הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שריר בשנה

• פותח/ת השרשור
אם תפעילו קצת את הראש ולא תנסו להתחכם אתם תבינו לגמרי למה התכוונתי. אבל אם זה קשה אז אני אסביר את זה בצורה כזו שגם אנשים כמוכם יבינו .

בהנחה שכולנו בני אדם כן ? ובהנחה שכולם אנשים טבעיים כן ?
אם אנחנו מתאמנים כמו שצריך ואוכלים כמו שצריך וישנים כמו שצריך אז כמה קילו שרירי אפשר לעלות גג לעלות בשנה . גג .

עכשיו אני מדבר נטו על שריר לא שומן . כמה שריר אפשר לעלות בשנה . בשביל שזה יהיה יותר פשוט תגידו כמה אפשרי לעלות בחודש ואז נכפיל ב12 כן ?
אחלה תודה

how-fast-can-you-build-muscle-2.jpg

הערכות גסות מידי, אבל זה מה יש....מקווה שאתה תהיה רגוע אני קצת חושש מהתגובה.

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין למה סתם להגיב ולזיין פה תאשכול אם אתם לא מדברים לעיניין . לא חייב להגיב לכול אשכול למה סתם ההודעות האלה לא מבין

• פותח/ת השרשור
אם אני מתאמן כבר שנה וחודשיים זה אומר שאני כבר ממוקם ב10 - 12 פאונד ?

ואם בשנה הזו הראשונה שהתאמנתי לא צברתי באמת את הכמות הזו של השריר ..
לא העלתי 11 קילו שריר ( כי הייתי רוב השנה בחיטוב וירדתי באחוזי שומן ובמסה אני משהו כמו חמישה חודשים
אז זה אומר שהשנה זה מה שחשוב ? הזמן כאילו עכשיו בגלל שעבאו שנה וחודשיים מהרגע שהתהחלתי להתאמן אני אוכל לעלות בשנה הזו רק 6 קילו שריר ?

אם אני מתאמן כבר שנה וחודשיים זה אומר שאני כבר ממוקם ב10 - 12 פאונד ?

ואם בשנה הזו הראשונה שהתאמנתי לא צברתי באמת את הכמות הזו של השריר ..
לא העלתי 11 קילו שריר ( כי הייתי רוב השנה בחיטוב וירדתי באחוזי שומן ובמסה אני משהו כמו חמישה חודשים
אז זה אומר שהשנה זה מה שחשוב ? הזמן כאילו עכשיו בגלל שעבאו שנה וחודשיים מהרגע שהתהחלתי להתאמן אני אוכל לעלות בשנה הזו רק 6 קילו שריר ?

לפי התמונות שהעלאת לכאן, יש לך עוד דרך ארוכה ועוד הרבה מסת שריר לצבור, אל תדאג לגבי זה. וזה כללי מידי, כל אחד אחרת בכל מקרה.

• פותח/ת השרשור
תשמע אני עובד על זה .. לא נח לרגע
ואין ספק שהכול במגמת שיפור קח תמונות מהרגע
ואהי חייב לציין שאני במסה סופר נקייה . אני סופר קלוריות ואני עולה במשקל לאט במסת שריר ובקושי בכלל לא באחוזי שומן

מצטער על התאורה של מחמיאה 🙄

קבצים מצורפים

• 20190418_154619.jpg
    20190418_154619.jpg
    KB 75.7 · צפיות: 141
  • 20190418_154608.jpg
    20190418_154608.jpg
    KB 77.5 · צפיות: 135
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית