הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט הAd שלי. זה בסדר?

Piece Of Meat

משתמש מתחיל
278
1
נק' מוניטין:
-6
278
1
גובה : 1.78
משקל : 79 קילו
אחוז שומן 12%

ירדתי בחודשיים מ 15% ל 12% בדיאטה רגילה עכשיו אני נותן 3 שבועות ad על מאזן נייטרלי ואז הולך להחסיר 450 קלוריות בשביל להיות במאזן שלילי. תגידו לי בבקשה מה דעתכם על התפריט שלי:

ארוחת בוקר :
גבינה לבנה 9%
גבינת ברי 50 גרם

ארוחה שעתיים לפני אימון :
50 גרם טחינה
2 כפות שמן זית
3 ביצים קשות
גבינה צהובה 28% 50 גרם
קוט'ג 5%
פטרוזיליה
בצל ירוק
שן שום

מיד אחרי האימון :
20 גרם גבינת ברי
אבקת חלבון
3 קפסולות אומגה 3

שעה אחרי האימון :
2 כפות שמן זית
50 גרם טחינה
מלפפון
120 גרם חזה עוף לפני בישול

ארוחת לילה :
2 כפות שמן זית
100 גרם ברוקולי מבושל
300 גרם המבורגר

ערכים ביום ללא אימון (ביום עם אימון אני מוסיף את הקלוריות שאיבדתי באימון) :
קלוריות : 3019
חלבון : 191 גרם
פחמימות : 32 גרם
שומן : 237 גרם
סיבים תזונתיים : 14 גרם (את החסר אני אשלים מתוסף)
כולסטרול : 1156 מ"ג

מה אומרים?

• פותח/ת השרשור
המילה היא גיוון, אתה לא תצליח בחיים להחזיק מעמד עם התפריט הזה במשך תקופה ארוכה

זה התפריט הכי כיפי שהיה לי אי פעם. התמדדתי עם תפריטים הרבה יותר קשים.
Vitali02, באתר של stronglift יש נוסחא שלפיה התחזוקה שלי היא קצת יותר מ 3000. שזה די הגיוני כי בחיטוב הרגיל שעשיתי אכלתי 2100 קלוריות בימים ללא אימון ו2600 קלוריות בימים עם אימון והירידה שלי במשקל היתה חדה מידי.

זה כיפי בהתחלה אחרי זה, זה דיי נמאס לאכול אותו דבר כל יום.
ממליץ לגוון יש המון מתכונים ודברים שאפשר רק עם שומן וחלבון, להיתקע על שמן זית וחזה עוף זה דיי מעפן

הזמנתי עכשיו את הספר הבא:
Amazon.com: 500 Low-Carb Recipes: 500 Recipes from Snacks to Dessert, That the Whole Family Will Love (9781931412063): Dana Carpender: Books

צריך להגיע בימים אלו...

בקוטוגניק דיאט הספר של לייל הוא ממליץ על זה:
Amazon.com: Everyday Low Carb Cooking: 240 Great-Tasting Low Carbohydrate Recipes the Whole Family will Enjoy (9781569245200): Alex Haas: Books

לקחתי את הראשון מהסיבה שהיו עליו יותר REVIEWS + ציון יותר גבוהה, אני אעשה ניסויים ואתן טיפים בהמשך (אם יהיה לי כוח ב SPRING BREAK שלי אני ארשום איזה מאמר על זה)

הזמנתי עכשיו את הספר הבא:
Amazon.com: 500 Low-Carb Recipes: 500 Recipes from Snacks to Dessert, That the Whole Family Will Love (9781931412063): Dana Carpender: Books

צריך להגיע בימים אלו...

בקוטוגניק דיאט הספר של לייל הוא ממליץ על זה:
Amazon.com: Everyday Low Carb Cooking: 240 Great-Tasting Low Carbohydrate Recipes the Whole Family will Enjoy (9781569245200): Alex Haas: Books

לקחתי את הראשון מהסיבה שהיו עליו יותר REVIEWS + ציון יותר גבוהה, אני אעשה ניסוים ואתן טיפים בהמשך (אם יהיה לי כוח ב SPRING BREAK שלי אני ארשום איזה מאמר על זה)
אתה ממש אודטה.

זה כיפי בהתחלה אחרי זה, זה דיי נמאס לאכול אותו דבר כל יום.
ממליץ לגוון יש המון מתכונים ודברים שאפשר רק עם שומן וחלבון, להיתקע על שמן זית וחזה עוף זה דיי מעפן

די מטופש לאכול כל יום אותו דבר ב AD. אם כבר יש סיבה אחת טובה לדיאטה הזו זה בדיוק המגוון היחסי שזה מאפשר (בהנחה שיש כסף למכולת)
והיו כאן באתר כבר הרבה שרשורים עם רשימות/רעיונות למאכלים אפשריים.

בעיקרון יש את המצרכים הבסיסים:

חלבון: גבינה צהובה, ביצים, בשר מכל סוגיו כולל דגים (סלומון, טונה, חזה עוף/הודו, בקר, בשר טחון, כנפיים, שוקיים וכו'), אבקת חלבון כמובן... (בארה"ב יש גם גבינות רגילות נטולות פחמימה ויש כאן מוצרים עם ליין של LOW CARB ככה שיותר קל).
שומן: חמאה, שמנים למינהם (זית, קוקוס וכו'), בוטנים ואגוזים.

עם כל אלו אפשר לעשות אחלה מתכונים, אני בטח שכחתי עוד כמה דברים אבל עדיין.

בכל מקרה המחיר בארץ לדעתי לא שווה את הדיאטה, יותר מדי יקר ואפשר לקנות סייקל בסכום שמשקיעים על AD, אלא אם אתה לא ממן ולהורים אין בעיה.

• פותח/ת השרשור
בעיקרון יש את המצרכים הבסיסים:

חלבון: גבינה צהובה, ביצים, בשר מכל סוגיו כולל דגים (סלומון, טונה, חזה עוף/הודו, בקר, בשר טחון, כנפיים, שוקיים וכו'), אבקת חלבון כמובן... (בארה"ב יש גם גבינות רגילות נטולות פחמימה ויש כאן מוצרים עם ליין של LOW CARB ככה שיותר קל).
שומן: חמאה, שמנים למינהם (זית, קוקוס וכו'), בוטנים ואגוזים.

עם כל אלו אפשר לעשות אחלה מתכונים, אני בטח שכחתי עוד כמה דברים אבל עדיין.

בכל מקרה המחיר בארץ לדעתי לא שווה את הדיאטה, יותר מדי יקר ואפשר לקנות סייקל בסכום שמשקיעים על AD, אלא אם אתה לא ממן ולהורים אין בעיה.

מבחינת הוצאה כספית בסופר הסכום נשאר פחות או יותר אותו הסכום. וחוץ מהקטע של הגיוון מה אתה אומר על התפריט שלי. אני לא רגיל לאכול כל כך לא בריא.

תגוון עם בשר אדום, כבד, פרגיות, כנפיים, סינטה, בשר כתף, קבנוסים, נקניקנים, טונה בשמן, דגים.

הרבה יותר כיף.

אם אתה סוגר 3100 קלוריות תנסה משהו בסגנון של 300 גרם חלבון 200 שומן 30 פחמימה .
ותוסיף הרבה בשר אדום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית