הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עיוות בחזה/גוש שומן בחזה

• פותח/ת השרשור Lior98
  • פורסם בתאריך

Lior98

משתמש פעיל
345
17
נק' מוניטין:
20
345
17
שלום אני מסתכל הרבה על סרטונים של המנתח גניקומסטיה הזה

בדקה הראשונה של הסרטון מראים את הבחור שם שהוא עבר ניתוח גניקומסטיה בעבר לא הכי מוצלח ותסתכלו בצורה של החזה החזה שלו קצת מעוות לא הכי ישר המנתח בסרטון אומר שהוא יעשה lipo (שאיבת שומן) וככה יעשה את הצורה המושלמת לחזה השאלה שלי אם במצבים כאלה חובה רק שאיבת שומן או שחיטוב יכול לפתור את זה? רואים שהפטמה לא בקו אחיד עם השריר שלו מסקרן אותי אם במצבים כאלה רק שאיבת שומן תוכל להביא לחזה שטוח/הוקי כמו שמנתח קורא לזה בשביל תוצאה כזאת

לפני רגע

אם יש לך גינו,שום חיטוב לא יעזור ויכל אפילו לגרום לזה להראות פחות טוב.(בן אדם רזה יראה מוזר עם גינו מאשר בן אדם עם קצת בשר עליו מין הסתם)
אם זה שומן,חיטוב יוריד את השומן בחזה בשלב מסויים.(תלוי בגנטיקה)

אם אתה רוצה אתה יכל לעלות תמונה ואפשר להעריך אם זה גינו או סתם שומן.

• פותח/ת השרשור
אם יש לך גינו,שום חיטוב לא יעזור ויכל אפילו לגרום לזה להראות פחות טוב.(בן אדם רזה יראה מוזר עם גינו מאשר בן אדם עם קצת בשר עליו מין הסתם)
אם זה שומן,חיטוב יוריד את השומן בחזה בשלב מסויים.(תלוי בגנטיקה)

אם אתה רוצה אתה יכל לעלות תמונה ואפשר להעריך אם זה גינו או סתם שומן.

האמת שעברתי שני ניתוחי גינו ואני בחיטוב... לא שאלתי לגבי אם לבחור היה גינו דיברתי נטו על הצורה (המנתח בסרטון במיוחד בדקה בראשונה אמר שלבחור אין רקמה זה נטו שומן השאלה שלי אם אפשר לתקן צורה כזאת גם בלי שאיבת שומן ונטו בחיטוב) כי אצלי אחרי הניתוח בצד ימין יש את הפטמה שטוחה אבל מתחת יש כאילו כמו עור/שומן כאילו תדמיין את הפטמה ומתחתיה יש עוד פס של "שומן" או עור השאלה שלי אם בהמשך של החיטוב זה יסתדר או שזה משהו רק אצל מנתח בשאיבת שומן

נ.ב
המקרה אצלי נראה יותר כמו בצד ימין של החזה של הבחור שאתה יכול לראות שיש פס של שומן או עור מתחת לפטמה וזה לא קו אחיד השאלה שלי אם זה רק בשאיבות שומן יכול להיתקן או שהלחטוב יסדר את זה

האמת שעברתי שני ניתוחי גינו ואני בחיטוב... לא שאלתי לגבי אם לבחור היה גינו דיברתי נטו על הצורה (המנתח בסרטון במיוחד בדקה בראשונה אמר שלבחור אין רקמה זה נטו שומן השאלה שלי אם אפשר לתקן צורה כזאת גם בלי שאיבת שומן ונטו בחיטוב) כי אצלי אחרי הניתוח בצד ימין יש את הפטמה שטוחה אבל מתחת יש כאילו כמו עור/שומן כאילו תדמיין את הפטמה ומתחתיה יש עוד פס של "שומן" או עור השאלה שלי אם בהמשך של החיטוב זה יסתדר או שזה משהו רק אצל מנתח בשאיבת שומן

נ.ב
המקרה אצלי נראה יותר כמו בצד ימין של החזה של הבחור שאתה יכול לראות שיש פס של שומן או עור מתחת לפטמה וזה לא קו אחיד השאלה שלי אם זה רק בשאיבות שומן יכול להיתקן או שהלחטוב יסדר את זה

אותה תשובה ממקודם,אם זה רק שומן זה ירד בשלב כלשהו בחיטוב,באיזה שלב?הגנטיקה תחליט.
אבל קח בחשבון שאם גם זה ירד..ותעשה מסה ותעלה קצת בשומן זה כנראה יהיה המקום הראשון שהשומן יחזור אליו בדרכ.

הכי טוב שתלך למנתח שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית