עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא לנשים לדעתי:rolleyes-71:יש דבר יותר יפה מארבע ראשי מפותח? 🙄
לא לנשים לדעתי:rolleyes-71:
רוב הגברים שאני מכיר לא יסכימו איתך 😃 אבל זה כמובן החלטה שלך מה יפה לך ומה לא.
הקטע הוא ששקלתי 44.2 ועכשיו שוקלת 47.1 בערך ב20 ימים. ציפיתי לעליה מהנוזלים אבל לא ככה. מתלבטת אם לחזור טיפה אחורה כי פתאום מרגישה נוזלית ופתאום יש כרס קטנה וצדדים שיוצאים החוצה. אולי אני מתקדמת מהר מידי...זה ממש לא מוגזם מידי, פשוט קיבלת צורה של אישה שמתאמנת, אל תדאגי הארבע ראשי שלך לא יגדל יותר מידי 😃
הקטע הוא ששקלתי 44.2 ועכשיו שוקלת 47.1 בערך ב20 ימים. ציפיתי לעליה מהנוזלים אבל לא ככה. מתלבטת אם לחזור טיפה אחורה כי פתאום מרגישה נוזלית ופתאום יש כרס קטנה וצדדים שיוצאים החוצה. אולי אני מתקדמת מהר מידי...
אכן קפיצה גדולה אם מסתכלים באחוזים,
ישנן 2 אפשרויות :
א. הקפיצה הגדולה היא רק בהתחלת המסה, אז את יכולה להמשיך באותו תפריט ולראות אם העלייה נהיית מתונה יותר, במידה וכן תנסי לעשות לך יום בשבוע דל פחמימה - זה יעזור לך להוריד נוזלים
ב. במידה ואת ממשיכה לעלות במשקל גוף בקצב כזה - תורידי 150-200 קלוריות, או תוסיפי אירובי ועל הדרך זה יעזור לך גם להיפרד מחלק מהנוזלים.
הקטע הוא שאני ממש מרגישה רע עם המצב הקיים..
מרגיש לי שממש תפסתי שומן ברמה שהמכנסיים קצת צמודים. מתלבטת אם לחזור טיפה אחורה לתפריט עם גירעון קטן ולהמשיך עם האימוני כוח.
למרות שיש שינוי ממש טוב בישבן
אני ממש לא יודע על מה את מדברת....... אין לך מה להוריד קלוריות
וממה שאני זוכר שהתחלנו לדבר לפני כמה חודשים יש שינוי רציני לטובה.
כפי שאמרתי לך - תמשיכי עוד בקו העלייה הזה, תני דגש על דיפ סקוואט, מרחיקי ירך, היפ טראסט ואת בכיוון הנכון!
לא יודעת. זה מרגיש לי יותר מידי:confused001:
איזה תסביך של אישה:cray:
כן.. הכרתי את זה מקרוב, אתן כאב ראש אחד גדול 😃