הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תכנית בילדינג לאחר כוח

edenhemo10

משתמש מתחיל
213
14
נק' מוניטין:
9
213
14
אני עושה כרגע תכנית כוח מאולתרת (אני מתאמן גם בצבא וגם בבית התכנית לא קבועה) עקרונית אני פשוט עושה את כל המורכבים 5-6*3 ומוסיף קצת עזר ומחלק לUPPER LOWER
המשקלים שלי כרגע ל5
סקוואט 120
דדליפט 130
בנצ 80
פרס 52.5
חתירה 92.5

גובה 173 משקל 77-78
אני מתכנן לעלות בסקוואט ובדדליפט עוד עשרים קילו בערך ובכל השאר עוד עשר ולהתחיל תכנית שיותר מתמקדת באסטטיקה והעלאת מסת שריר כי אני חושב שהבסיס כוח מספיק.. חשבתי על push pull legs עם התמקדות במורכבים.. למשל יום PULL מתחיל בדדליפט 5*3 ואז אימון גב בטווח 8-12 חזרות כנל לגבי יום LEGS מתחיל ב5*3 סקוואט וממשיך טווחי חזרות גבוהות יותר ונפח. מה אתם אומרים?

אתה לא צריך לעשות push pull legs, לא עכשיו ולא בעתיד הקרוב, התוכנית הזו מתקדמת מידי עבורך
מתחיק שאתה חושב ש140 סקוואט ו150 דדליפט זה מספיק כוח, אם זה מספיק עבורך והמטרה שלך היא בכל מקרה אסתטיקה אז חבל שתבזבז על זה זמן, אתה יכול כבר עכשיו להתחיל להתמקד באסתטיקה, תוכנית ab תספיק לך.

• פותח/ת השרשור
אתה לא צריך לעשות push pull legs, לא עכשיו ולא בעתיד הקרוב, התוכנית הזו מתקדמת מידי עבורך
מתחיק שאתה חושב ש140 סקוואט ו150 דדליפט זה מספיק כוח, אם זה מספיק עבורך והמטרה שלך היא בכל מקרה אסתטיקה אז חבל שתבזבז על זה זמן, אתה יכול כבר עכשיו להתחיל להתמקד באסתטיקה, תוכנית ab תספיק לך.
תשמע בוא נתחיל בזה שאני בצבא והשינה והתזונה פה לא משהו בכלל עזוב את זה שמבחינת חדכ המשקלים פה מגיעים ל125 קילו. העלייה שלי זה באימונים בבית שאני עושה כל סופש שאני יוצא
אז אני מאמין שאם התנאים שלך היו דומים היית חושב ש140 סקוואט זה יותר ממספיק
בנוסף האחוז שומן שלי כבר גבוה בגלל זה אני לא מתכוון להתקדם במשקלים יותר מידי .. מן הסתם עם משקלים כאלה אפשר להגיע לגוף יפה מאוד לנוכח התנאים שלי .. בקיצור גם אם המטרה היא יותר עבודת נפח ובודי בילדינג אתה חושב ש5 אימונים בשבוע זה יותר מידי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית