הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם אתם מבצעים צ'יטים מדי פעם?

pro_athlete

משתמש מתחיל
82
0
נק' מוניטין:
0
82
0
האם אתם מבצעים מדי פעם צ'יטים של ארוחות שחיתות של ארוחות טעימות מלאות שומן כמו המבורגר וצ'יפס?כל כמה זמן אתם מבצעים את זה אם כן?ואיך אתם שומרים על עצמכם לא לאכול את זה שהפיתוי קרוב אליכם?

לא הבנתי למה הוספת "י" למילה בריא. זה אפילו לא הגיוני.

בכל מקרה, תגדיר "אוכל בריא".
אין הגדרה מדויקת, בוא נגיד את זה ככה אוכל שלא יחסום לך עורקים אוכל שלא יגרום לכל מיני מחלות. נחשב כאוכל בריאי

אני אוכל המבורגרים שומניים מטוגנים בחמאה ושקיות במבה על בסיס קבוע והעורקים שלי, והבריאות שלי, בסדר גמור. מה הנקודה שלך?

אני אוכל המבורגרים שומניים מטוגנים בחמאה ושקיות במבה על בסיס קבוע והעורקים שלי, והבריאות שלי, בסדר גמור. מה הנקודה שלך?

1. אתה לא יכול לדעת, זה לא נבדק בבדיקות רגילות.
2. אתה שמן, ולכן:
3. אתה בחיטוב.
4. למה אתה מדבר עם מישהו שיש לו תמונה של בחור ערום בפרופיל שלו?

קודם כל מה אתה מדבר בשמי דבר שני אני לא שחיף
דבר שלישי במבה זה לא בריאי נקודה אל תתוכח כי אתה סתם תצא טיפש יש אוכל בריאי ויש לא
אין כזה דבר אוכל משמין זה נכון אבל יש בריאי ולא ולא מי דיבר על חזה עוף בכלל? מזה השטיות האלה זה באמת של אנורקסים ולא אני אוכל בעיקר פיתות ולרוב אם שוקולד אז? ושוקולד זה לא בריאי
כיביכול אבל זה מסדתר לי בערכים, יש כול מיני שומנים שהם לא טובים ללב ולשאר הגוף ואי אפשר להתווכח אם זה בגלל זה אומרים לא ''בריאי'' כיביכול כמו בשבשביל הבריאות שלך עדיף שלא תוכל כל יום קילו סוכר מקווה שהבנתה אותי...
לא, לא הבנתי אותך.
למה במבה זה לא בריא?
איזה שומנים הם לא בריאים?
אתה לא יודע בכלל מה אתה מדבר וסתם זורק דברים ששמעת באוויר, פשוט תשתוק ותלמד.
מה במבה שונה מפיתה?

בן כמה אתה תזכיר לי?
מעניין איך אתה מכיר את הביטויים האלה. לא זכור לי שלפני 6-7 שנים אנשים היו משחקים בקאונטר סטרייק פה בארץ :S
בטח שהיו ם0

נערך לאחרונה:
אנחנו מסתלבטים כי אתם, האנורקסים, מזיינים תשכל.
מה זה אוכל נקי ומה זה אוכל זבל? אוכל עם הרבה שומן זה זבל? אז מה זה שמן זית? זה גם לא נקי? חשבתי שזה "אוכל בריא" ויש שם יותר שומן מכל ג'אנק פוד שתביא.
השחיף הזה מעלי זיין תשכל שבבמבה יש הרבה שומן, איפה יש הרבה שומן בבמבה?
בבמבה יש הרבה יותר פחמימות מאשר שומן, ואני לא מבין מה הופך חזה עוף לאוכל נקי אל מול המבורגר חוץ מכמות הקלוריות הנמוכה יותר.
אם אתה מתאמן כמו שצריך אתה לא תתקדם מתזונה של אנורקס וזה לא משנה אם תקבל את הקלוריות האלה מחזה עוף עם אורז או המבורגר עם לחם (מחיטה מלאה טרום נבוטה!!!!!!!!).

קודם כל,אני לא אנורקס. מה השטויות האלה? אם אני רוצה לאכול אוכל בריא זה אני אנורקס? תפסיקו עם תגובות הבוז האלה כשמישהו מביע דעה שונה משלכם.
ולמה שאני מתכוון הוא,שאני יכול להגיע לכמות הקלוריות הנדרשת,אבל אני יכול לעשות את זה מבלי להכניס זבל לגוף שלי. כמו השומנים הרווים האלה. ופשוט לאכול אוכל בריא..זה פחות או יותר כל העניין.. אחרת אם אני אבוא בגישה שלך אני סתם אחזור להיות שמן,ובשביל מה? בשביל להרים יותר משקל? ואז לעשות עוד חיטוב מייגע? אולי זו המטרה שלך ושל רוב הפורום ואני מכבד את זה,אבל אין צורך להיות כלפי אנטי בגלל שאני מציג גישה כזו או אחרת. ועוד להציג אותי כ"אנורקס"?
חוץ מזה אי אפשר להתקדם מתזונה בריאה יותר? במקום כל הג'אנק פוד? ארוחת צ'יט פה ושם זה סבבה,אבל אם אני הופך את זה לבסיס קבוע מה עשיתי בזה? הרי כל הקטע הוא גם לשמור על הגזרה כמה שיותר לא? (ככה אני חושב). אין לי בעיה לאכול הרבה,אני אוהב לאכול,זו אחת ההנאות הכי טובות שיש אבל אם אפשר לעשות את זה גם כמה שיותר בריא אז למה לא? אני לא רוצה עלייה בכולסטרול,או בסוכר או דברים כאלה או חלילה איזה בעיה בלב...
יש כאלה שבורכו בגנטיקה בת זונה שיכולים לאכול מה שעולה לרוחם מבלי לדפוק חשבון ולא יזיז להם. ויש כאלה שלא...

קודם כל,אני לא אנורקס. מה השטויות האלה? אם אני רוצה לאכול אוכל בריא זה אני אנורקס? תפסיקו עם תגובות הבוז האלה כשמישהו מביע דעה שונה משלכם.
ולמה שאני מתכוון הוא,שאני יכול להגיע לכמות הקלוריות הנדרשת,אבל אני יכול לעשות את זה מבלי להכניס זבל לגוף שלי. כמו השומנים הרווים האלה. ופשוט לאכול אוכל בריא..זה פחות או יותר כל העניין.. אחרת אם אני אבוא בגישה שלך אני סתם אחזור להיות שמן,ובשביל מה? בשביל להרים יותר משקל? ואז לעשות עוד חיטוב מייגע? אולי זו המטרה שלך ושל רוב הפורום ואני מכבד את זה,אבל אין צורך להיות כלפי אנטי בגלל שאני מציג גישה כזו או אחרת. ועוד להציג אותי כ"אנורקס"?
חוץ מזה אי אפשר להתקדם מתזונה בריאה יותר? במקום כל הג'אנק פוד? ארוחת צ'יט פה ושם זה סבבה,אבל אם אני הופך את זה לבסיס קבוע מה עשיתי בזה? הרי כל הקטע הוא גם לשמור על הגזרה כמה שיותר לא? (ככה אני חושב). אין לי בעיה לאכול הרבה,אני אוהב לאכול,זו אחת ההנאות הכי טובות שיש אבל אם אפשר לעשות את זה גם כמה שיותר בריא אז למה לא? אני לא רוצה עלייה בכולסטרול,או בסוכר או דברים כאלה או חלילה איזה בעיה בלב...
יש כאלה שבורכו בגנטיקה בת זונה שיכולים לאכול מה שעולה לרוחם מבלי לדפוק חשבון ולא יזיז להם. ויש כאלה שלא...
כי אתה לא יודע מה זה לאכול בריא .
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=9419

בקשר אלייך ,תאכל מה שבזין שלך , לא באמת אכפת לנו .

כל המגילה הזו עדיין לא הופכת את העבודה שאתה אנורקס.
יש כמה דברים שאתה לא מבין:
1. מה זה סוכר או פחמימה בפרט
2. מהו שומן רווי ומה המכניזם שלו בגופנו
3. למי שיש זכות לבכות על חיטוב הן רק נשים
4. זו הערה, אין שום בעיה שתאכל אוכל בריא, אבל קודם כל תבין מה אתה לא אוכל ולמה אתה לא אוכל את זה.
5. תפסיק להסתכל אודטה.

כל המגילה הזו עדיין לא הופכת את העבודה שאתה אנורקס.
יש כמה דברים שאתה לא מבין:
1. מה זה סוכר או פחמימה בפרט
2. מהו שומן רווי ומה המכניזם שלו בגופנו
3. למי שיש זכות לבכות על חיטוב הן רק נשים
4. זו הערה, אין שום בעיה שתאכל אוכל בריא, אבל קודם כל תבין מה אתה לא אוכל ולמה אתה לא אוכל את זה.
5. תפסיק להסתכל אודטה.

אם תוכל להביא לי מאמר של הדברים הנ"ל,אני אשמח.אני פשוט לא יודע איפה לחפש.אני רוצה לראות איפה אני טועה ולהבין מה אני אוכל.קראתי מספר מאמרים לגבי השומן הרווי,ובכולם מוזכר שהוא לא בריא ומעלה את הכולסטרול ה"רע",גורם בעיות ללב וכו'.. ושצריך להימנע ממנו.
ולפי מה שאני מבין פה מקריאת התגובות פה, שיש פה איזה עידוד לאכול את זה..וזה לא מסתדר לי מבחינה בריאותית. ולא אכפת לי,שכל אחד יעשה מה שבראש שלו,אני פשוט רוצה להבין למה.
אז אם יש לך מאמר מפורט בהרבה יותר לזה אני אשמח.

נערך לאחרונה:
זה לא מסדר לך כי עשו לך שטיפת מוח אם זה רופאים או המדיה שמשפיעה על הרופאים בפרט.
ד"ר X אומר שיש איזה מחקר (שהוא על אוגרים בכלל) ששומן רווי מזיק ללב, ד"ר Y שומע מה ד"ר X אומר ומתחיל להשחיל זאת למטופלים שלך והרי הינה חרא גדול חסר ביסוס ובספק אם מחקר שעובר מדור לדור.
בכל מקרה הביאו לך כבר קישור כמה תגובות לפני כן, אתה לא טרחת אפילו לפתוח אותו או לקרוא אותו.

לא, לא הבנתי אותך.
למה במבה זה לא בריא?
איזה שומנים הם לא בריאים?
אתה לא יודע בכלל מה אתה מדבר וסתם זורק דברים ששמעת באוויר, פשוט תשתוק ותלמד.
מה במבה שונה מפיתה?

בטח שהיו ם0
למה במבה לא בריאי? לא שזה לא בריא לא מומלץ לא יודע תחשוב לבד
בארוחות חג אתה נותן לאורחים שלך במבה? במבה זה חטיף ולא אוכל נותנים את זה ליליד שיספסיק לבכות, ופחממה למה שמישו יאכל במבה במקום פיתה? לא יודע תחשוב לבד את השוני
יש פה דברים שלא מקובלים באף מקום ולא יודע איך אתם ממציאים אותם לא יודע כבר מה להגיד לך
תגיד את זה לכל בנדם נורמאלי!!!!!!!!! שפוי!!!! שיש לו שכללללל בראששש ידע להבדיל בין במבה לפיתה איזה שטיות מה אני לא מבין אתה באמת חושב שבבמבה יותר טובה מפיתה או כמו אוכל?
אז לא יודע מה להגיד לך שאל אנשים אולי ותראה מה יגידו לך אולי אני פה הלא בסדר לא יודע כבר:suicide:

בארוחות חג אתה נותן לאורחים שלך במבה? במבה זה חטיף ולא אוכל נותנים את זה ליליד שיספסיק לבכות, ופחממה למה שמישו יאכל במבה במקום פיתה? לא יודע תחשוב לבד את השוני
יש פה דברים שלא מקובלים באף מקום ולא יודע איך אתם ממציאים אותם לא יודע כבר מה להגיד לך
תגיד את זה לכל בנדם נורמאלי!!!!!!!!! שפוי!!!! שיש לו שכללללל בראששש ידע להבדיל בין במבה לפיתה איזה שטיות מה אני לא מבין אתה באמת חושב שבבמבה יותר טובה מפיתה או כמו אוכל?
אז לא יודע מה להגיד לך שאל אנשים אולי ותראה מה יגידו לך אולי אני פה הלא בסדר לא יודע כבר:suicide:

אתה יודע שהמאכל הלאומי של חולי צליאק זה במבה? הם ממש מתקיימים על זה במקומות שכל מוצרי הלחם נגועים בגלוטן. למה אתה חושב שפיתה (שאגב, לפעמים מכינים אותה עם שומן טראנס, רק שתדע) יותר בריאה מבמבה - כי פיתה היא לא "חטיף"?
אתה לא צריך "שכל", אתה צריך לחקור ולהעמיק ואז להסיק מסקנות, ולא לשפוט לפי האריזה.

נערך לאחרונה:
אתה יודע שהמאכל הלאומי של חולי צליאק זה במבה? הם ממש מתקיימים על זה במקומות שכל מוצרי הלחם נגועים בגלוטן. למה אתה חושב שפיתה (שאגב, לפעמים מכינים אותה עם שומן טראנס, רק שתדע) יותר בריאה מבמבה - כי פיתה היא לא "חטיף"?
אתה לא צריך "שכל", אתה צריך לחקור ולהעמיק ואז להסיק מסקנות, ולא לשפוט לפי האריזה.
חולים זה משו אחר.
קראתי אבל אתה לא רואה איך זה ניראה? זה שטיות זה כמו שגבר יאכל שניצל דינוזאור
זה לא ממש אוכל תהיה מציאותי ניראה לי שאתה מסטלבת בכלל מה אתה רציני במבה?!?
במבה אתה אומר לי שזה פחממה כמו פיתה לחם אורז תפוח אדמה וכו?
יש גם בבמבה חלבונים ... אז? ודווקא כמות נכבדת (15 ג'ר) אבל בכל זאת לא יודע למה
אני הייתי אוכל במקום שוקיים אם תפוחי אדמה ולחם.. כי זה ניראה לי אוכל לא יודע מה עוד להגיד

זה הבעיה שלך שאתה חי על מיתוסים אתה בעצמך לא יודע מה רע בבמבה אתה פשוט מחשיב אותו כ"חטיף" כי זה המושג שגדלת עליו..
בקיצור אתה לא מנסה אפילו להבין מה אנשים פה אומרים לך אתה סתם מתווכח..

זה הבעיה שלך שאתה חי על מיתוסים אתה בעצמך לא יודע מה רע בבמבה אתה פשוט מחשיב אותו כ"חטיף" כי זה המושג שגדלת עליו..
בקיצור אתה לא מנסה אפילו להבין מה אנשים פה אומרים לך אתה סתם מתווכח..
לא מיתוסים, בכל מזון יש פחממה ושומן וחלבונים,
במבה זה חטיף, 35 גרם שומן זה לא מעט זה שליש ממה שבנדם צריך לצורוך בממוצא ביום.
וחוץ מזה כן זה חטיף, עובדה אם תאכל במבה אתה תהיה רעב וזה לא יספיק לך
בגלל זה אוכלים אוכל כן אוכל

תגיד לי, אתה מוכן לעלות טיעון משלך ולהפסיק לשלוח אותי לחשוב?
מה איכפת לך מה אני מאכיל את האורחים שלי בחג? ואם אני מאכיל אותם אוכל של טונסיאים ספוג בשמן עם מליון קלוריות לארוחה, מה שיגרום לזה שהם ישמינו (בהנחה והם כבר שמנים), אז זה יותר טוב?
אני לא שואל אנשים, או שהם שואלים אותי או שהם סתם באים בטענות.
במבה זה פחמימות (פחמימות פשוטות אם כבר נכנסו לזה) בדיוק כמו פיתה.
בן אדם עם שכל זה בן אדם שיהיה סקפטי לגבי כל דבר שיגידו לו ואז ילך לבדוק את זה לעומק, חסר לך החלק השני.
35 גרם שומן זה הרבה דרך אגב? ב2 כפות שמן זית יש לך כמעט אותה כמות.

נערך לאחרונה:
אחי יש לי סקרינשוט שלך עם AWP מתקמפר בלונג ומסתכל על אנשים דרך הקירות... צ'יטר...

תגיד לי, אתה מוכן לעלות טיעון משלך ולהפסיק לשלוח אותי לחשוב?
מה איכפת לך מה אני מאכיל את האורחים שלי בחג? ואם אני מאכיל אותם אוכל של טונסיאים ספוג בשמן עם מליון קלוריות לארוחה, מה שיגרום לזה שהם ישמינו (בהנחה והם כבר שמנים), אז זה יותר טוב?
אני לא שואל אנשים, או שהם שואלים אותי או שהם סתם באים בטענות.
במבה זה פחמימות (פחמימות פשוטות אם כבר נכנסו לזה) בדיוק כמו פיתה.
בן אדם עם שכל זה בן אדם שיהיה סקפטי לגבי כל דבר שיגידו לו ואז ילך לבדוק את זה לעומק, חסר לך החלק השני.
35 גרם שמן זית זה הרבה דרך אגב? ב2 כפות שמן זית יש לך כמעט אותה כמות.

olive oil is for girls .
eat some real meat ' , pussy .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית