הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מזל טוב

שוב יצאת טמבל. :🙁
כנראה שיש לך מספיק חשיבות עצמית כדי לחשוב שתמיד מדברים עליך.

לא, נדמה לי שאתם לא מבינים. אמנם קיימים כמה ניקים בפורום שזכו לכינוי "טרול", והם ממוספרים כיאות, אך הם כלל אינם טרולים אלא יותר ליצנים - או שנאמר, הם טרולים in potentia, בעוד שהטרול asdasd הוא טרול in actu, מה שמוכיח מעל לכל ספק שהוא הטרול היחידי בפורום, כל עוד הטרולים in potentia לא יממשו את כוחם ויהפכו טרולים in actu. מכאן שהאיזכור "טרול" מפנה אך ורק לטרול in actu, שהוא טרול המלך.

לוגיקה פשוטה בנאדם, אפילו בימי הביניים היו מבינים את זה!

לא, נדמה לי שאתם לא מבינים. אמנם קיימים כמה ניקים בפורום שזכו לכינוי "טרול", והם ממוספרים כיאות, אך הם כלל אינם טרולים אלא יותר ליצנים - או שנאמר, הם טרולים in potentia, בעוד שהטרול asdasd הוא טרול in actu, מה שמוכיח מעל לכל ספק שהוא הטרול היחידי בפורום, כל עוד הטרולים in potentia לא יממשו את כוחם ויהפכו טרולים in actu. מכאן שהאיזכור "טרול" מפנה אך ורק לטרול in actu, שהוא טרול המלך.

בקיצור, נתתי לבלאק יותר מדי קרדיט, שיערתי שהוא יודע מה זה טרול. כנראה שטעיתי.

מר לטיסימוס, אתה לא באמת מצפה מביולוג לדעת לוגיקה, נכון?

בקיצור, נתתי לבלאק יותר מדי קרדיט, שיערתי שהוא יודע מה זה טרול. כנראה שטעיתי.

מר לטיסימוס, אתה לא באמת מצפה מביולוג לדעת לוגיקה, נכון?

הוא לא רק ביולוג, הוא למד גם מדעי הרפואה. תן לו קרדיט.

על מה למען השם אתה מדבר? בשום מקום (מלבד להודעה הזו) לא פניתי או התייחסתי אליך. למען האמת, ההודעה האחרונה שלי בפורום היתה ב19 לחודש, בעוד אשכול החזרה שלך נפתח ב22. זה מאוד חמוד שיש לך מספיק חשיבות עצמית כדי לחשוב שלמישהו זה באמת משנה שחזרת לפורום, ועצם העובדה שפתחת לכבוד עצמך אשכול "מזל טוב" עוד יותר חמודה, אבל משם לעבר הזיות הדרך היא ארוכה, גבר גבר. נחמד לראות שהמגלומניה שלך התפתחה בזמן שלא היית פה, אין ספק שאני אהנה מכך.

האם לדעתך קיימים קווי דמיון בין בלאק365 המגלומן לבין אייל ברקוביץ' כמגלומן?

---------- התגובה התווספה ב 19:31 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:30 ----------

לדעתי יש להשהות לצמיתות את בלאק365, הוא אינו תורם לפורום בכלל, הוא די מציק עם כל הסמיילים שלו, ובאופן כללי הוא קצת לפלף לדעתי.

• פותח/ת השרשור

😃

אם הוא מנסה להפוך אשכול ברכות יום הולדת לכבודו של אדם אחר לאשכול ויכוח על פגיעה (שלא קיימת) בו, כנראה שיש לו מספיק (ואולי יותר מדי) חשיבות עצמית.

אנשים, זה היה אשכול לכבוד משה. אם אתם לא מסוגלים לכבד את האדם ואת האשכול שמפתח לכבודו, אל תגיבו בבקשה. תגובות הבאות שתיסטנה מהנושא תימחקנה.

אלא אם ממש חשוב לך שתהיה לך את המילה האחרונה, מה היה הטעם בדיוק לתגובה האחרונה שלך? גם ככה הפסיקו להגיב פה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית