הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ארוחות ב-200 וב-300 קלוריות

תשלב בארוחה מזונות בעלי דחיסות קלורית נמוכה (כמות קטנה של קלוריות פר 100 גרם או פר יחידה) - ירקות, פירות, מוצרי חלב עם אחוזי שומן נמוכים (קוטג' 5%, גבנ"צ 9% וכד'), לחם קל, נתחי בשר ועוף דלי שומן, פסטרמות דלי שומן.
יכול לשלב גם דגנים או קטניות כמו אורז, תפוחי אדמה, בורגול, כוסמת, אפונה.

תבנה לך את ארוחת הלילה באיזו קומבינציה שאתה רוצה.
כנראה שיש עוד דוגמאות אבל זה מה שעולה לי כרגע.

דברים שאני משתמש בהם במקרה הצורך-

פסטרמה דל שומן
ביצים עם עוד כמה לבנים של ביצה
טונה במים (פוסידון)
ירקות (בעיקר ירוקים)
פיתות קלות (80 קל')
לחם קל (40-50 קל' לפרוסה)
תפו"א / בורגול / קינואה / בטטה / כוסמת
גבינות דלות עד 5%
טורטיות קלות
לבבות דקל
ממרחים דלי קלוריות (סוויטנגו / וולדן / סקיני)
סקיני פסטה (אם אוהב, עלול לעשות נפיחות)

200-300 קלוריות זה ממש כלום.

גבינה לבנה 3% זה 200 קלוריות לגביע 250 גרם, בטטה 250 גרם זה 290 קלוריות, רק להמחיש.

ככה שלשבוע ממש יהיה לך כמעט בלתי אפשרי - אלא אם אתה אוכל ירקות. זו האופציה היחידה שלך לאכול מסה משמעותית, ולא לעבור את היעד הקלורי שלך.

200-300 קלוריות זה טוב למאנצ' קטן, לסגור פינה או בין ארוחות. לא מעבר.

200-300 קלוריות זה ממש כלום.

גבינה לבנה 3% זה 200 קלוריות לגביע 250 גרם, בטטה 250 גרם זה 290 קלוריות, רק להמחיש.

ככה שלשבוע ממש יהיה לך כמעט בלתי אפשרי - אלא אם אתה אוכל ירקות. זו האופציה היחידה שלך לאכול מסה משמעותית, ולא לעבור את היעד הקלורי שלך.

200-300 קלוריות זה טוב למאנצ' קטן, לסגור פינה או בין ארוחות. לא מעבר.
400 גרם אבטיח ו150 גרם בולגרית 5% זה 300 קלוריות ומכובד מאוד

400 גרם אבטיח ו150 גרם בולגרית 5% זה 300 קלוריות ומכובד מאוד
אכן - רק שלא בטוח שאני מסכים שאבטיח משביע.
זה אכן ממלא, אבל מדובר בכמעט ורק נוזלים. זה כמו לשתות ליטר מים.
ממלא לכמה דקות, ואחר כך הרעב חוזר כי הקיבה מתרוקנת.
אולי זה יעבוד לפותח השרשור - שווה לנסות.

אכן - רק שלא בטוח שאני מסכים שאבטיח משביע.
זה אכן ממלא, אבל מדובר בכמעט ורק נוזלים. זה כמו לשתות ליטר מים.
ממלא לכמה דקות, ואחר כך הרעב חוזר כי הקיבה מתרוקנת.
אולי זה יעבוד לפותח השרשור - שווה לנסות.
שובע זה מאוד אינדיבידואלי אחי... באותה מידה אני יכול לאכול ארוחה 40 דק אחרי שאכלתי מגש םיצה וזה קורה לפעמים

ארוחה כמו שהצעתי משביעה מספיק לרוב האנשים לפי דעתי

אני אישית אוהב כארוחת לילה חביתה של 3 ביצים (1-1.5 צהובים ו3 לבן) וסנדוויץ' חמאת בוטנים.
אבל זה טיפה יותר מ300 קלוריות. החביתה זה 80 בערך והסנדוויץ' 300-350+-

אני אישית אוהב כארוחת לילה חביתה של 3 ביצים (1-1.5 צהובים ו3 לבן) וסנדוויץ' חמאת בוטנים.
אבל זה טיפה יותר מ300 קלוריות. החביתה זה 80 בערך והסנדוויץ' 300-350+-
יאמי
אבל איך חביתה של 3 ביצים 80 קלוריות אח יקר?

צהוב אחד, 3 לבן, זה בערך 80 קלוריות החלבון הוא נקי מקלוריות נוספות כמעט בכלל. החלמון שומני, אבל אתה לוקח רק אחד...ולפעמים אם מתפקשש לך בהפרדה אז עוד טיפה. אבל זה באמת סביבת ה-80-100 קלוריות.

צהוב אחד, 3 לבן, זה בערך 80 קלוריות החלבון הוא נקי מקלוריות נוספות כמעט בכלל. החלמון שומני, אבל אתה לוקח רק אחד...ולפעמים אם מתפקשש לך בהפרדה אז עוד טיפה. אבל זה באמת סביבת ה-80-100 קלוריות.
אתה צורך יותר לכיוון ה120 קל' אבל בסדר...

אכן.
ומה עם שמן? איך מכינים חביתה בלי לשמן אפילו מעט את המחבת.
בקיצור -להערכתי הצנועה, החביתה הזו שווה לפחות כפול מההערכה של 80 קלוריות. סביר להניח שקרוב יותר לפי שלוש.

אכן.
בקיצור -להערכתי הצנועה, החביתה הזו שווה לפחות כפול מההערכה של 80 קלוריות. סביר להניח שקרוב יותר לפי שלוש.
האמת שאפשר עם תרסיס ואפילו עם מים להכין חביתה (מקושקשת) וההשפעה הקלורית תהיה לכיוון האפסית.

אכן.
א. תרסיס במחבת NON-STICK מאוד מאוד איכותית.
מקובל. מספירה שלי זה 100, וחריגה של 20 קלוריות במסה לא מרגישה לי כמו דבר מספיק משמעותי. במיוחד בהתחשב בזה, שאת יתר הארוחות אני מכין בנינג'ה בלי טיפת שמן.

אגב גם לכותב הפוסט, הייתי ממליץ לחפש את הפתרונות והמינונים הנכונים. זה לא רק קלוריות, אלא גם מה אתה בוחר להכניס לגוף במהלך כל היום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית