הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צריך המלצה על ספר בנושא פאוורליפטינג לנשים

• פותח/ת השרשור Benj
  • פורסם בתאריך

Benj

משתמש מתחיל
282
83
נק' מוניטין:
237
282
83
רוצה לנסות להכניס את אחותי לתחום...
היא מעוניינת בספר לקרוא בנושא שילמד אותה...

משהו שיהיה קל לילדה בת 20 לקרוא בלי שישעמם אותה יותר מידי (starting strenght נגיד זה ספר שהיא תתייאש ממנו אחרי 5 דפים)

חשוב לי לדרבן אותה להיכנס לספורט הזה ולאורח חיים בריא...

כל ספר משעמם
לא הבנתי למה צריך לקרוא ספר שלם כדי לדעת לקרוא תוכנית רנדומלית באינטרנט וליישם

• פותח/ת השרשור
כל ספר משעמם
לא הבנתי למה צריך לקרוא ספר שלם כדי לדעת לקרוא תוכנית רנדומלית באינטרנט וליישם

כי מספר את לומד הרבה יותר. אתה לומד לא לחזור כמו תוכי אלא את המשמעות של כל מה שאתה עושה.
ולא כל ספר חייב להיות משעמם... starting strenght לדעתי ממש משעמם. applying texas method to powerlifting היה ממש לא משעמם לדעתי...

כי מספר את לומד הרבה יותר. אתה לומד לא לחזור כמו תוכי אלא את המשמעות של כל מה שאתה עושה.
ולא כל ספר חייב להיות משעמם... starting strenght לדעתי ממש משעמם. applying texas method to powerlifting היה ממש לא משעמם לדעתי...
נגיד שיש לך תאום זהה אתה קראת ספר הוא לא אתם עושים בול אותו אימון מה ההיתרון שלך עליו?

• פותח/ת השרשור
נגיד שיש לך תאום זהה אתה קראת ספר הוא לא אתם עושים בול אותו אימון מה ההיתרון שלך עליו?

כנראה שאני אבין את המשמעות מאחורי מה שאני עושה = ברגע שיתחילו בעיות עם התוכנית (תקיעות, חוסר התאוששות) אני אדע מה הדרך הכי טובה להתמודד מולן.

חוץ מזה שאני אבין את הטכניקה לפרטי פרטים בכל תרגיל ותרגיל. לדוגמה, רק אחרי שקראתי את starting strenght העברתי את האגודל שלי בסקוואט למעל המוט. ורק אחרי שקראתי את הספר הבנתי שהרבה מאוד מהכוח בסקוואט מגיע מהאגן ולא מהרגליים. ועוד מיליון ואחד דברים.

זה בא לידי ביטוי בצורה יותר קיצונית ב applying texas method to powerlifting. וגם בpps. שם מלמדים אותך מה לעשות במידה ואתה לא מצליח להתקדם, ולא הפתרון זה לא תמיד ריסט במשקלים. אתה מבין שהתוכנית מאוד גמישה והיא לא חייבת להתקיים כמו שמציגים אותה בכל מאמר עליה באינטרנט. אלא כמו שהשם שלו אומר, מדובר בשיטה , ואפשר להתאים אותה ספציפית למטרות שלך ולאילוצי היום יום שלך.

יש התייחסות לאוכלוסיות מיוחדת.
אנשים מבוגרים, נשים, אנשים על מאזן שלילי, אנשים עם עודף משקל, אנשים שאין להם הרבה זמן עקב אילוצי החיים.
כל כך הרבה ידע ששום מאמר לא יצליח להכניס לך לראש.

לא סתם ספרים נכתבים...

חייב להבין את הנטייה של אנשים להגיב סתם

כנראה שאני אבין את המשמעות מאחורי מה שאני עושה = ברגע שיתחילו בעיות עם התוכנית (תקיעות, חוסר התאוששות) אני אדע מה הדרך הכי טובה להתמודד מולן.

חוץ מזה שאני אבין את הטכניקה לפרטי פרטים בכל תרגיל ותרגיל. לדוגמה, רק אחרי שקראתי את starting strenght העברתי את האגודל שלי בסקוואט למעל המוט. ורק אחרי שקראתי את הספר הבנתי שהרבה מאוד מהכוח בסקוואט מגיע מהאגן ולא מהרגליים. ועוד מיליון ואחד דברים.

זה בא לידי ביטוי בצורה יותר קיצונית ב applying texas method to powerlifting. וגם בpps. שם מלמדים אותך מה לעשות במידה ואתה לא מצליח להתקדם, ולא הפתרון זה לא תמיד ריסט במשקלים. אתה מבין שהתוכנית מאוד גמישה והיא לא חייבת להתקיים כמו שמציגים אותה בכל מאמר עליה באינטרנט. אלא כמו שהשם שלו אומר, מדובר בשיטה , ואפשר להתאים אותה ספציפית למטרות שלך ולאילוצי היום יום שלך.

אנשים מבוגרים, נשים, אנשים על מאזן שלילי, אנשים עם עודף משקל, אנשים שאין להם הרבה זמן עקב אילוצי החיים.

לא סתם ספרים נכתבים...

חייב להבין את הנטייה של אנשים להגיב סתם
יש אחלה דברים להתחיל בתור בסיס, עדיף ללמוד קודם את היסודות מאשר סתם ללמוד שיטה מסויימת לעומק.

זה שתבין את המשמעות מאוד יכול להיות
אבל זה ממש לא נותן לך היתרון על תקיעות במיוחד שכתוב בכל חור שמישהו נתקע אפשרויות ללמה זה קורה

טכניקה ממש לא מבינים מספר הרבה יותר קל מסרטוני הדרכה ולעלות סרטונים לבדיקות טכניקה

מה מעניין אותי אוכלוסיות מיוחדות?
זה נועד למאמנים לא לבן אדם בודד שרוצה לדעת מה לעשות
לא סתם ספרים נכתבים...
למאמנים זה נותן היתרון לבן אדם רגיל זה לא נותן כלום

לא הבנתי למה בכלל היא צריכה לקרוא ספר שאתה קראת פשוט תגיד לה מה לעשות הרבה יותר יעיל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית