הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מזל טוב

• פותח/ת השרשור
מזל טוב, שמן!​

בלאק, טוב שחזרת, היה משעמם 😛​

אני חושב שהשיעמום יפוג מהר מאוד, כבר קיבלתי קבלת פנים "מלבבת" מאת טרול.

אני כבר מחכה לתגובות באשר לפרסום פרצופונים בתגובות. במלים אחרות, יהיה שמייח 😉

אני חושב שהשיעמום יפוג מהר מאוד, כבר קיבלתי קבלת פנים "מלבבת" מאת טרול.

אני כבר מחכה לתגובות באשר לפרסום פרצופונים בתגובות. במלים אחרות, יהיה שמייח 😉
על מה למען השם אתה מדבר? בשום מקום (מלבד להודעה הזו) לא פניתי או התייחסתי אליך. למען האמת, ההודעה האחרונה שלי בפורום היתה ב19 לחודש, בעוד אשכול החזרה שלך נפתח ב22. זה מאוד חמוד שיש לך מספיק חשיבות עצמית כדי לחשוב שלמישהו זה באמת משנה שחזרת לפורום, ועצם העובדה שפתחת לכבוד עצמך אשכול "מזל טוב" עוד יותר חמודה, אבל משם לעבר הזיות הדרך היא ארוכה, גבר גבר. נחמד לראות שהמגלומניה שלך התפתחה בזמן שלא היית פה, אין ספק שאני אהנה מכך.

עוד לא למדת שבלאק הוא אדם פרדוקסלי ומורכב? מצד אחד הוא תומך בפלורליזם, סבלנות וסובלנות, מצד שני הוא מוחק כל הודעה שלא תואמת את תפיסת העולם שלו. אם לא הייתי מכיר אותו יותר טוב, הייתי אומר שהוא חסר כל רציונל בסיסי, ושמבחינה מנטלית הוא שקול לצרעה. פועל אך ורק על פי אינסטינקטים ורגשות, מבלי טיפת מחשבה. ההבדל היחידי הוא שבגלל שהוא כ"כ שנון, כשהוא עוקץ, זה הרבה יותר כואב (ומי כמוני יודע?).

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
על מה למען השם אתה מדבר? בשום מקום (מלבד להודעה הזו) לא פניתי או התייחסתי אליך. למען האמת, ההודעה האחרונה שלי בפורום היתה ב19 לחודש, בעוד אשכול החזרה שלך נפתח ב22. זה מאוד חמוד שיש לך מספיק חשיבות עצמית כדי לחשוב שלמישהו זה באמת משנה שחזרת לפורום, ועצם העובדה שפתחת לכבוד עצמך אשכול "מזל טוב" עוד יותר חמודה, אבל משם לעבר הזיות הדרך היא ארוכה, גבר גבר. נחמד לראות שהמגלומניה שלך התפתחה בזמן שלא היית פה, אין ספק שאני אהנה מכך.

כיאה לטרול אמיתי 😃

אם היית יודע לקרוא כמו שאתה יודע ללכלך, היית שם לב שבין יתר הדברם שכתבתי היתה המילה "טרול", ולא "הטרול". ובוודאי שלא כיוונתי את דברי אלייך ספציפית. אם כי, התגובה שלך די תואמת למה שכתבתי בתגובה הקודמת.

פקח את העיניים, אבל אתה לא האדם בעל המחשבה המעוות היחידה (קרי, טרול) היחידי כאן.

• פותח/ת השרשור
עוד לא למדת שבלאק הוא אדם פרדוקסלי ומורכב? מצד אחד הוא תומך בפלורליזם, סבלנות וסובלנות, מצד שני הוא מוחק כל הודעה שלא תואמת את תפיסת העולם שלו. אם לא הייתי מכיר אותו יותר טוב, הייתי אומר שהוא חסר כל רציונל בסיסי, ושמבחינה מנטלית הוא שקול לצרעה. פועל אך ורק על פי אינסטינקטים ורגשות, מבלי טיפת מחשבה. ההבדל היחידי הוא שבגלל שהוא כ"כ שנון, כשהוא עוקץ, זה הרבה יותר כואב (ומי כמוני יודע?).​

לרגע תהיתי לאן נעלם הזבל שהיה בפח שלי, עכשיו אני יודע 😉

תגיד, כתבת את כל המשפטים הללו לבד, או שעזרו לך?

שוב יצאת טמבל. :🙁
כנראה שיש לך מספיק חשיבות עצמית כדי לחשוב שתמיד מדברים עליך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית