נק' מוניטין:
376
- 1,459
- 263
אני מחפש ארוחות לילה משביעות מאוד בקלוריות נמוכות (חיטוב).
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
400 גרם אבטיח ו150 גרם בולגרית 5% זה 300 קלוריות ומכובד מאוד200-300 קלוריות זה ממש כלום.
גבינה לבנה 3% זה 200 קלוריות לגביע 250 גרם, בטטה 250 גרם זה 290 קלוריות, רק להמחיש.
ככה שלשבוע ממש יהיה לך כמעט בלתי אפשרי - אלא אם אתה אוכל ירקות. זו האופציה היחידה שלך לאכול מסה משמעותית, ולא לעבור את היעד הקלורי שלך.
200-300 קלוריות זה טוב למאנצ' קטן, לסגור פינה או בין ארוחות. לא מעבר.
אכן - רק שלא בטוח שאני מסכים שאבטיח משביע.400 גרם אבטיח ו150 גרם בולגרית 5% זה 300 קלוריות ומכובד מאוד
שובע זה מאוד אינדיבידואלי אחי... באותה מידה אני יכול לאכול ארוחה 40 דק אחרי שאכלתי מגש םיצה וזה קורה לפעמיםאכן - רק שלא בטוח שאני מסכים שאבטיח משביע.
זה אכן ממלא, אבל מדובר בכמעט ורק נוזלים. זה כמו לשתות ליטר מים.
ממלא לכמה דקות, ואחר כך הרעב חוזר כי הקיבה מתרוקנת.
אולי זה יעבוד לפותח השרשור - שווה לנסות.
יאמיאני אישית אוהב כארוחת לילה חביתה של 3 ביצים (1-1.5 צהובים ו3 לבן) וסנדוויץ' חמאת בוטנים.
אבל זה טיפה יותר מ300 קלוריות. החביתה זה 80 בערך והסנדוויץ' 300-350+-
אתה צורך יותר לכיוון ה120 קל' אבל בסדר...צהוב אחד, 3 לבן, זה בערך 80 קלוריות החלבון הוא נקי מקלוריות נוספות כמעט בכלל. החלמון שומני, אבל אתה לוקח רק אחד...ולפעמים אם מתפקשש לך בהפרדה אז עוד טיפה. אבל זה באמת סביבת ה-80-100 קלוריות.
אכן.אתה צורך יותר לכיוון ה120 קל' אבל בסדר...
האמת שאפשר עם תרסיס ואפילו עם מים להכין חביתה (מקושקשת) וההשפעה הקלורית תהיה לכיוון האפסית.אכן.
ומה עם שמן? איך מכינים חביתה בלי לשמן אפילו מעט את המחבת.
בקיצור -להערכתי הצנועה, החביתה הזו שווה לפחות כפול מההערכה של 80 קלוריות. סביר להניח שקרוב יותר לפי שלוש.
א. תרסיס במחבת NON-STICK מאוד מאוד איכותית.אכן.
ומה עם שמן? איך מכינים חביתה בלי לשמן אפילו מעט את המחבת.
בקיצור -להערכתי הצנועה, החביתה הזו שווה לפחות כפול מההערכה של 80 קלוריות. סביר להניח שקרוב יותר לפי שלוש.
מקובל. מספירה שלי זה 100, וחריגה של 20 קלוריות במסה לא מרגישה לי כמו דבר מספיק משמעותי. במיוחד בהתחשב בזה, שאת יתר הארוחות אני מכין בנינג'ה בלי טיפת שמן.אתה צורך יותר לכיוון ה120 קל' אבל בסדר...