עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אנדרול 6 שבועות לבד?רציתי לדעת אם זה טוב כסייקל ראשון
למה הוא המליץ לך על זה? מה הרקע שלך לאימונים? מה המטרה?
אנדרול 6 שבועות לבד?
אפילו לאוייבים שלי לא הייתי ממליץ על זה. יש גבול לכל תעלול
למה שתתחיל מי אנדרול?
אם בישראל היה אפשר לשלול תעודת מדריך כמו ששוללים רישיון נהיגה אז המאמן שלך צריך לקבל שלילה במקום.אני מתאמן שנתיים , המטרה הסופית היא גדילה משמעותית אבל כרגע אני בחיטוב. המאמן המליץ לקחת אנדרול לבד למשך 6 שבועות בחיטוב
אני מתאמן שנתיים , המטרה הסופית היא גדילה משמעותית אבל כרגע אני בחיטוב. המאמן המליץ לקחת אנדרול לבד למשך 6 שבועות בחיטוב
והוא בטח זה שמוכר לך את זה. חחח...אני מתאמן שנתיים , המטרה הסופית היא גדילה משמעותית אבל כרגע אני בחיטוב. המאמן המליץ לקחת אנדרול לבד למשך 6 שבועות בחיטוב
אם בישראל היה אפשר לשלול תעודת מדריך כמו ששוללים רישיון נהיגה אז המאמן שלך צריך לקבל שלילה במקום.
והוא בטח זה שמוכר לך את זה. חחח...
אם אתה מחפש לחטב, אולי תשקול הרואין, אלה חבר'ה מזריקים ממש רזים.
צר לי להגיד לך את זה אבל כנראה שהמאמן הזה שלך רואה בך רק כסף ולא יותר מזה, אל תעשה טעויות שאחר כך תצטער עליהן...
אבקת חלבון, מספיק שינה, המון מים, ותזונה טובה.אז מה בכל זאת ?
מה מומלץ לקחת כסייקל ראשון חיטוב ?
תכל'ס כן זה ללא ספק הסייקל המומלץ ביותר!אבקת חלבון, מספיק שינה, המון מים, ותזונה טובה.
זה סייקל שבשלב שלך יתן לך תוצאות טובות יותר מכל סייקל אחר שתעשה, וגם תוכל לשמור על התוצאות שלך בקלות.
והחלק הכי יפה, זה שתחיה מספיק זמן כדי שבאמת תוכל להנות מהתוצאות הסופיות.
תן כאן קצת פרטים שנדע עליך משהו פחות או יותר, גובה, משקל, משקלי עבודה וכ'ו
לאן אתה ממהר, אני במשקל שלך גובה 1.72.גובה 1.84
משקל 85
משקלים ב6 חזרות 3 סטים-
בנצ פרס 110
סקווט 130
דדליפט הייתי עושה 120 אבל הפסקתי
שניהם ואני באמת לא יודע להגיד לך מה גרוע יותר.סתם כדי טיפה להבין, הבעיה בזה היא לקחת אנדרול כסייקל ראשון או לקחת אותו לבד ?