הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חדר הכושר המפואר בארץ

• פותח/ת השרשור arielb
  • פורסם בתאריך

arielb

משתמש פעיל
368
0
נק' מוניטין:
1,212
368
0
במקרה נקלעתי בשבת למתחם G בראשון ובקומה העליונה פתחו את חדר הכושר המפואר במדינה. זו לא הגזמה: זה באמת המקום הכי מפואר שראיתי בחיי, וראיתי דבר אחד או שניים.
יחד עם זאת אני חייב לציין שהמקום בנוי במיוחד למי שעומד בקריטריונים הבאים: עשיר, לא עוסק בפאורליפטינג, לא עושה סקוואט ו/או פוש פרס, אוהב להתאמן עם מכונות בעיקר, מעל גיל 18, עשיר כבר אמרתי?
הסיבה שהמקום לא בנוי למי שעוסק בסקוואיטם או פרסים, זה כי אין שם כלוב בכלל! חחח

זה מכון לגייז
G = Gay

השלד ניסה להתקבל לשם לפני שהוא הלך לגו אקטיב, הם ביקשו ממנו להוריד תזקן תיש והוא סירב.

זה VIM?
ראית את בר רפאלי מזיעה שם, או שזה רק בפרסומות?
אגב, יש שם דאמבלים עד 45 ליברות. זה לא מכון לאימונים, זה מכון ל-socializing

• פותח/ת השרשור
זה VIM?
ראית את בר רפאלי מזיעה שם, או שזה רק בפרסומות?
אגב, יש שם דאמבלים עד 45 ליברות. זה לא מכון לאימונים, זה מכון ל-socializing

חחח ראיתי רק כמה אנשים מבוגרים (אני נחשב קטין שם) שהתרגיל הכי חזק אצלם זה שליפת הארנק.

חחח ראיתי רק כמה אנשים מבוגרים (אני נחשב קטין שם) שהתרגיל הכי חזק אצלם זה שליפת הארנק.

באמת? אתה לא בסביבות תחילת ה-40? היו שם ממש מבוגרים?
הייתי תחת הרושם שזה יהיה בעיקר לסלבריקה ושות'...

• פותח/ת השרשור
באמת? אתה לא בסביבות תחילת ה-40? היו שם ממש מבוגרים?
הייתי תחת הרושם שזה יהיה בעיקר לסלבריקה ושות'...

זה היה חצי בצחוק, היו שם בסביבות גילי ומעלה, תחילת שנות 40, אבל בעיקר כאלה שרואים עליהם מקילומטר שהם באים לשם כסמל סטטוס חדש, ולא כדי להזיע דם, לאכול ברזל ולאתגר את עצמם, כמו שאני עושה. (לא רק אני, יש עוד כמוני, אבל לא שם במקום הזה)

• פותח/ת השרשור
יש שם את הזקנים האלו עם התיתולים?

חחח אתה יודע מה אחי? הסתובבתי שם כמה דקות טובות ולא ראיתי אפילו אחד עם חצי מהמבט בעיניים שמצריך הספורט הזה, לא ראיתי אף אחד עם טיפת רעל, טיפת ראבק. כלום.

ברגע שיהיה להם כלוב..הם יוכלו לקרוא לעצמם מכון כושר.
עכשיו זה סתם מועדון בריאות.

לא יהיה שם כלוב מתי תבינו, הם לא רוצים PP ו BB במכון שלהם, יש המון מכונים בארץ שלא רוצים את האוכלוסיות הללו ולכן גם הם לא מביאים את הציוד שימשוך אותם, מה גם שאף אחד מהאוכלוסיה הנ"ל לא ישלם 500 ש"ח לחודש כדי ללכת לחדר כושר, הם יעדיפו לקנות תוספי תזונה וסייקלים בעודף שישאר להם מהמכון השכונתי של יוסי יד 50

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית