נק' מוניטין:
58,706
- 103,267
- 12,429
תודה לכל השמנים, השמנות והאנורקסים על הברכות 😘
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נכון להיום יש רק שמנה אחת בפורום הזה.תודה לכל השמנים, השמנה והאנורקסים על הברכות 😘
חלאס הטר1ל בחיטוב, הוא רזה כברנכון להיום יש רק שמנה אחת בפורום הזה.
חיים בסרט איזה 32 עשיתם אותי בגיל של בנצרום נשוי +1, יש לי עדיין חיים!!!!!
מזל טוב ובהצלחה.
black בהצלחה גם לך בעימותיך עם הטרול:P
מזל טוב, שמן!
בלאק, טוב שחזרת, היה משעמם 😛
על מה למען השם אתה מדבר? בשום מקום (מלבד להודעה הזו) לא פניתי או התייחסתי אליך. למען האמת, ההודעה האחרונה שלי בפורום היתה ב19 לחודש, בעוד אשכול החזרה שלך נפתח ב22. זה מאוד חמוד שיש לך מספיק חשיבות עצמית כדי לחשוב שלמישהו זה באמת משנה שחזרת לפורום, ועצם העובדה שפתחת לכבוד עצמך אשכול "מזל טוב" עוד יותר חמודה, אבל משם לעבר הזיות הדרך היא ארוכה, גבר גבר. נחמד לראות שהמגלומניה שלך התפתחה בזמן שלא היית פה, אין ספק שאני אהנה מכך.אני חושב שהשיעמום יפוג מהר מאוד, כבר קיבלתי קבלת פנים "מלבבת" מאת טרול.
אני כבר מחכה לתגובות באשר לפרסום פרצופונים בתגובות. במלים אחרות, יהיה שמייח 😉
על מה למען השם אתה מדבר? בשום מקום (מלבד להודעה הזו) לא פניתי או התייחסתי אליך. למען האמת, ההודעה האחרונה שלי בפורום היתה ב19 לחודש, בעוד אשכול החזרה שלך נפתח ב22. זה מאוד חמוד שיש לך מספיק חשיבות עצמית כדי לחשוב שלמישהו זה באמת משנה שחזרת לפורום, ועצם העובדה שפתחת לכבוד עצמך אשכול "מזל טוב" עוד יותר חמודה, אבל משם לעבר הזיות הדרך היא ארוכה, גבר גבר. נחמד לראות שהמגלומניה שלך התפתחה בזמן שלא היית פה, אין ספק שאני אהנה מכך.
עוד לא למדת שבלאק הוא אדם פרדוקסלי ומורכב? מצד אחד הוא תומך בפלורליזם, סבלנות וסובלנות, מצד שני הוא מוחק כל הודעה שלא תואמת את תפיסת העולם שלו. אם לא הייתי מכיר אותו יותר טוב, הייתי אומר שהוא חסר כל רציונל בסיסי, ושמבחינה מנטלית הוא שקול לצרעה. פועל אך ורק על פי אינסטינקטים ורגשות, מבלי טיפת מחשבה. ההבדל היחידי הוא שבגלל שהוא כ"כ שנון, כשהוא עוקץ, זה הרבה יותר כואב (ומי כמוני יודע?).
על מה למען השם אתה מדבר? בשום מקום (מלבד להודעה הזו) לא פניתי או התייחסתי אליך. למען האמת, ההודעה האחרונה שלי בפורום היתה ב19 לחודש, בעוד אשכול החזרה שלך נפתח ב22. זה מאוד חמוד שיש לך מספיק חשיבות עצמית כדי לחשוב שלמישהו זה באמת משנה שחזרת לפורום, ועצם העובדה שפתחת לכבוד עצמך אשכול "מזל טוב" עוד יותר חמודה, אבל משם לעבר הזיות הדרך היא ארוכה, גבר גבר. נחמד לראות שהמגלומניה שלך התפתחה בזמן שלא היית פה, אין ספק שאני אהנה מכך.