הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ על התכנית שלי

נתנאל769

משתמש מתחיל
28
1
נק' מוניטין:
1
28
1
אני עושה אימון fbw. אני 1.70 גובה. שוקל כרגע 65(לפני שהתחלתי אימונים שקלתי 55).
רגליים
סקאוט עם משקולת יד 4×12×43kg
עלייה עם כף הרגל על האצבעות משקולת יד 4×12×43kg

גב
מתח אחיזה רחבה בתוספת של 10 קילו 10×4
12×4×43kg Bent over(בדאמבלים, 21.5 כל צד)

חזה
דחיקת חזה משקולות יד 34kg 4×10(אני יודע שאני יכול לשפר בקלות, עכשיו קיבלתי ספסל כושר ואתחיל להרים נורמלי)
שכיבות שמיכה 4×12 בתוספת משקולת חמש קילו עלי
מקבילים 4×12×15kg+(תיק גב)

כתפיים
לחיצת כתפיים 10 ×3×30kg (דאמבלים אז 15 כל צד)
הרחקה לצדדים 10×3×30kg(דאמבלים 15 כל צד)

בייספ
פשיטת מרפקים 12×2×11.5kg(דאמבלים 11.5 זה כל צד)

ברכיאליס
קרוס בודי האמר 12×2×11.5kg(זה עם דאמבלים אז 11.5 כל צד)

טרייספ
מעל הראש מאחורה- 3×13×23kg

השאלה שלי היא כזאת,
1)אם התכנית באמת טובה?
2) אם להחליף בכתפיים למיליטרי?
3)בלחיצת חזה ניסיתי להוסיף משקל ולא הצלחתי להרים את הדאמבלים בפוזיציה נוחה כדי להגיע למצב של לדחוק אותם בכלל, עכשיו אעבור למוט, כי קיבלתי ספה אז אני מניח שאצליח להוסיף נורמלי משקל(יש לציין שהלחיצת חזה בדאמבלים כבר לא מאמתגרת אותי תקופה אבל לא היה לי ברירה.)
ו4) אם התכנית טובה, אם בכל זאת כדאי לשנות בה משהו? הכתנית היא למטרת מסה
5) באימון כתפיים אם לפני שני אימונים הצלחתי בטכניה סבבה לדחוק כתפיים, 15 קילו כל צד, ואחרי זה לא הצלחתי שני אימונים ברצף, מה זה אומר?
אפ
אפ
אשמח לתגובות מי שמבין קצת

למה לא סקוואט במוט?
למה לא בנץ פרס?
למה כל תרגיל מורכב אתה עושה עם דאמבלים?
תענה לי על זה ואז נוכל להמשיך

• פותח/ת השרשור
למה לא סקוואט במוט?
למה לא בנץ פרס?
עכשיו שקיבלתי את הספסל כושר אוכל לעשות סקוואט במוט ובמץ פרס במוט, תקרא מה כתבתי..
למה לא סקוואט במוט?
למה לא בנץ פרס?
עשיתי היום עם הספסל 50 בנץ לא רציתי להגזים עם הכמות משקל בגלל שעברתי מהדאמבלים.. עשיתי 50 והיה לי סבבה לגמרי אז אני מניח שאני יכול יותר, ובנוסף חשבתי אם כדאי לי לפצל לAb שלוש ימים בשבוע ואז לפצל לחזה כתפיים יד אחורית a וכל השאר b. אבל אז יוצא שאני יורד מ3 אימונים בשבוע לכל חלק ל2, ו1 נגיד בשבוע aba זה יוצא לי רגליים רק פעם אחת בשבוע

נערך לאחרונה:
עכשיו שקיבלתי את הספסל כושר אוכל לעשות סקוואט במוט ובמץ פרס במוט, תקרא מה כתבתי..

עשיתי היום עם הספסל 50 בנץ לא רציתי להגזים עם הכמות משקל בגלל שעברתי מהדאמבלים.. עשיתי 50 והיה לי סבבה לגמרי אז אני מניח שאני יכול יותר, ובנוסף חשבתי אם כדאי לי לפצל לAb שלוש ימים בשבוע ואז לפצל לחזה כתפיים יד אחורית a וכל השאר b. אבל אז יוצא שאני יורד מ3 אימונים בשבוע לכל חלק ל2, ו1 נגיד בשבוע aba זה יוצא לי רגליים רק פעם אחת בשבוע
אה אז אתה מתאמן בבית?
תגיד לי איזה ציוד יש לך שנעזור לך לבנות תוכנית

• פותח/ת השרשור
אה אז אתה מתאמן בבית?
תגיד לי איזה ציוד יש לך שנעזור לך לבנות תוכנית
מתח מקבילים ספסל וסטנד ו115 קילו משקולות, מוט ומשקולות יד.. אפשר היה להבין ממה שכתבתי איזה ציוד יש לי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית