הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שריר בשנה

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע אולי זה בגלל שאני מדבר עם ילדים קטנים ממני והמחשבה שלהם והראש שלהם קצת שונה
אני בן 25 ואנשים פה שמעבירים עלי ביקורת יכולים להיות גם בני 12 אז וואלה לא איכפת לי כול כך מה אנשים פה חושבים או אומרים לא מתרגש בכלל .

אני לא הבנתי למה ציטטת אותי ושמת בתגובה של האיש היקר מעלייך
מה באת להגיד בזה ?
וואלה כן אני חושב שהתאורה על הפנים ולא רואים את הגוף כמו שהוא באמת
בעיה?

אני לא יודע אולי זה בגלל שאני מדבר עם ילדים קטנים ממני והמחשבה שלהם והראש שלהם קצת שונה
אני בן 25 ואנשים פה שמעבירים עלי ביקורת יכולים להיות גם בני 12 אז וואלה לא איכפת לי כול כך מה אנשים פה חושבים או אומרים לא מתרגש בכלל .

אני לא הבנתי למה ציטטת אותי ושמת בתגובה של האיש היקר מעלייך
מה באת להגיד בזה ?
וואלה כן אני חושב שהתאורה על הפנים ולא רואים את הגוף כמו שהוא באמת
בעיה?

הכרתי ילדים בני 12 בוגרים ממך באופי. אם אתה ממש רוצה לדעת...בכל מקרה אני פורש מהאשכול.

תשמע אני עובד על זה .. לא נח לרגע
ואין ספק שהכול במגמת שיפור קח תמונות מהרגע
ואהי חייב לציין שאני במסה סופר נקייה . אני סופר קלוריות ואני עולה במשקל לאט במסת שריר ובקושי בכלל לא באחוזי שומן

מצטער על התאורה של מחמיאה 🙄
תתחיל לאכול דחוף

אם אני מתאמן כבר שנה וחודשיים זה אומר שאני כבר ממוקם ב10 - 12 פאונד ?
לא, שים לב שרשום proper training, כלומר כל שנה היא שנה של אימונים כמו שצריך, או במילים אחרות נעשו קרוב למקסימום של האידאל.
אם אתה לא עובד עם מאמן ותזונאי, או שלפחות יש לך ידע נרחב מאוד בנושאים האלה, כנראה שאתה מתאמן ברחוק מהאידאלי.
הניסיון שלך נמדד בשנים אך ורק אם השנים של האימונים והתזונה הן שנים טובות, אם לא אז לא, ואתה יכול גם להתאמן 40 שנה ולהיות בשלב מתחיל יחסית (מכיר מספיק כאלה).
גם יהיה יותר נכון להסתכל על הטבלה הזאת הפוך, כי אם אתה מתאמן שנתיים אבל עלית רק 5 קילו שריר אז כנראה שלא ניצלת את היכולת שלך להגיב בקלות, שזה משהו שמתחילים יש להם, וזה אומר שאתה עדיין מתחיל. ככל שיש לך יותר מסת ככה יותר קשה לעלות בעוד מסת שריר ולכן החלוקה הזאת לפני ניסיון. זה לא חלוקה לפי זמנים, אלא שלבים.
שנה שעברה התחלתי להתאמן יותר לפני הפוטנציאל שלי ולא רנדומלי ועליתי 10 קילו בשנה (כנראה לא רק שריר, אבל אני יכול להגיד בביטחון שלפחות 7 קילו שריר. שנה שעברה הייתה השנה השמינית שלי לאימונים, וכמו שאתה רואה, זה ממש לא לפי הטבלה.

ובימה אחרת, תרגעו כולכם.
פותח הדיון, השאלה שלך הייתה כללית מדי ולכן התשובה תהיה כללית מדי, אז תירגע אם לא עונים לך כפי שציפית.
כל האחרים, תלמדו לזהות כשמישהו באמת לא מבין על מה אתה מדברים ויכול להרגיש לא בנוח עם זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית