ייעוץ שאלה|תוכנית המאסה שלי

• פותח/ת השרשור Bender
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Bender

משתמש מתחיל
255
0
נק' מוניטין:
-194
255
0
תיראו, אין לי כלוב כדי לעשות סקוואט ומילטרי ובכלל המדריך משגע לי ת'שכל. הקיצר עזבו ת'תרגילים המורכבים שניה ותגידו לי אם זה בסדר למאסה. זה FBW

רגליים:

לג פרס 3X8-12

חזה:

לחיצת חזה עם מוט 3X5-8

גב:

פולי עליון לחזה 3X8-12

כתפיים:

לחיצת כתפיים 2X8

יד קדמית:

כפיפות מרפקים עם מוט אולימפי 2X6-12

יד אחורית:

לחיצה צרפתית 1X8-12

בטן:

3X8-12

בוא ניפול על קלוד אני ואתה גומרים אותו לא ? 😣
נמאס ממנו כבר חח בוא נדפוק דדליפט מול הפנים שלו.

רגליים:

לג פרס 3X8-12

חזה:

לחיצת חזה עם מוט 3X5-8

גב:

פולי עליון לחזה 3X8-12

כתפיים:

לחיצת כתפיים 2X8

יד קדמית:

כפיפות מרפקים עם מוט אולימפי 2X6-12

יד אחורית:

לחיצה צרפתית 1X8-12

בטן:

3X8-12
סביר להניח שמשהו עם יותר ידע יכול לענות, אבל לא ניראה לי שמשהו יעשה את זה.
לגבי הרגלים: אני לא יודע מה איתך, אבל גם אני עובד בלי כלוב ואני מצליח להרים את המוט מהריצפה (PC) לפרונט סקוואט לחמש חזרות עצימות, ותירד ל5 חזרות עצימות .
לגבי הגב: תעשה מתח ושצריך תוסיף משקל לחמש חזרות עצימות .
לגבי כתפיים: זה יותר מדי שני לחיצות באימון.
בידודים לא ניראה לי שצריך.

גם לי יש בעיות עם האימונים אני עושה ככה :
AXBXAXX
BXAXBXX
A:
פרונט סקוואט * 5
לחיצת חזה *5
חתירה במוט (כמו המדריך באתר) * 5
B:
פרונט סקוואט*5
פרס*5
מתח (עם משקל)*5

הגב: אמרת מילטרי אתה לא יכול ולחיצת כתפים כן ?למה אתה קורה לחיצת כתפים ? כל התוכנית תעשה במוט גדול.

נערך לאחרונה:
לא זכור לי ששאלת את המדריך מה לשים בסנדוויץ,אותו דבר פה לא שאלו אותו אתה עשוה את התרגילים האלה,אלא התרגילים הכי טובים שהחדר כשור יכול להציע.

וווווואי איזה אנשים עם קשיי הבנה הוא אומר לכם שהוא ל-א י-כ-ו-ל ל-ע-ש-ו-ת נ-ק-ו-ד-ה. !
גם אני איתו בחדר כושר אני מת לעשות תתרגילים אבל אין אי אפשר אין מה לעשות אני לא יילך להנהלה ויתחיל לומר להם שצריך כלוב בחדר כושר והם ממש יקשיבו חדר כושר היחידי בעיר.
הוא אומר לכם שהוא לא יכול , תענו לו בקשר לתכנית.
נכון שאין תרגילים מורכבים אבל עדיין אפשר להפוך אותה ליותר טובה.

• פותח/ת השרשור
וווווואי איזה אנשים עם קשיי הבנה הוא אומר לכם שהוא ל-א י-כ-ו-ל ל-ע-ש-ו-ת נ-ק-ו-ד-ה. !
גם אני איתו בחדר כושר אני מת לעשות תתרגילים אבל אין אי אפשר אין מה לעשות אני לא יילך להנהלה ויתחיל לומר להם שצריך כלוב בחדר כושר והם ממש יקשיבו חדר כושר היחידי בעיר.
הוא אומר לכם שהוא לא יכול , תענו לו בקשר לתכנית.
נכון שאין תרגילים מורכבים אבל עדיין אפשר להפוך אותה ליותר טובה.
חופרים, הם עושים תרגילים מורכבים ונראים כמו הנעל שלי. הבאנו שבלי זה וזה, פשוט תגידו עם הסטים והחזרות והכול במקום הנכון, תדמיינו שיש שם תרגיל מורכב...

הוא התקדם עם זה?
זה בכלל אפשרי להתקדם עם תוכנית כזאת?!
שיוסיף לפחות 3-4 סטים לכל שריר..ויתחיל לעבוד 4 פעמים בשבוע על AB.

• פותח/ת השרשור
הוא התקדם עם זה?
זה בכלל אפשרי להתקדם עם תוכנית כזאת?!
שיוסיף לפחות 3-4 סטים לכל שריר..ויתחיל לעבוד 4 פעמים בשבוע על AB.
תחפש אשכול שלי בתמונות חברי האתר ותראה אם זה עבד או לא, מה גם אני לא עושה סקוואט והרגליים שלי יותר גדולות מרוב הפורום.

תחפש אשכול שלי בתמונות חברי האתר ותראה אם זה עבד או לא, מה גם אני לא עושה סקוואט והרגליים שלי יותר גדולות מרוב הפורום.

ראינו תמונה שלך לדורה יש רגליים יותר גדולות
תעשה מה שבא לך פשוטאתה או לא תתקדם או תעלה יותר מידי בשומן

שימי שמעון קשיו תעלה תמונה של רגליים נראה איזה גודל יש להם עם הסקוואטים והדדליפטים שלך.

אין לכם מוט ופלטות במכון ?
מה המאמן לא נותן לכם לעשות ?
ומה רע בתוכנית שאני עושה? (הודעה 6) זה ניראה לי הכי טוב אחרי SS שיכול להיות, [שאין לך כלוב ולא נותנים לך לעשות דדליפט (ולי לפחות, שיש לי בעיה גם עם הPC]

יש הכול חוץ מכלוב ואנחנו עושים הכול חוץ מרוב התרגילים המורכבים רק מתח ובנץ זה הכ י מורכב אצלנו אני חושב.
פשוט הוא לא מרשה ונכון אני משלם לו אבל לכול מקום יש חוקים משלו אני לא יכול לעשות מה שבא לי מבין?

• פותח/ת השרשור
ראינו תמונה שלך לדורה יש רגליים יותר גדולות
תעשה מה שבא לך פשוטאתה או לא תתקדם או תעלה יותר מידי בשומן
אם לדורה יש רגליים יותר גדולות משלי, אז כנראה הרגליים של טוב טוב הגמד יותר גדולות משלך... במצב שלך לא הייתי מדבר, אתה עם כל הSSים שלך לא יצא ממך כלום, אני עוד הייתי עוד משקל עודף בתחילת האימון עם 90 אחוז שומן ו10 אחוז שריר (הייתי איזה 95 קילו על 1.76 וידיים בעובי של עיפרון) עשיתי שינוי שלא הרבה היו עושים גם בלי כלובים וכל החרא הזה. חתיכת קנאי, היית גומר על מגזין גייז לגוף/רגליים כמו שלי . ואתה באותו אשכול אמרת "יש לך רגליים ענקיות מה אתה עוד רוצה שנגיד לך" חח איזה אפס.

איך אני אעשה מה שבא לי? אתה חושב שאני לא רוצה לעשות סקוואט? אני אומר לך שאין לי כסף למכון כושר, ומה גם אין לי אחד בעיר. אין לנו כלוב, ומסוכן לעשות סקוואט בחדר כושר שלנו כי הוא צפוף... מה גם המדריך לא מרשה לנו לעשות תרגילים מורכבים (חוץ מסקוואט בסמית' ובנץ') ואני לא יכול לעשות שומדבר נגד זה, זה או שאני עף מהחדר כושר או שאני מקשיב לו כמו טטלה ועושה מה שיש. ואני בוחר ת'אפשרות השניה. אם הייתי רואה שאני לא מתקדם ולא משתנה הייתי פורש, אבל התקדמתי אז למה לי? אני מת לעשות תרגילים מורכבים אבל אי אפשר, מה גם המדריך אחלה בחור ולא נעים להתווכח איתו על דברים טיפשיים, הוא חושב שנגמור בבית חולים אם נעשה דברים כאלה הוא לא מבין. יש לו טראומות מאיזה ילד ולא בא לו שייקרא לאחרים את זה עד שלפחות נהיה בני 18 וניהיה אחראים על עצמנו. אם כ''כ קשה לכם תדמיינו שיש שם תרגיל מורכב, פשוט תנו לי תרגילים חילופיים אין מה לעשות או שאתם לא רוצים לעזור ושיינעלו ת'אשכול הזה קיבינימט. מרגיז שילדים כאן מושפעים מכרסים וריפטו הזה, חושבים שתיהיו איי פעם בודיבלדרים/פווארליפטרים... עזבו אין לכם את זה, אתם פשוט פאדחנים חושבים שהם נמצאים בפורום של ביל סטאר... על תזיינו ת'שכל ותנסו לעזור, אם אתם לא רוצים אז על תגיבו.

נערך לאחרונה:
לי אין שום ציוד חוץ ממוט וצלחות ואני עושה את זה
גם לי יש בעיות עם האימונים אני עושה ככה :
AXBXAXX
BXAXBXX
A:
פרונט סקוואט * 5
לחיצת חזה *5
חתירה במוט (כמו המדריך באתר) * 5
B:
פרונט סקוואט*5
פרס*5
מתח (עם משקל)*5
רק שהסקוואט בפרונט וירד לי הדדליפט (לא ממש קצת)
למה אתה לא רוצה לעשות פרונט סקוואט תרים את המוט בClean ותירד בסקוואט עמוק,(גם אני בהתחלה חשבתי, שאין לי סכוי לעשות pc כבד כזה.)
אם אתה לא מצליח, אז אני במקומך היתי נישאר בתוכנית שכתבתי, רק מחליף פרונט סקאווט בלחיצת רגלים.
יכול להיות שאני טועה במשהו, אבל לא ניראה לי שעוד משהו כאן יעזור, וזה ניראה לי הרבה יותר טוב ממה שכתבתה.

הגב: לי אין מספיק צלחות לדדליפט, אם אתה יכול לעשות תעשה.

• פותח/ת השרשור
לי אין שום ציוד חוץ ממוט וצלחות ואני עושה את זה

רק שהסקוואט בפרונט וירד לי הדדליפט (לא ממש קצת)
למה אתה לא רוצה לעשות פרונט סקוואט תרים את המוט בClean ותירד בסקוואט עמוק,(גם אני בהתחלה חשבתי, שאין לי סכוי לעשות pc כבד כזה.)
אם אתה לא מצליח, אז אני במקומך היתי נישאר בתוכנית שכתבתי, רק מחליף פרונט סקאווט בלחיצת רגלים.
יכול להיות שאני טועה במשהו, אבל לא ניראה לי שעוד משהו כאן יעזור, וזה ניראה לי הרבה יותר טוב ממה שכתבתה.

הגב: לי אין מספיק צלחות לדדליפט, אם אתה יכול לעשות תעשה.
המדריך שלנו בחדר כושר לא נותן לנו לעשות דברים כאלה. הוא פוחד שאנחנו לא יודעים ת'טכניקה ונישבור ת'גב וההורים ייטבעו אותו ב200,000 זוז... אנחנו מתים לעשות דדליפט, פרס, יש גם אנשים שעושים אצלנו אבל הם אחראים על עצמם הם מבוגרים... לנו הוא מזיין ת'מוח מה כבר אפשר לעשות? זה מלמעלה (MAOR) ניסה לדבר איתו והוא לא מקשיב לו, זה או שאנחנו עפים מהמכון או שנתאמן עם מה שיש (עד שיהיה לנו 18 ונשים עליו זין)... ועכשיו תגיד לי לעבור למכון, אין מכון בעיר וגם אם היה זה 300 ש''ח לחודש שזה חצי מהמשכורת של אמא ואבא שלי XD

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית