הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

החלפת ארוחות

Omrikush044

משתמש מתחיל
52
0
נק' מוניטין:
0
52
0
היי. אני יודע שאין חשיבות כל כך גדולה לדרך שבה אנחנו אוכלים, אלא יותר לערכים הסופיים בסוף היום, השאלה שלי היא האם ניתן לשחק עם זה גם עם הארוחות של יום למחרת?

לדוגמא, אני צריך לאכול 2700 ביום ו3000 ביום עם אימון רק כדי להישאר ניטרלי. כרגע אני בחיטוב ואני אוכל 2000 ביום. אממה, כמעט כל לילה אני מעשן ירק, ונכנס למאנצ׳ מטורף!! פיתה טוסט, נוטלה, חמאת בוטנים, חטיפים.. אוכל כמו מטורף ולא מסוגל לשלוט בעצמי!
רק מה, יום למחרת אני מתעורר ב12 בצהריים ומדלג על ארוחת בוקר, כדי שיתקזז על הבולמוס של אתמול, ככה שיוצא שאני אוכל בשביל 2 ארוחות, בלילה אחד

זה יפגע בחיטוב?

היי. אני יודע שאין חשיבות כל כך גדולה לדרך שבה אנחנו אוכלים, אלא יותר לערכים הסופיים בסוף היום, השאלה שלי היא האם ניתן לשחק עם זה גם עם הארוחות של יום למחרת?

לדוגמא, אני צריך לאכול 2700 ביום ו3000 ביום עם אימון רק כדי להישאר ניטרלי. כרגע אני בחיטוב ואני אוכל 2000 ביום. אממה, כמעט כל לילה אני מעשן ירק, ונכנס למאנצ׳ מטורף!! פיתה טוסט, נוטלה, חמאת בוטנים, חטיפים.. אוכל כמו מטורף ולא מסוגל לשלוט בעצמי!
רק מה, יום למחרת אני מתעורר ב12 בצהריים ומדלג על ארוחת בוקר, כדי שיתקזז על הבולמוס של אתמול, ככה שיוצא שאני אוכל בשביל 2 ארוחות, בלילה אחד

זה יפגע בחיטוב?
תלוי באיזו כמות אתה טוחן במנצ׳. מאנצ׳ יכול חופשי לדפוק חיטוב של שבוע כי אוכלים אשכרה ללא בקרה (לפחות אני) ועוד מאכלים שמפוצצים בקלוריות ובגלל זה התרחקתי מירק כשהייתי בחיטוב.

• פותח/ת השרשור
אתמול נגיד, זה התחיל שחיממתי פתיתים, בערך קערה.משם זה גלש ל2 פיתות עם נוטלה, וכשאני אומר נוטלה אני מתכוון הרבה כפות, אשכרה פיתות כבדות
טוסט בבגט עם רטבים
במבה, תפוצ׳יפס, צ׳יטוס...
רק על מיץ הצלחתי להימנע ושתיתי מים.
אבל כמו שהגדרת את זה, אני כמוך, ללא בקרה.. באותו ערב נשארו לי 700 קלוריות לאכול, ועוד ה700 בערך של ארוחת הבוקר של היום שדילגתי, זה 1400.. נראה לי עברתי ת1400.

אז אם היום אני אוכל רק ארוחת ערב, זה יתקזז? אני יכול בכיף רק לשתות מים או גם לאכול דברים קלים וזהו

נערך לאחרונה:
אתמול נגיד, זה התחיל שחיממתי פתיתים, בערך קערה.משם זה גלש ל2 פיתות עם נוטלה, וכשאני אומר נוטלה אני מתכוון הרבה כפות, אשכרה פיתות כבדות
טוסט בבגט עם רטבים
במבה, תפוצ׳יפס, צ׳יטוס...
רק על מיץ הצלחתי להימנע ושתיתי מים.
אבל כמו שהגדרת את זה, אני כמוך, ללא בקרה.. באותו ערב נשארו לי 700 קלוריות לאכול, ועוד ה700 בערך של ארוחת הבוקר של היום שדילגתי, זה 1400.. נראה לי עברתי ת1400.

אז אם היום אני אוכל רק ארוחת ערב, זה יתקזז? אני יכול בכיף רק לשתות מים או גם לאכול דברים קלים וזהו
מבין לליבך 😄
ושוב פעם, זה מאוד תלוי כמה קלוריות הכנסת אתמול. 2 רק פיתות זה 500 קלוריות ונוטלה בכלל מפוצצת בקלוריות. אנחנו הרי גם לא מודדים כי למי יש כוח לזה בזה מנצ 😆

זה מתקזז, אבל הכל שאלה האם עברת את הקיזוז ויצאת מגירעון שבועי או לא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית