הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם יש דרך לדעת מה פוטנציאל הגדילה שלי?

aviaaad

משתמש מתחיל
41
0
נק' מוניטין:
-11
41
0
היי. סתם ידע כללי. אני 1.84שוקל 80 אני בחיטוב. אין לי יותר מדי שריר(תמונה למטה).
מרים 65 קילו סקווט 75 דדליפט 80.
הייתי בתקופת מסה ארוכה שלא צלחה במיוחד כמו שאתם מבינים. עכשיו אני בחיטוב כי צברתי בה מלא שומן.

ועכשיו לנושא
שמעתי ממאמן די מקצועי באינטרנט(דור אקשטיין) שיש אפשרות לבדוק מה הפוטניצאל הגנטי שלנו לפי מפרק כף היד ויחס לגובה. עכשיו אני די גבוה וההיקף מפרק כף היד שלי די קטן(בתמונה). שזה אומר שהפונציאל שלי די נמוך. למישהו יש הסבר על זה? מידע על כמה זה נכון ועד כמה הפוטנציאל שלי באמת קטן?

קבצים מצורפים

• P90420-091003(1)(1).jpg
    P90420-091003(1)(1).jpg
    KB 34.3 · צפיות: 266
  • פותח/ת השרשור
בתמונה השניה רואים יותר טוב את המצב, וכן יש יותר שומן, אבל גם משמעותית יותר שריר.
הבעיה היא שאתה לא בפרופורציה, כי איזור האגן שלך התרחב אבל הגב לא ממש, אז אם תעבוד יותר על הגב זה יחזור לפרופורציה.

לגבי החברים זה כמו שאמרתי לך, כנראה יש להם גנטיקה טובה יותר והם מתחילים מנקודת פתיחה טובה יותר, ומגיבים יותר בקלות.
גם די בטוח שיש פה אפקט של "הדשא של השכן ירוק יותר"
זאת תמונה שלי בשיא של המסה, עכשיו אני אחרי חודש של חיטוב(מה שיש בראש העמוד). דווקא אני מאוד מרוצה מהגב שלי וה"צדדים" האלה זה משהו שתמיד היה בעייתי אצלי וזהמשפחתי.

מחזיר שוב לאותו אחד שאני מתאמן איתו....הבן אדם התחיל שמן ואחרי שנתיים הוא נראה כמו זיז הישראלי.
ומשקלי עבודה של פאוורליפטר מצויינים למשקל שלו בלי שהוא עובד על כח בכלל.
יש פריקים גנטים.

אל תסתכל על אחרים ותן את המקסימום,מי שנראה מעולה בגיל 18 ומזניח את עצמו עד גיל 25 תראה הרבה יותר טוב מאותו אחד.(סתם מספר 25,הבנת תכוונה)

ואגב כמו שרשמו כבר דור אקשטנטיין הזה מדבר שטיות נטו.
בנוגע לבדיקה של ההיקף אמה(גם דני קגנוביץ דיבר על זה)זה אומר משהו רק על ההקף אמה.

סך הכל אומר ששורש מפרק היד לא עבה וזה גנטי. אין לך מה לעשות עם הדבר הזה בכל מקרה.
מה הקשר בן זה לבן שאר הגוף?חסר אנשים עם גוף מעולה ומפרק שורש עד ממוצע?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית