הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אנדרול למתחילים?

roi2605

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
אני בן 26, לא השתמשתי בחיים בסטרואידים.
מאמן המליץ לי להתחיל באנדרול למשך 6 שבועות. רציתי לדעת אם זה טוב כסייקל ראשון ובכללי אם אפשר קצת מידע על זה

מומלץ לעבור על הפרוטוקולים שנכתבו כאן על ידי אנשים עם המון ניסיון. תקרא על החומרים ועל התופעות לוואי לפני בכלל הרצון לשימוש..ואם החלטת רשום הכל בנעוצים.
לאו דווקא כל מי שנראה הכי גדול או הכי נכון בחדר כושר משמע אומר שהוא מבין או מעיד על ניסיון.(לא מכוון אל המאמן/מי שהמליץ לך)
בהצלחה.

אתה מודע שסטרואידים מזיקים ולא חוקיים?
זה לא אבקת חלבון.
אתה מודע למה שתצטרך לעשות ולחוות כדי להגיע לתוצאות רצויות עם הסטרואידים, ומה זה יקח לשמור על התוצאות האלה?

אתה נשמע כמו בחור נחמד אבל בלי שום ידע בנושא.
תלמד קצת יותר על הנושא, תדבר עם חבר'ה מזריקים שלא מרוויחים עליך כסף, ותשראל אותם בכנות מה הם עברו, וכמה הם סבלו.
יותר טוב אפילו שתדבר עם רופא.

אם הגעת למצב שעשית הכל בצורה טבעית, ואתה מחפש תוצאות בלתי אפשריות בצורה טבעית
abcd.jpg
תשקול אותם אחרי שלמדת על התופעות לואי והנזקים שלהם
רציתי להעלות לכאן תמונה של אנשים עם הנזקים, אבל אני לא חושב שיאהבו את זה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני מתאמן שנתיים , המטרה הסופית היא גדילה משמעותית אבל כרגע אני בחיטוב. המאמן המליץ לקחת אנדרול לבד למשך 6 שבועות בחיטוב
למה הוא המליץ לך על זה? מה הרקע שלך לאימונים? מה המטרה?

אנדרול 6 שבועות לבד?
אפילו לאוייבים שלי לא הייתי ממליץ על זה. יש גבול לכל תעלול

למה שתתחיל מי אנדרול?

אני מתאמן שנתיים , המטרה הסופית היא גדילה משמעותית אבל כרגע אני בחיטוב. המאמן המליץ לקחת אנדרול לבד למשך 6 שבועות בחיטוב

אם בישראל היה אפשר לשלול תעודת מדריך כמו ששוללים רישיון נהיגה אז המאמן שלך צריך לקבל שלילה במקום.

והוא בטח זה שמוכר לך את זה. חחח...
אם אתה מחפש לחטב, אולי תשקול הרואין, אלה חבר'ה מזריקים ממש רזים.

• פותח/ת השרשור
אם בישראל היה אפשר לשלול תעודת מדריך כמו ששוללים רישיון נהיגה אז המאמן שלך צריך לקבל שלילה במקום.

והוא בטח זה שמוכר לך את זה. חחח...
אם אתה מחפש לחטב, אולי תשקול הרואין, אלה חבר'ה מזריקים ממש רזים.

צר לי להגיד לך את זה אבל כנראה שהמאמן הזה שלך רואה בך רק כסף ולא יותר מזה, אל תעשה טעויות שאחר כך תצטער עליהן...

אז מה בכל זאת ?
מה מומלץ לקחת כסייקל ראשון חיטוב ?

אז מה בכל זאת ?
מה מומלץ לקחת כסייקל ראשון חיטוב ?
אבקת חלבון, מספיק שינה, המון מים, ותזונה טובה.
זה סייקל שבשלב שלך יתן לך תוצאות טובות יותר מכל סייקל אחר שתעשה, וגם תוכל לשמור על התוצאות שלך בקלות.
והחלק הכי יפה, זה שתחיה מספיק זמן כדי שבאמת תוכל להנות מהתוצאות הסופיות.

אבקת חלבון, מספיק שינה, המון מים, ותזונה טובה.
זה סייקל שבשלב שלך יתן לך תוצאות טובות יותר מכל סייקל אחר שתעשה, וגם תוכל לשמור על התוצאות שלך בקלות.
והחלק הכי יפה, זה שתחיה מספיק זמן כדי שבאמת תוכל להנות מהתוצאות הסופיות.
תכל'ס כן זה ללא ספק הסייקל המומלץ ביותר!

גובה 1.84
משקל 85
משקלים ב6 חזרות 3 סטים-
בנצ פרס 110
סקווט 130
דדליפט הייתי עושה 120 אבל הפסקתי
לאן אתה ממהר, אני במשקל שלך גובה 1.72.
מרים לא מעט יותר ממך בלי שום חומרים. יש לך המון פוטנציאל בלי חומרים. אין סיבה שתתחיל עכשיו.

• פותח/ת השרשור
אם בכל זאת החלטתי כבר שאני רוצה להתחיל עם סטרואידים, מישהו מכיר מאמן באזור המרכז שמתעסק עם זה ויכול לכוון אותי למטרה ?

אתה ממש לא מישהו שצריך להתקרב לחומרים, אתה חסר ניסיון מספק באימונים ותזונה, ככה שאתה תפסיד כנראה יותר משתרוויח

סתם כדי טיפה להבין, הבעיה בזה היא לקחת אנדרול כסייקל ראשון או לקחת אותו לבד ?
שניהם ואני באמת לא יודע להגיד לך מה גרוע יותר.
זה נטו מאמן כושר שרק מנסה לעשות עליך קופה.אין כאן שום התחשבות מצידו במליון פרמטרים אחרים

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית