הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לשקול אורז, לפני או אחרי? ועוד שאלה

• פותח/ת השרשור LK
  • פורסם בתאריך

LK

משתמש פעיל
364
37
נק' מוניטין:
43
364
37
אהלן, אני עד היום הייתי שוקל אורז אחרי שהמים כבר נספגו והוא בושל. עכשיו ראיתי קצת באינטרנט שצריך לשקול אותו כשהוא לפני הבישול... זה נכון?
שאלה 2
אני רגיל לאכול "אורז תיאלנדי" אנאערף ככה זה נקרא. לא היה לי היום כלכך את סוג האורז של החברה הזו והכנתי מחברה אחרת (מיה קוראים לה) עד כמה הערכים השתנו? אני פשוט לא יכול לבדוק זרקתי גם את העטיפה של זה אבל בגדול אורז זה אורז לא? בגוגל כתוב לי שכל 100 גרם אורז זה 130 קלוריות.. אני כבר מותש.

יש אפליקציה מעולה שנקראת myfitnesspal, לי היא ממש עזרה, אתה יכול לחפש ערכים לפי כמויות מדויקות ובעברית ואתה תקבל תוצאות שיעזרו לך.

• פותח/ת השרשור
יש אפליקציה מעולה שנקראת myfitnesspal, לי היא ממש עזרה, אתה יכול לחפש ערכים לפי כמויות מדויקות ובעברית ואתה תקבל תוצאות שיעזרו לך.
יפה מאוד אני עם האפליקציה הזו וזה למה אני אומר. לא תמיד האפליקציה נכונה, זה הראה לי בפסטה של100 גרם זה 307 אבל על העטיפה היה כתוב של100 זה בכלל 200 ומשהו וכן זה אחרי בישול. לא תמיד האפליקציה הזו טובה. כוסעמק אני כלכך שונא את השטויות האלה. היה עוד מקרה שלא הצלחתי אפילו לדעת מה ערכים של חציל.

יפה מאוד אני עם האפליקציה הזו וזה למה אני אומר. לא תמיד האפליקציה נכונה, זה הראה לי בפסטה של100 גרם זה 307 אבל על העטיפה היה כתוב של100 זה בכלל 200 ומשהו וכן זה אחרי בישול. לא תמיד האפליקציה הזו טובה. כוסעמק אני כלכך שונא את השטויות האלה. היה עוד מקרה שלא הצלחתי אפילו לדעת מה ערכים של חציל.

תשמע כל דבר הוא לא הכי מדויק לדעתי לפחות, צריך לעשות סוג של ממוצע. זה לפחות מה שאני עושה וזה עובד לי טוב עם האפליקציה הזאת.
אל תתייאש ואל תתעצבן, קח את הכל באיזי ויהיה בסדר!

• פותח/ת השרשור
תשמע כל דבר הוא לא הכי מדויק לדעתי לפחות, צריך לעשות סוג של ממוצע. זה לפחות מה שאני עושה וזה עובד לי טוב עם האפליקציה הזאת.
אל תתייאש ואל תתעצבן, קח את הכל באיזי ויהיה בסדר!
איזה זין זה מראה לי רק תערכים לפני הבישול....

איזה זין זה מראה לי רק תערכים לפני הבישול....

אני לא חושב שהערכים צריכים להשתנות אחרי הבישול במידה ואתה מבשל את האורז במים ולא מוסיף פחמימה מסוימת חוץ משמן שזה חובה באורז, את זה צריך לחשב מקסימום בנפרד.

• פותח/ת השרשור
אני לא חושב שהערכים צריכים להשתנות אחרי הבישול במידה ואתה מבשל את האורז במים ולא מוסיף פחמימה מסוימת חוץ משמן שזה חובה באורז, את זה צריך לחשב מקסימום בנפרד.
בטח שכן.. זה אפילו כתוב 100 גרם למוצר יבש וכו' זה גם ככה על קוסקוס. אתה יודע שאם אתה מבשל קוס קוס או חזה עוף מן הסתם שזה ישתנה כן? חחח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית