומן גבוה יכול בהחלט לרדת למצב טוב בלי שאיבת שומן

• פותח/ת השרשור
גם וגם יש הבדל?
אחרי ניתוח יכול להיות הבדלים במבנה הרקמה, ככה שגם ירידה בשומן יכולה לא לתת תוצאות אידאליות, לעומת זאת מי שסתם באחוז שומן גבוה יכול בהחלט לרדת למצב טוב בלי שאיבת שומן

אז מבחינתך תוצאה כזאת זה נטו של שומן וחיטוב מסדר את זה? שזה אומר שזה לא עניין של עור עודף/מבנה של שריר

אז מבחינתך תוצאה כזאת זה נטו של שומן וחיטוב מסדר את זה? שזה אומר שזה לא עניין של עור עודף/מבנה של שריר
מבנה השריר לא משתנה אם אתה בעודף משקל.
לגבי עור עודף, זה כבר שאלה של כמה עודף משקל מדובר, אבל זה יהיה לך גם בחיטוב וגם בשאיבת שומן

• פותח/ת השרשור
מבנה השריר לא משתנה אם אתה בעודף משקל.
לגבי עור עודף, זה כבר שאלה של כמה עודף משקל מדובר, אבל זה יהיה לך גם בחיטוב וגם בשאיבת שומן

פה אם תוכל לראות זה תמונה מלפני שנה שצולמה חודשיים אחרי הניתוח השני של גניקומסטיה תסתכל על הפטמה מצד שמאל אתה רואה כמו שכבת עור/שומן מתחת לפטמה (בפטמה הזאת היה גוש יפה של רקמה עם המון עור עודף לפי המנתח) והרבה פעמים זה מעצבן אותי איך שהצורה הזאת נראית בחיטוב זה נראה לך שזה יסתדר? שהחזה יהיה פשוט פס אחד אחיד עם השריר כי פה זה נראה כאילו זה הולך יןתר לאלכסון באיזור של הפטמה זה שומן? זה עור עודף? זה המבנה של השריר שהיה תמיד?

קבצים מצורפים

• Screenshot_20190426-231344_Drive.jpg
    Screenshot_20190426-231344_Drive.jpg
    KB 57 · צפיות: 168
  • Screenshot_20190426-232112_Drive.jpg
    Screenshot_20190426-232112_Drive.jpg
    KB 60.1 · צפיות: 209
יש סיכוי טוב שזה יעלם ברגע שתעלה במסת חזה, אבל אין אפשרות לדעת בלי לנסות קודם

• פותח/ת השרשור
יש סיכוי טוב שזה יעלם ברגע שתעלה במסת חזה, אבל אין אפשרות לדעת בלי לנסות קודם

האמת שמכל הגניקומסטיה שלי אני מרגיש שהחזה איבד הרבה נפח יאני חושד שהצורה הגנטית שלי בחזה מאוד בעייתית הרבה פעמים שאני מפעיל שריר החזה רק הפנימי נראה מבחינה צורה גנטית זה נראה שאין לי side chest בכלל כאילו אין מבנה של שריר והחזה סוג של משולש/עיגול ולא מרובע אני יכול לשכב על המיטה להפעיל שריר ובתמונה רואים שכל הצד בין הבית שחי להתחלה של side chest כאילו לא קיים ורק מהאמצע מתחיל שריר אבל אראה בסוף חיטוב של אחוז שומן נמוך לבדוק את הגנטיקה של הצורה

האמת שמכל הגניקומסטיה שלי אני מרגיש שהחזה איבד הרבה נפח יאני חושד שהצורה הגנטית שלי בחזה מאוד בעייתית הרבה פעמים שאני מפעיל שריר החזה רק הפנימי נראה מבחינה צורה גנטית זה נראה שאין לי side chest בכלל כאילו אין מבנה של שריר והחזה סוג של משולש/עיגול ולא מרובע אני יכול לשכב על המיטה להפעיל שריר ובתמונה רואים שכל הצד בין הבית שחי להתחלה של side chest כאילו לא קיים ורק מהאמצע מתחיל שריר אבל אראה בסוף חיטוב של אחוז שומן נמוך לבדוק את הגנטיקה של הצורה
אין לך כרגע לא סיד צ'סט, לא מיד צ'סט, ולא יותר מדי צ'סט, יש לך מעט מסת שריר בחזה, אז מן הסתם לא תראה הגדרות ברורות שלו.
וכולם בנויים דפוק עם הבדלים גדולים בין הצדדים, אין לך מה להכות את עצמך

• פותח/ת השרשור
אין לך כרגע לא סיד צ'סט, לא מיד צ'סט, ולא יותר מדי צ'סט, יש לך מעט מסת שריר בחזה, אז מן הסתם לא תראה הגדרות ברורות שלו.
וכולם בנויים דפוק עם הבדלים גדולים בין הצדדים, אין לך מה להכות את עצמך

כמובן כמו שציינתי אלה תמונות מלפני שנה אחרי הניתוח אני גדלתי והתחלתי חיטוב לפני חודש וחצי אתה אומר בשביל הצורות צריך יותר מסה או יותר חיטוב בהתאם למצב של התמונות שראית?

אלה תמונות יותר עדכניות מהחיטוב החזה אצלי מבחינה גנטית גודל לאט (כתפיים,גב,טרפזים עם גנטיקה טובה) אני עדיין בטוח שמבחינה גנטית הצורה של החזה היא שונה קצת שאסיים חיטוב לאחוז שומן נמוך אנסה לתת דגש חזק לחזה

(בתמונות אם תסתכל על החזה בצדדים רואים שאין צורה אני בספק שזה קשור לשריר יש שחיפים שהם 67 קילו העיקר עם ריבועים ויש להם יותר צורה ממני ואני מרים הרבה יותר כבד מהם/נכון מהם

ואם כבר על הדרך ראית אותי בלי חולצה בתמונות אשמח שתעריך אחוז שומן פלוס מינוס בתמונות הראשונות והתמונות האלה

קבצים מצורפים

• 20190427_014743.jpg
    20190427_014743.jpg
    KB 33.1 · צפיות: 822
  • 20190427_014718.jpg
    20190427_014718.jpg
    KB 35.1 · צפיות: 178
אני חייב להגיד לך אחי שהמצב שלך לא רע בכלל..
מכל הפוסטים שפתחת חשבתי שיש לך בעיה רצינית בחזה אבל אתה ממש בסדר גמור,אתה קצת בולע סרטים פשוט,זה הכל.

אם סתם הייתי נתקל בך בים,לא הייתי שם לבד לשום דבר ממה שתיארת.

לכולנו יש פאקים גנטיים בדיוק כמו שkotzer רשם. גם לי ולו ולג'יי קאטלר יש הבדלים בין צד ימין לשמאל בכל איברי הגוף(ידיים,חזה,כתפיים,טרפזים) אבל לרוב זה הבדלים די מינורים שרק אם ממש תתעמק ותחפש אתה תראה אותם.

הבעיה אצלך היא הרבה יותר פסיכולוגית מאשר פלסטית

כמובן כמו שציינתי אלה תמונות מלפני שנה אחרי הניתוח אני גדלתי והתחלתי חיטוב לפני חודש וחצי אתה אומר בשביל הצורות צריך יותר מסה או יותר חיטוב בהתאם למצב של התמונות שראית?

אלה תמונות יותר עדכניות מהחיטוב החזה אצלי מבחינה גנטית גודל לאט (כתפיים,גב,טרפזים עם גנטיקה טובה) אני עדיין בטוח שמבחינה גנטית הצורה של החזה היא שונה קצת שאסיים חיטוב לאחוז שומן נמוך אנסה לתת דגש חזק לחזה

(בתמונות אם תסתכל על החזה בצדדים רואים שאין צורה אני בספק שזה קשור לשריר יש שחיפים שהם 67 קילו העיקר עם ריבועים ויש להם יותר צורה ממני ואני מרים הרבה יותר כבד מהם/נכון מהם

ואם כבר על הדרך ראית אותי בלי חולצה בתמונות אשמח שתעריך אחוז שומן פלוס מינוס בתמונות הראשונות והתמונות האלה
אני באמת לא רואה שום הבדל משמעותי בין הצדדים. כן יש לך נקודת חיבור נמוכה יותר של החזה, וזה למה אין לו הרבה צורה, הוא מתוח יותר, אבל גם תכלס חסר לך מספיק מסת חזה כדי שתוכל לקבוע שיש בעיה בצורה.
לגבי אחוז שומן, קשה מאוד לקבוע מהתמונות האלה, אבל הייתי אומר איזור 17% בערך

• פותח/ת השרשור
אני באמת לא רואה שום הבדל משמעותי בין הצדדים. כן יש לך נקודת חיבור נמוכה יותר של החזה, וזה למה אין לו הרבה צורה, הוא מתוח יותר, אבל גם תכלס חסר לך מספיק מסת חזה כדי שתוכל לקבוע שיש בעיה בצורה.
לגבי אחוז שומן, קשה מאוד לקבוע מהתמונות האלה, אבל הייתי אומר איזור 17% בערך

אכן שמתי לב לזה שהחזה אצלי "נמוך יותר" ואפילו אני חושד שבלחיצות להתחיל ללחוץ יותר נמוך מבחינת מיקום אני מרגיש תמיד שאם אני עושה לחיצה החזה פחות עובד עם התנועה במצבים כאלה נניח של מבנה שריר שהוא קצת אחר צריך להתאים משהו מיוחד? גם במסה שהייתי לוחץ 97 קילו החזה לא היה עם העיצוב כמו שאתה אומר שתראה נקודות וסייד צסט בגלל זה אני אומר גנטיקה שונה של המבנה כי יש ילדים עושים 60 קילו עם יותר צורה חשבתי להתחיל שיפוע שלילי בלחיצות בחיים לא עשיתי כי לא הרבה אוהבים את התרגילים של שיפוע שלילי אבל אולי היא זווית אחרת שתעבוד גם יותר על האיזור התחתון
אני חייב להגיד לך אחי שהמצב שלך לא רע בכלל..
מכל הפוסטים שפתחת חשבתי שיש לך בעיה רצינית בחזה אבל אתה ממש בסדר גמור,אתה קצת בולע סרטים פשוט,זה הכל.

אם סתם הייתי נתקל בך בים,לא הייתי שם לבד לשום דבר ממה שתיארת.

לכולנו יש פאקים גנטיים בדיוק כמו שkotzer רשם. גם לי ולו ולג'יי קאטלר יש הבדלים בין צד ימין לשמאל בכל איברי הגוף(ידיים,חזה,כתפיים,טרפזים) אבל לרוב זה הבדלים די מינורים שרק אם ממש תתעמק ותחפש אתה תראה אותם.

הבעיה אצלך היא הרבה יותר פסיכולוגית מאשר פלסטית

האמת לגבי הבעיה הפסיכולוגית אתה צודק 100 אחוז בתור ילד שמן שסבל מחזה גדול (גניקומסטיה) ואחרי 2 ניתוחים כאלה אכן הפכתי לאובססיבי אבל עדיין יש איפה לשפר ברור שאין מושלם אנימגם לא מכוון למושלם אבל לרמה גבוהה זה כן (אפילו שנשאר לי גוש בצד שמאל שמפריע לי ואני אחרי החיטוב אעשה ניתוח 3 בשביל באמת להנות מהחזה)

שבלחיצות להתחיל ללחוץ יותר נמוך מבחינת מיקום
תלחץ רגיל, אבל תלמד להתחיל ללחוץ עם קשת בגב, זו גם ככה הדרך הנכונה.
אין מה לעשות, יש אנשים עם גנטיקה טובה יותר ועם גנטיקה טובה פחות

• פותח/ת השרשור
תלחץ רגיל, אבל תלמד להתחיל ללחוץ עם קשת בגב, זו גם ככה הדרך הנכונה.
אין מה לעשות, יש אנשים עם גנטיקה טובה יותר ועם גנטיקה טובה פחות

יש סיכוי שהטכניקה הייתה לא טובה כל הזמן הזה ובגלל זה החזה בלי הרבה מסה? שאני עם דאמבלים אני מנסה יותר לכווץ שכמות וכימור אנסה יותר להסתכל על זה ושיצלמו אותי אולי זה ישפר את החזה מה שקצת מוזר כי אם הייתי לוחץ לא נכון ומשתמש רק בכתפיים בלחיצה הייתי מאמין שהייתי סובל מדלקות/בעיות ובלי עין הרע אין לי כלום גם עם משקלים יפים

אגב שאלה שמסקרנת אותי מאיפה השומן יוצא מהגוף?

דרך צואה? דרך פיפי? או בכלל דרך אוויר שנושמים

יש סיכוי שהטכניקה הייתה לא טובה כל הזמן הזה ובגלל זה החזה בלי הרבה מסה?
יכול להיות שזה תרם, זה כנראה לא הסיבה אבל, זו שאלה יותר של נפח עבודה

כי אם הייתי לוחץ לא נכון ומשתמש רק בכתפיים בלחיצה הייתי מאמין שהייתי סובל מדלקות/בעיות ובלי עין הרע אין לי כלום גם עם משקלים יפים
זה משפיע יותר על איזה חלק ממסת השריר יעבוד יותר, וכמה נפח תוכל לסבול, כנראה אתה בכל מקרה עובד על מעט מדי נפח

אגב שאלה שמסקרנת אותי מאיפה השומן יוצא מהגוף?
שומן מתפרק ל-3 דברים: פחמן דו חמצני, מים, וגופים קטוניים.
מים יוצאים בזיעה ושתן, ופחמן דו חמצני וגופים קטוניים יוצאים בנשימה

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שזה תרם, זה כנראה לא הסיבה אבל, זו שאלה יותר של נפח עבודה

זה משפיע יותר על איזה חלק ממסת השריר יעבוד יותר, וכמה נפח תוכל לסבול, כנראה אתה בכל מקרה עובד על מעט מדי נפח

שומן מתפרק ל-3 דברים: פחמן דו חמצני, מים, וגופים קטוניים.
מים יוצאים בזיעה ושתן, ופחמן דו חמצני וגופים קטוניים יוצאים בנשימה

ממש נחמד ללמוד ממך דברים חדשים וכל הכבוד על הידע!

לנושא לגבי נפח הייתי עושה אימונים לפי קובי ירושלמי (הייתי בעבר מקבל ממנו גם תפריט) ועד לפני חודש וחצי מישראל בודי ככה

בפועל הם היו דומים זה התבסס על 3 תרגילים

בנץ פרס שטוח/דאמבלים
לחיצת חזה עם דאמבלים בשיפוע חיובי
פרפר עם דאמבלים/כבל קרוס

בוא נגיד שמכל תרגיל זה היה 4 סטים טווח חזרות בין 6-8 האמת שאצל קובי ירושלמי הוא נתן לי תוכנית abcd ככה שאולי היו ימים בודדים שלא יצא לי לאמן פעמיים חזה בשבוע

ובישראל בודי נתנו לי ab אז פה דווקא אני יכול להשקיע ב2 אימוני חזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית