הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נעל לסקוואט + מדרסים

TheRattleSnake

משתמש מתחיל
158
7
נק' מוניטין:
10
158
7
אהלן
שתי שאלות:
1. מעוניין לקנות נעל ליפטינג לסקוואט. יש נעל מומלצת?(אין בעיה של מחיר). בתוכנית שלי אני מבצע HB לשלוש חמישיות
2. יש לי מדרסים בגלל קשת גבוהה. איך זה מסתדר עם נעל ליפטינג? שמים/ לא שמים את המדרס?
תודה

אני עם מדרסים בגלל פלטפוס וקניתי את הריבוק לגסי ליפטר אני נועל אותה בלי המדרסים וביא פשוט מדהימה
עוזרת לי להגיע לעומק מבלי שהעקבים עולים, מייצבת אותי על הרצפה פשוט נעל מושלמת לסקוואט

אני עם מדרסים בגלל פלטפוס וקניתי את הריבוק לגסי ליפטר אני נועל אותה בלי המדרסים וביא פשוט מדהימה
עוזרת לי להגיע לעומק מבלי שהעקבים עולים, מייצבת אותי על הרצפה פשוט נעל מושלמת לסקוואט

תגיד..זה רק אני או שהיא כבדה ממש? אשכרה להביא פלטות מסוף המכון נראה כמו סיוט. שלא נדבר על ''להתמקם'' בסקוואט לתנוחה שאתה מעדיף.

• פותח/ת השרשור
מאיפה קנית? ואיך היא לגבי המידה? כלומר לעומת נעליים אחרות זה בערך אותה מידה?

• פותח/ת השרשור
שאלה יותר חשובה, למה אתה צריך נעל סקוואט?
אני אומנם מצליח להגיע לעומק טוב, אבל זה תמיד בא בחשבון בכיפוף של הגב התחתון. ניסיתי לשפר מוביליטי בקרסול בתקופה האחרונה אבל אני לא רואה שינוי

אני אומנם מצליח להגיע לעומק טוב, אבל זה תמיד בא בחשבון בכיפוף של הגב התחתון. ניסיתי לשפר מוביליטי בקרסול בתקופה האחרונה אבל אני לא רואה שינוי
,תגדיר כיפוף בגב התחתון. רוב הסיכויים שאתה פשוט לא מקבע את הטורסו כמו שצריך , ואז בתחתית אתה מנסה לתקן את עצמך.
תעלה סרטון, נראה לי זה עדיף

תגיד..זה רק אני או שהיא כבדה ממש? אשכרה להביא פלטות מסוף המכון נראה כמו סיוט. שלא נדבר על ''להתמקם'' בסקוואט לתנוחה שאתה מעדיף.
היא כבדה בשביל להשאיר אותך דפוק לקרקע.. התרגלתי ללכת איתה כבר במכון תאמת חח ולסקוואט היא מדהימה מבחינת הכל.
מאיפה קנית? ואיך היא לגבי המידה? כלומר לעומת נעליים אחרות זה בערך אותה מידה?
הזמנתי מהאייבי יצא לי בערך 600 שמתי לב שיש אותה בamerican outlets של שופרסך ב400 שקל ממש מציאה
מידה רגילה כמו הנעליים האחרות שלי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית