הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תכנית לינארית בצבא

yuval13

משתמש פעיל
547
22
נק' מוניטין:
56
547
22
אהלן, אני בן 21 משתחרר עוד 3 חודשיים, אני עושה לינארית כמה חודשים הבעיה שלא היה לי זמן להיות עקבי( היה לי אימון ברמת הגולן ועוד דברים שמנעו ממני להתאמן רצוף), השאלה שלי היא אם כדאי להמשיך עם התכנית או שאתם ממליצים על תכנית אחרת?
כרגע אני בקו עד השחרור ככה שיש לי זמן להתאמן ולהשקיע יותר, חשוב להגיד אני עושה 11/3 יש פעמים שבשבוע הראשון אני אוכל לעשות 3 אימונים, ובשבוע השני 2 אימונים.

סקוואט 90
דדליפט 105
בנץ 65
פרס 40

אני באותו מצב כמוך ועושה כרגע את הלינארית של קנדיטו, שזה פיצול של עליון/תחתון עם שמשלב גם אימון כוח ואימון נפח לכל פיצול באותו השבוע, עובדת די טוב בשבילי.

אני באותו מצב כמוך ועושה כרגע את הלינארית של קנדיטו, שזה פיצול של עליון/תחתון עם שמשלב גם אימון כוח ואימון נפח לכל פיצול באותו השבוע, עובדת די טוב בשבילי.
אני גם מתכנן דרך אגב להתחיל משבוע הבא את הלינארית של קנדיטו? איזה גרסה מבין ה3 אתה עושה? וגם אם אתה גם כמוני מתאמן די מתחיל מה אתה אומר עליה עולה במשקלים מהר? לא עדיף SS שבה תוכל לעלות מאימון לאימון ולא רק משבוע לשבוע?

אני גם מתכנן דרך אגב להתחיל משבוע הבא את הלינארית של קנדיטו? איזה גרסה מבין ה3 אתה עושה? וגם אם אתה גם כמוני מתאמן די מתחיל מה אתה אומר עליה עולה במשקלים מהר? לא עדיף SS שבה תוכל לעלות מאימון לאימון ולא רק משבוע לשבוע?
אני עושה את הגרסא של ההיפרטרופיה, התחלתי אותה לפני שבוע אז לא התקדמתי יותר מדי במשקלים אבל היא מרגישה סבבה בינתיים. ואין לי אפשרות לעשות ss בתנאים שיש לי בצבא.

איזה קו אתה? איזה משימות אתה עולה?
תופס כרגע קו גם, לא אם גם לינארית תתאים בתכלס... תלוי הרבה במשימות שיש לך, ברור שאי אפשר עכשיו לעשות עצימות ביום חמישי לתפוס טרמפיאדות כל הסופש על 4 שעות שינה ואז לצפות להצליח את החמישיה של ראשון

• פותח/ת השרשור
איזה קו אתה? איזה משימות אתה עולה?
תופס כרגע קו גם, לא אם גם לינארית תתאים בתכלס... תלוי הרבה במשימות שיש לך, ברור שאי אפשר עכשיו לעשות עצימות ביום חמישי לתפוס טרמפיאדות כל הסופש על 4 שעות שינה ואז לצפות להצליח את החמישיה של ראשון
אני תופס קו ב תרקומיא, בתכלס אני לא טוחן או משהו כזה, פשוט יוצא נגיד לעלות פילבוקס חמישי ולרדת שני ואז אין זמן לעשות את ה3 אימונים בשבוע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית