הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שומן בצדדים (שריר חלש)

vladikdx

משתמש מתחיל
163
4
נק' מוניטין:
7
163
4
יש לי שאלה, האם שריר חלש באזור הצדדים והבטן יכול לגרום לזה שהשומן שם מצטבר יותר?
אני במסה, משקיע, אוכל עם תפריט, עולה במשקלים, רואה שינוי הגוף, והכל מעולה.
הדף היחיד שמפריע לי זה שבכל תקופה המסה הצדדים גודלים וגודלים, זה מכוער לדעתי, מעצבן, וכמובן מעלה מידות במכנס.

השאלה שהיא היא האם זה יכול לקרות מאימןן חלש של האזור, הדבר היחיד שאני עושה לבטן זה כפיפות בטן, השאר אני משאיר לסקוואט ולדדליפט, אבל יש סיכוי שבגלל שהשריר אצלי שם חלש זה נראה ככה? אם כן, מה אפשר לעשות כדי לחזק תאזור ולהגדיל את השריר?

שוקל 83
גובה 177
גיל 23

דדליפט 100
סקוואט 70
לחיצת כתפיים 40
בנץ 70

באיזה פלוס קלורי אתה אוכל?
ברוך השם שכשהתחלתי מסה ועליתי במשקל, נראה כאילו הצדדים שלי קטנו (הגוף גדל)... מה שאני מתכוון הוא= תגדיל את הגוף שלך וזה יתן פרופורציה יותר טובה באזור המתניים. חזה גדול יותר, גב גדול יותר וכו' וכו' רק יגרמו לצדדים שלך להיראות קטנים יותר (ברור שאם אתה אוכל בפלוס קלורי מטורף אתה תראה את הצדדים שלך גדלים, וגדלים הרבה).. תאכל בפלוס קלורי מתון, תרים כבד, 3x15 כפיפות בטן לדעתי זה מספיק לעבודה על הבטן. כמו שציינת, הבטן שלך מקבלת גירוי מתרגילי הבסיס כמו סקוואט ודדליפט.

• פותח/ת השרשור
באיזה פלוס קלורי אתה אוכל?
ברוך השם שכשהתחלתי מסה ועליתי במשקל, נראה כאילו הצדדים שלי קטנו (הגוף גדל)... מה שאני מתכוון הוא= תגדיל את הגוף שלך וזה יתן פרופורציה יותר טובה באזור המתניים. חזה גדול יותר, גב גדול יותר וכו' וכו' רק יגרמו לצדדים שלך להיראות קטנים יותר (ברור שאם אתה אוכל בפלוס קלורי מטורף אתה תראה את הצדדים שלך גדלים, וגדלים הרבה).. תאכל בפלוס קלורי מתון, תרים כבד, 3x15 כפיפות בטן לדעתי זה מספיק לעבודה על הבטן. כמו שציינת, הבטן שלך מקבלת גירוי מתרגילי הבסיס כמו סקוואט ודדליפט.

פלוס של 350, לא יותר מידי.
אני עם נתייה להשמנה וצובר נוזלים ממששש מהר אז הפלוס לא גדול.
השאלה היא האם זה נטו גנטיקה או שבאמת האזור אצלי שם לא חזק מספיק והשומן פשוט רופס?

פלוס של 350, לא יותר מידי.
אני עם נתייה להשמנה וצובר נוזלים ממששש מהר אז הפלוס לא גדול.
השאלה היא האם זה נטו גנטיקה או שבאמת האזור אצלי שם לא חזק מספיק והשומן פשוט רופס?
לא יודע. לדעתי פשוט אין עליך הרבה שריר ולכן זה נראה כאילו זה גדול.
צובר הרבה נוזלים? תעשה אירובי (כן, גם במסה).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית