הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צום לסירוגין בשילוב תפריט דל פחמימות לחיטוב

• פותח/ת השרשור Maors
  • פורסם בתאריך

Maors

משתמש מתחיל
215
4
נק' מוניטין:
4
215
4
קראתי המון על השמנה וצום לסירוגין והיתרונות הקישור מצורף למטה
הוא דיבר על זה שבסופו של דבר ההשמנה נובעת מעליית האינסולין ומה שמעלה אינסולין הכי הרבה הוא פחמימות ולכן הוא המליץ על זה(כמובן שהכל שם מוסבר בהרחבה ונתמך במחקרים מדעיים)
מצד שני הוא גם דיבר על היתרונות הגדולים של צום(רק של מזון) לסירוגין וקצת מעבר... הוא מספר שלום לסירוגין מוריד משמעותית את רמות האינסולין ולכן לעשות צום לסירוגין בשילוב על דיאטה דלת פחמימות (רק ירקות) תיצור מצב של אינסולין מאוד נמוך לטווחי זמן גדולים מה שיאפשר לגוף לשרוף הרבה יותר שומן וגם לשפר רגישות לאינסולין ואף לעזור נגד התנגדות אינסולין
לפי כל המידע שקראתי שם זה אמור להיות השילוב הכי יעיל שאי פעם שאפשרי ורציתי לדעת מה אתם חושבים על זה?

ד"ר ג'ייסון פונג

הוא דיבר על זה שבסופו של דבר ההשמנה נובעת מעליית האינסולין ומה שמעלה אינסולין הכי הרבה הוא פחמימות ולכן הוא המליץ על זה(כמובן שהכל שם מוסבר בהרחבה ונתמך במחקרים מדעיים)
מצד שני הוא גם דיבר על היתרונות הגדולים של צום(רק של מזון) לסירוגין וקצת מעבר... הוא מספר שלום לסירוגין מוריד משמעותית את רמות האינסולין ולכן לעשות צום לסירוגין בשילוב על דיאטה דלת פחמימות (רק ירקות) תיצור מצב של אינסולין מאוד נמוך לטווחי זמן גדולים מה שיאפשר לגוף לשרוף הרבה יותר שומן וגם לשפר רגישות לאינסולין ואף לעזור נגד התנגדות אינסולין
לפי כל המידע שקראתי שם זה אמור להיות השילוב הכי יעיל שאי פעם שאפשרי ורציתי לדעת מה אתם חושבים על זה?

ד"ר ג'ייסון פונג

מיתוסים.. זה לא מדע טילים - כל מה שאתה צריך זה גרעון קלורי..

אם אתה בעודף משקל משמעותי, אז זה יכול לשפר את המדדים שלך, במיוחד אם אתה מתכנן להישאר לא פעיל ולשמור על תזונה לא בריאה.
אם אתה פעיל, עושה ספורט, התזונה שלך טובה פחות או יותר, ורק צריך לחטב, זה לא משנה אפילו מעט

ד"ר ג'ייסון פונג

ממליץ לך לשמוע את הפודקאסט - אבות המזון
לראות בנטפליקס - The magic pill

אני עושה IF אבל ממש לא דל פחמימה. אתה יכול לנסות ולראות אם זה עובד לך. ניסיתי לפני שנה בערך לעשות עד 20 גרם פחמימה ביום לשבוע. בשלושת הימים הראשונים הרגשתי מעולה, אבל בהמשך השבוע הייתי גמור וסחוט וזה ממש לא התאים לי ולכן חזרתי לIF רגיל 16:8 עם כמות נאה מאוד של פחמימות.

• פותח/ת השרשור
אני עושה IF אבל ממש לא דל פחמימה. אתה יכול לנסות ולראות אם זה עובד לך. ניסיתי לפני שנה בערך לעשות עד 20 גרם פחמימה ביום לשבוע. בשלושת הימים הראשונים הרגשתי מעולה, אבל בהמשך השבוע הייתי גמור וסחוט וזה ממש לא התאים לי ולכן חזרתי לIF רגיל 16:8 עם כמות נאה מאוד של פחמימות.
ואיך זה עובד לך?
מה אתה חושב על צום לסירוגין של 24 שעות(ארוחה אחת ביום) או 36 שעות?

ואיך זה עובד לך?
מה אתה חושב על צום לסירוגין של 24 שעות(ארוחה אחת ביום) או 36 שעות?

זה עובד יופי, לא צריך להתעסק עם אוכל כל הזמן, רק צהריים וערב וגם את זה אני מכין מראש. אף פעם לא הייתי בנאדם של ארוחת בוקר אז זה מסתדר בצורה מושלמת.

אין לי מחשבות על 24 ו36 שעות כי אין לי ניסיון עם זה. כשמוצאים משהו שעובד, נשארים איתו. כל השאר זה שפצורים קטנים.

• פותח/ת השרשור
עד מתי למיתוס האינסולין???
אני לא מחפש אנשים שיגידו לי לא
אני מחפש דרכים לעשות את זה נכון ולהוציא מזה את המקסימום אז אם אתה רוצה להבין למה זה נכון יש מקור בהודעה הראשונה שיסביר לך איך בדיוק הכל קורה ואם לא אז בהצלחה בדרך שלך.

כן האמת שה24 שעות לא קשה יחסית והוא תורם מאוד להתנגדות אינסולין אפשר לעשות 24 שעות ביום ללא אימון וביום אימון 8:16

אני לא מחפש אנשים שיגידו לי לא
אני מחפש דרכים לעשות את זה נכון ולהוציא מזה את המקסימום אז אם אתה רוצה להבין למה זה נכון יש מקור בהודעה הראשונה שיסביר לך איך בדיוק הכל קורה ואם לא אז בהצלחה בדרך שלך.
כן האמת שה24 שעות לא קשה יחסית והוא תורם מאוד להתנגדות אינסולין אפשר לעשות 24 שעות ביום ללא אימון וביום אימון 8:16
גבר, מה שכתוב לגבי האינסולין זה פשוט שטויות ויש מאמר בפורטל שמפריך את זה.
אני לא יכול לעזור לך לעשות משהו בצורה שתוביל אותך למקסימום תוצאות, כשהשיטה בה אתה מבקש את עזרתך היא שגויה מראש.

אם אתה אדם בריא אין לך בעיה של תנגודת אינסולין, זה כמו שצלך לשתול עכשיו מוקשים בגינה כדי להתגונן מפני פלישת גמדי הגינה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית