עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש לך במאי פרוטאין 5 קילו ב 275 שח כולל משלוחאז איזה ממולץ..?
(זה 200 שקל)
חווה את זה על בשרי עם 5 קילו iso):Iso זה לאמיצים עדין רגילה קצת יותר משמין אבל אתה לא רוצה להרוג את אצמך בין כל סקופ שאתה לוקח .
זה לא יותר משמין. אין הבדל בין האבקות חוץ מהמחיר. עדיף לקנות משהו זול וטעים.Iso זה לאמיצים עדין רגילה קצת יותר משמין אבל אתה לא רוצה להרוג את אצמך בין כל סקופ שאתה לוקח .
יש הבדל קלורי בן האבקות. אני מניח שהiso הוא פחות קלוריות פר כמות חלבון מסויימתזה לא יותר משמין. אין הבדל בין האבקות חוץ מהמחיר. עדיף לקנות משהו זול וטעים.
הבדל חסר חשיבות. זה לא באמת משנה אם במנה יהיו לך 130 או 150 קלוריות. לא הייתי משלם עוד 100 שקל בשביל פחות קלוריות.יש הבדל קלורי בן האבקות. אני מניח שהiso הוא פחות קלוריות פר כמות חלבון מסויימת
אז תקבל 50-100 ק׳ יותר, אז? תנגב אבק בבית והופ שרפת אותם.. תפסיקו להתעסק בקקי בחייכם..יש הבדל קלורי בן האבקות. אני מניח שהiso הוא פחות קלוריות פר כמות חלבון מסויימת
הבדל חסר חשיבות. זה לא באמת מבינה אם במנה יהיו לך 130 או 150 קלוריות. לא הייתי משלם עוד 100 שקל בשביל פחות קלוריות.
לא אומר שזה משמעותי יותר מידי פשוט ההוא למעלה אמר שזה קצת יותר משמין והוא כנראה צודק. אני אישית גם לא הייתי מייחס לזה חשיבות.אז תקבל 50-100 ק׳ יותר, אז? תנגב אבק בבית והופ שרפת אותם.. תפסיקו להתעסק בקקי בחייכם..
זה לא יותר משמין. אין הבדל בין האבקות חוץ מהמחיר. עדיף לקנות משהו זול וטעים.