הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך לעבוד כמה שפחות על השריר?

ליאמוש

משתמש קבוע
1,719
1,616
נק' מוניטין:
3,578
1,719
1,616
DFCD8A0B-EC5E-4994-808C-7F058E5377C0.jpeg
זו לא התמונה הכי טובה אבל מקפידה כבר חודש על אימונים ודווקא יש הבדל קטן מאיך שהתחלתי,אבל לאחרונה שמתי לב שהשריר הזה קצת מתחיל לבלוט ואני פחות אוהבת את המראה הזה,יש משהו שניתן לעשות? לעבוד כמה שפחות על השריר הזה למרות שאני מניחה שכל תרגיל רגליים מפעיל את השריר הזה:s49:

ארבע ראשי עובד בעיקר בתנועות של יישור הרגל,פשוט תמנעי מהם אם זה מה שאתה רוצה,ותתרכזי יותר בכיפוף למשל

זה הארבע ראשי, קצת קשה למנוע את הצמיחה שלו בלי לא לעבוד בכלל עם פלג הגוף התחתון

• פותח/ת השרשור
רוב הגברים שאני מכיר לא יסכימו איתך 😃 אבל זה כמובן החלטה שלך מה יפה לך ומה לא.

פחות אוהבת שזה מוגזם מידי. אבל עם המטרה שלי כנראה זה יהיה חייב להגיע איכשהו חח

זה ממש לא מוגזם מידי, פשוט קיבלת צורה של אישה שמתאמנת, אל תדאגי הארבע ראשי שלך לא יגדל יותר מידי 😃

• פותח/ת השרשור
זה ממש לא מוגזם מידי, פשוט קיבלת צורה של אישה שמתאמנת, אל תדאגי הארבע ראשי שלך לא יגדל יותר מידי 😃
הקטע הוא ששקלתי 44.2 ועכשיו שוקלת 47.1 בערך ב20 ימים. ציפיתי לעליה מהנוזלים אבל לא ככה. מתלבטת אם לחזור טיפה אחורה כי פתאום מרגישה נוזלית ופתאום יש כרס קטנה וצדדים שיוצאים החוצה. אולי אני מתקדמת מהר מידי...

הקטע הוא ששקלתי 44.2 ועכשיו שוקלת 47.1 בערך ב20 ימים. ציפיתי לעליה מהנוזלים אבל לא ככה. מתלבטת אם לחזור טיפה אחורה כי פתאום מרגישה נוזלית ופתאום יש כרס קטנה וצדדים שיוצאים החוצה. אולי אני מתקדמת מהר מידי...

אכן קפיצה גדולה אם מסתכלים באחוזים,
ישנן 2 אפשרויות :
א. הקפיצה הגדולה היא רק בהתחלת המסה, אז את יכולה להמשיך באותו תפריט ולראות אם העלייה נהיית מתונה יותר, במידה וכן תנסי לעשות לך יום בשבוע דל פחמימה - זה יעזור לך להוריד נוזלים
ב. במידה ואת ממשיכה לעלות במשקל גוף בקצב כזה - תורידי 150-200 קלוריות, או תוסיפי אירובי ועל הדרך זה יעזור לך גם להיפרד מחלק מהנוזלים.

• פותח/ת השרשור
אכן קפיצה גדולה אם מסתכלים באחוזים,
ישנן 2 אפשרויות :
א. הקפיצה הגדולה היא רק בהתחלת המסה, אז את יכולה להמשיך באותו תפריט ולראות אם העלייה נהיית מתונה יותר, במידה וכן תנסי לעשות לך יום בשבוע דל פחמימה - זה יעזור לך להוריד נוזלים
ב. במידה ואת ממשיכה לעלות במשקל גוף בקצב כזה - תורידי 150-200 קלוריות, או תוסיפי אירובי ועל הדרך זה יעזור לך גם להיפרד מחלק מהנוזלים.

הקטע הוא שאני ממש מרגישה רע עם המצב הקיים..
מרגיש לי שממש תפסתי שומן ברמה שהמכנסיים קצת צמודים. מתלבטת אם לחזור טיפה אחורה לתפריט עם גירעון קטן ולהמשיך עם האימוני כוח.
למרות שיש שינוי ממש טוב בישבן

הקטע הוא שאני ממש מרגישה רע עם המצב הקיים..
מרגיש לי שממש תפסתי שומן ברמה שהמכנסיים קצת צמודים. מתלבטת אם לחזור טיפה אחורה לתפריט עם גירעון קטן ולהמשיך עם האימוני כוח.
למרות שיש שינוי ממש טוב בישבן

אם התמונה שלך עדכנית אז ממש אין לך מה להרגיש רע, לפעמים זה רק פסיכולוגי, בכל מקרה לא הייתי עובר לגירעון, אם זה מציק לך תורידי מעט קלוריות או תוסיפי קלוריות, קצת כפיפות בטן, אלכסונים
אבל לא הייתי עובר לגירעון, במיוחד כשאת שוקלת רק 47 ק"ג

אני ממש לא יודע על מה את מדברת....... אין לך מה להוריד קלוריות
וממה שאני זוכר שהתחלנו לדבר לפני כמה חודשים יש שינוי רציני לטובה.
כפי שאמרתי לך - תמשיכי עוד בקו העלייה הזה, תני דגש על דיפ סקוואט, מרחיקי ירך, היפ טראסט ואת בכיוון הנכון!

• פותח/ת השרשור
אני ממש לא יודע על מה את מדברת....... אין לך מה להוריד קלוריות
וממה שאני זוכר שהתחלנו לדבר לפני כמה חודשים יש שינוי רציני לטובה.
כפי שאמרתי לך - תמשיכי עוד בקו העלייה הזה, תני דגש על דיפ סקוואט, מרחיקי ירך, היפ טראסט ואת בכיוון הנכון!

לא יודעת. זה מרגיש לי יותר מידי:confused001:

איזה תסביך של אישה:cray:

את עדיין שוקלת מעט והמצב הכללי שלך טוב.
יכול להיות שיש קפיצה של נוזלים, אבל את צריכה להמשיך במסלול שלך חכדי השנוזלים יתאזנו והמצב יסתדר. קפיצות של התחלה, ואז ללכת אחורה, ואז שוב קדימה, זה מה שגורם להיות תמיד במצב של אגירת נוזלים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית