הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט הAd שלי. זה בסדר?

Piece Of Meat

משתמש מתחיל
278
1
נק' מוניטין:
-6
278
1
גובה : 1.78
משקל : 79 קילו
אחוז שומן 12%

ירדתי בחודשיים מ 15% ל 12% בדיאטה רגילה עכשיו אני נותן 3 שבועות ad על מאזן נייטרלי ואז הולך להחסיר 450 קלוריות בשביל להיות במאזן שלילי. תגידו לי בבקשה מה דעתכם על התפריט שלי:

ארוחת בוקר :
גבינה לבנה 9%
גבינת ברי 50 גרם

ארוחה שעתיים לפני אימון :
50 גרם טחינה
2 כפות שמן זית
3 ביצים קשות
גבינה צהובה 28% 50 גרם
קוט'ג 5%
פטרוזיליה
בצל ירוק
שן שום

מיד אחרי האימון :
20 גרם גבינת ברי
אבקת חלבון
3 קפסולות אומגה 3

שעה אחרי האימון :
2 כפות שמן זית
50 גרם טחינה
מלפפון
120 גרם חזה עוף לפני בישול

ארוחת לילה :
2 כפות שמן זית
100 גרם ברוקולי מבושל
300 גרם המבורגר

ערכים ביום ללא אימון (ביום עם אימון אני מוסיף את הקלוריות שאיבדתי באימון) :
קלוריות : 3019
חלבון : 191 גרם
פחמימות : 32 גרם
שומן : 237 גרם
סיבים תזונתיים : 14 גרם (את החסר אני אשלים מתוסף)
כולסטרול : 1156 מ"ג

מה אומרים?

300 גרם חלבון? אבל אני שוקל רק 79 קילו.

גם אני. אפילו קצת פחות, ואני סוגר 300 גרם אפילו בלי אבקה. החלוקה של החלבון / שומן / פחמימה מבחינת קלוריות אמור להיות 40-45 חלבון 50 - 55 שומן ו-5% פחמימה מקס. בתפריט שפרסמת הערכים לא היו קרובים אפילו, תראה איך הקלוריות מתפלגות עם הערכים שהבאתי לך.

אם ללכת לפי הספר AD אתה אמור להיות ניטרלי 6 שבועות ולא 3,מה גם שהייתי מוריד אחרי הניטרלי סביב 600 קלוריות ועוקב אם אתה יורד במשקל קבוע סביב חצי ק"ג -ק"ג בשבוע אם כן הייתי נשאר ככה עד שנתקע ולא מוריד.

• פותח/ת השרשור
גם אני. אפילו קצת פחות, ואני סוגר 300 גרם אפילו בלי אבקה. החלוקה של החלבון / שומן / פחמימה מבחינת קלוריות אמור להיות 40-45 חלבון 50 - 55 שומן ו-5% פחמימה מקס. בתפריט שפרסמת הערכים לא היו קרובים אפילו, תראה איך הקלוריות מתפלגות עם הערכים שהבאתי לך.

אתה בטוח שזה לא יידפוק לי את הכליות.זה יוצא 4 גרם חלבון על כל קילו גוף.
Huge, אתה בטוח שזה 6 שבועות? פעם ראשונה שאני שומע את זה. ולגבי להחסיר 600 קלוריות, זה נשמע לי קצת הרבה. בירידה של יותר מ 500 קלוריות מתחת לתחזוקה אני מאבד שריר, מניסיון. אני אוריד 450 קלוריות מתחת לתחזוקה.

קשה לי לאהמין שהתחזוקה שלך זה סביב 3000 קלוריות במשקל 79 ק"ג אלא אם כן אתה עושה המון פעילות ספורטיבית.וזה אומר הרבה ריצות כל יום.

• פותח/ת השרשור
עובדה. אני כבר כמעט שבוע על 3000 קלוריות וירדתי 200 גרם. אני עושה 3 אימונים בשבוע של שעה משקולות ועוד 20 דקות אירובי.

• פותח/ת השרשור
ירדת נוזלים כי הפסקת לאכול פחמימות

יכול להיות. אבל לפני זה גם לא אכלתי יותר מידי פחמימות (בסביבות ה200 גרם ביום).
בכל זאת, בחיטוב הרגיל שעשיתי אכלתי 2100 קלוריות ביום ללא אימון ו2600 קלוריות ביום עם אימון והירידה במשקל היתה תלולה מידי ואיבדתי בחודשיים האלה יותר מ 3 קילו שריר. ככה שאני מעדיף להיות הכי זהיר שאפשר.

יכול להיות. אבל לפני זה גם לא אכלתי יותר מידי פחמימות (בסביבות ה200 גרם ביום).
בכל זאת, בחיטוב הרגיל שעשיתי אכלתי 2100 קלוריות ביום ללא אימון ו2600 קלוריות ביום עם אימון והירידה במשקל היתה תלולה מידי ואיבדתי בחודשיים האלה יותר מ 3 קילו שריר. ככה שאני מעדיף להיות הכי זהיר שאפשר.

אין מצב שאיבדת 3 קילו שריר
פשוט חשבת שהיית שרירי יותר וזה היה נוזלים...

תזונאית IN MY ASS
אני תמיד חושב אם הייתי הולך ללמוד תזונה בארץ, מה היה יוצא ממני...
(אופציה א', לא מסיים את הלימודים מרוב הבולשיט
אופציה ב', מסיים את הלימודים אבל עובד בקופת חולים
אופציה ג', פותח מרפאה פרטית וכל היום בונה תפריטים לשמנים ושחיפים
אוציה ד', איפה שאני עכשיו 😛 )

• פותח/ת השרשור
תזונאית IN MY ASS
אני תמיד חושב אם הייתי הולך ללמוד תזונה בארץ, מה היה יוצא ממני...
(אופציה א', לא מסיים את הלימודים מרוב הבולשיט
אופציה ב', מסיים את הלימודים אבל עובד בקופת חולים
אופציה ג', פותח מרפאה פרטית וכל היום בונה תפריטים לשמנים ושחיפים
אוציה ד', איפה שאני עכשיו 😛 )

אני ראיתי את תוכנית הלימודים של מדעי התזונה בארץ והם לא משחקים בביצים 3 שנים. באמת שלא. יש תזונאיות שלא מגיעות מתחום הספורט ולרוב ניתן למצוא אותן בקופות חולים. אבל לא כל התזונאים והתזונאיות כאלה. זה כמו שתגיד שיאיר להב לא מבין כלום כי הוא למד תזונה. אני בדקתי גם את תוכנית הלימודים של כל עניין פיתוח התרופות שזה מה שהולך להיות ההי טק הבא ותאמין לי שהתוכנית של מדעי התזונה יותר מושכת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית