הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דדליפט נמוך ביחס לסקוואט?

• פותח/ת השרשור koba
  • פורסם בתאריך

koba

משתמש פעיל
426
9
נק' מוניטין:
6
426
9
במצב של סקוואט 160 ודדליפט 190 זה הגיוני משקל כזה בדדליפט או שאצטרך להכניס יותר עבודה על דדליפט בנקודות חלושות/נפח כללי וכו ?

אם יש לי כמה ימים אחרי ביצוע סקווטט/דדליפט כאבים של שריר בגב התחתון עכב זה שהוא חלש היית ממליץ על הוספת נפח ממוקד לגב התחתון?
הייתי דבר ראשון מסתכל על הטכניקה, כי לרוב הגב התחתון אמור להתאקלם לעבודה ביחד עם התרגילים, ואם זה לא קורה יכול להיות שפשוט אתה נשען על הגב התחתון יותר מדי

• פותח/ת השרשור
הייתי דבר ראשון מסתכל על הטכניקה, כי לרוב הגב התחתון אמור להתאקלם לעבודה ביחד עם התרגילים, ואם זה לא קורה יכול להיות שפשוט אתה נשען על הגב התחתון יותר מדי
הטכניקה דווקא טובה מאוד בסקוואט ובבדליפט

• פותח/ת השרשור
איך אתה יודע?
המנח של הגב ישר שומר על כיווץ חזק. לא נכנס לפירוט כרגע של הטכניקה במלואה אך אם כמו שציינת בהתחלה לפי סרטון שאני מצלם את עצמי ועדיין יש כאבי גב תחתון מה זה אומר?

ובכלל דרך איזה אתר מומלץ לעלות שאחר כך אם ירצה להוריד אץ הסרטון אוכל?

המנח של הגב ישר שומר על כיווץ חזק. לא נכנס לפירוט כרגע של הטכניקה במלואה אך אם כמו שציינת בהתחלה לפי סרטון שאני מצלם את עצמי ועדיין יש כאבי גב תחתון מה זה אומר?
כאבי גב כמעט תמיד יבואו מטכניקה לא מספיק טובה, או מעומס יתר, שגם יכול היה להיות באימון אחד ומאז לא נחת כמו שצריך

בכלל דרך איזה אתר מומלץ לעלות שאחר כך אם ירצה להוריד אץ הסרטון אוכל?
כל אתר שמעלה סרטונים, אולי יוטיוב עדיף

כאבי גב כמעט תמיד יבואו מטכניקה לא מספיק טובה, או מעומס יתר, שגם יכול היה להיות באימון אחד ומאז לא נחת כמו שצריך

אני חושב רק שחשוב לציין(ותגיד לי אם אתה לא מסכים איתי...), שזה לא בהכרח סימן רע(כמובן שאני מדבר על DOMS ולא פציעה).
בתקופות שדוחפים את הנפח קצת יותר מהרגיל לא בהכרח מתאוששים בצורה אופטימלית מאימון לאימון.
אצלי אחרי דדליפט קונבנציונלי בצורה קבועה יהיו DOMS לאורך כל הזוקפים, ובסומו כשאני דוחף את הנפח קצת יותר ממה שאני רגיל.

אני חושב רק שחשוב לציין(ותגיד לי אם אתה לא מסכים איתי...), שזה לא בהכרח סימן רע(כמובן שאני מדבר על DOMS ולא פציעה).
בתקופות שדוחפים את הנפח קצת יותר מהרגיל לא בהכרח מתאוששים בצורה אופטימלית מאימון לאימון.
אצלי אחרי דדליפט קונבנציונלי בצורה קבועה יהיו DOMS לאורך כל הזוקפים, ובסומו כשאני דוחף את הנפח קצת יותר ממה שאני רגיל.
מסכים, אבל צריך להיות מדובר בכאבים קלים מאוד ועוברים מהר מאוד, ואולי משהו קצת יותר רציני בשבועות נפח רציניים, זה לא צריך להיות משהו בשגרה

• פותח/ת השרשור
מסכים, אבל צריך להיות מדובר בכאבים קלים מאוד ועוברים מהר מאוד, ואולי משהו קצת יותר רציני בשבועות נפח רציניים, זה לא צריך להיות משהו בשגרה
הכאב לכ תקין מאימון פשוט יש לי כאב גף אגרסיבי מידי שלא מרגיש כמו כאב גב תקין של שריר שעבד אלא מעבר. אעלה סרטון. תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית