עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם יש לי כמה ימים אחרי ביצוע סקווטט/דדליפט כאבים של שריר בגב התחתון עכב זה שהוא חלש היית ממליץ על הוספת נפח ממוקד לגב התחתון?לא נשמע מופרך
הייתי דבר ראשון מסתכל על הטכניקה, כי לרוב הגב התחתון אמור להתאקלם לעבודה ביחד עם התרגילים, ואם זה לא קורה יכול להיות שפשוט אתה נשען על הגב התחתון יותר מדיאם יש לי כמה ימים אחרי ביצוע סקווטט/דדליפט כאבים של שריר בגב התחתון עכב זה שהוא חלש היית ממליץ על הוספת נפח ממוקד לגב התחתון?
הטכניקה דווקא טובה מאוד בסקוואט ובבדליפטהייתי דבר ראשון מסתכל על הטכניקה, כי לרוב הגב התחתון אמור להתאקלם לעבודה ביחד עם התרגילים, ואם זה לא קורה יכול להיות שפשוט אתה נשען על הגב התחתון יותר מדי
איך אתה יודע?הטכניקה דווקא טובה מאוד בסקוואט ובבדליפט
המנח של הגב ישר שומר על כיווץ חזק. לא נכנס לפירוט כרגע של הטכניקה במלואה אך אם כמו שציינת בהתחלה לפי סרטון שאני מצלם את עצמי ועדיין יש כאבי גב תחתון מה זה אומר?איך אתה יודע?
כאבי גב כמעט תמיד יבואו מטכניקה לא מספיק טובה, או מעומס יתר, שגם יכול היה להיות באימון אחד ומאז לא נחת כמו שצריךהמנח של הגב ישר שומר על כיווץ חזק. לא נכנס לפירוט כרגע של הטכניקה במלואה אך אם כמו שציינת בהתחלה לפי סרטון שאני מצלם את עצמי ועדיין יש כאבי גב תחתון מה זה אומר?
כל אתר שמעלה סרטונים, אולי יוטיוב עדיףבכלל דרך איזה אתר מומלץ לעלות שאחר כך אם ירצה להוריד אץ הסרטון אוכל?
כאבי גב כמעט תמיד יבואו מטכניקה לא מספיק טובה, או מעומס יתר, שגם יכול היה להיות באימון אחד ומאז לא נחת כמו שצריך
מסכים, אבל צריך להיות מדובר בכאבים קלים מאוד ועוברים מהר מאוד, ואולי משהו קצת יותר רציני בשבועות נפח רציניים, זה לא צריך להיות משהו בשגרהאני חושב רק שחשוב לציין(ותגיד לי אם אתה לא מסכים איתי...), שזה לא בהכרח סימן רע(כמובן שאני מדבר על DOMS ולא פציעה).
בתקופות שדוחפים את הנפח קצת יותר מהרגיל לא בהכרח מתאוששים בצורה אופטימלית מאימון לאימון.
אצלי אחרי דדליפט קונבנציונלי בצורה קבועה יהיו DOMS לאורך כל הזוקפים, ובסומו כשאני דוחף את הנפח קצת יותר ממה שאני רגיל.
הכאב לכ תקין מאימון פשוט יש לי כאב גף אגרסיבי מידי שלא מרגיש כמו כאב גב תקין של שריר שעבד אלא מעבר. אעלה סרטון. תודהמסכים, אבל צריך להיות מדובר בכאבים קלים מאוד ועוברים מהר מאוד, ואולי משהו קצת יותר רציני בשבועות נפח רציניים, זה לא צריך להיות משהו בשגרה