הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה דעה

• פותח/ת השרשור msbig
  • פורסם בתאריך
חברה, בואו לא נהיה ילדים קטנים ונפרסם תמונות של מישהי שגלשה ותרמה כאן מבלי רשותה, בחייכם..גם אם היא פרסמה בעבר ת'תמונות פה, ולא רק בגלל שהיא הייתה אקסית שלי אני אומר את זה.

כן, היא הייתה האקסית, ומין הסתם עשיתי איתה את מה שהטבע רוצה שנעשה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
צודק אחי ,דרך אגב אני מפרגן לך-
sugarzaza עכשיו תורך להעלות תמונה של האקסית שלך במחתונים וחזייה אם אין אקסית גם הנוכחית תתקבל בברכה:161bd:

חאלס ילדים קטנים, לפותח האשכול תעשה מה שאתה מרגיש לנכון.

• פותח/ת השרשור
בנתיים במריקיור אבל נגמר לי המנוי עובר לפיור כנראה

---------- התגובה התווספה ב 20:33 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:32 ----------

משה הכל נעשה פה ברוח טוב אפשר לפעמים לגלוש קצת מהמסגרת

אתה רוצה שנפרסם תמונות שלך באתרי גייז? אני יכול לארגן משהו

• פותח/ת השרשור
מה הקשר?

---------- התגובה התווספה ב 20:38 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:35 ----------

לא פרסמתי שום תמונה של מישהו אחר והתגובות לגביי העלת תמונות נאמרו בצחוק אם לא הבנת

אני יודע שזה לא אתה, אתה אומר בוא נצחק על זה, לדעתי זה לא מצחיק, לפחות לא מצחיק על אחד שגלש כאן בעבר או עדיין גולש ורואה זאת.

בנתיים במריקיור אבל נגמר לי המנוי עובר לפיור כנראה

---------- התגובה התווספה ב 20:33 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:32 ----------

משה הכל נעשה פה ברוח טוב אפשר לפעמים לגלוש קצת מהמסגרת

דווקא הזכרת לי מישהו מגו אקטיב

• פותח/ת השרשור
קיצר לעיניננו הכרס הקטנה לא מפריע לי מפריע לי שאני מתחיל להשפך קצת מהצדדים,

---------- התגובה התווספה ב 22:03 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:00 ----------

אם תחליט לפרסם דבר איתי לפניי אני אשלח לך תמונה בלי מכנסיים בכל זאת השם מחייב:stop:

נ ב טוב נו באמת דיי לדבר שטויות

מה SS הוא איזה 18% שומן אתה רוצה שהוא יסיים 30%?
תעשה חיטוב בקיצר תרד לכיוון ה 10-12% תשאר נטראלי לקיץ (קוביות או לא להיות) ואז תעשה SS + חלב.

• פותח/ת השרשור
קראתי קצת על התוכנית מה דעתכם שווה לנסות? רוצה לשמור על המסה אך להוריד אחוזי שומן- Standing barbell press 3X5 מזה התרגיל הזה? Power Clean 5X3/Pullups וזה? אשמח לקבל הסבר קצת על התוכנית והמלצות אישיות
תודה, אני עדיין מקובע על התוכניות של פעם

---------- התגובה התווספה ב 08:29 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 08:27 ----------

אם זה ככה אז תודה אבל לא תודה מה לגבייabcdef.... + אירובי

ABCDEF? LOL מה נסגר איתך?
התכנית הזאת ממולצת אם אתה מעוניין להגיע למכון עם סוודר שתוריד בדרמטיות אחרי סט של בייספס קרלז בשיפוע על מנת לחשוף את גופיית האנימל הקרועה שלך, להגיע למכון עם בנדנה ולצלם את עצמך בשחור לבן.
אם אתה רוצה להתחזק ולגדול - אל תעשה את זה.

נערך לאחרונה:
ABCDEF? LOL מה נסגר איתך?
התכנית הזאת ממולצת אם אתה מעוניין להגיע למכון עם סוודר שתוריד בדרמטיות אחרי סט של בייספס קרלז בשיפוע על מנת לחשוף את גופיית האנימל הקרועה שלך, להגיע למכון עם בנדנה ולצלם את עצמך בשחור לבן.
אם אתה רוצה להתחזק ולגדול - אל תעשה את זה.
ונעליים מגניבות, רצועות על הידיים, מכנסיי באגים רחבות וגדולות וחגורה אופנתית.

שכחתם כפפות. חובה כפפות.

כמו שמארק אומר- ושיתאימו לארנק 😉

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית