עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני פשוט מרגישה מנופחת ונוזלית וזו הרגשה כל כך רעה והביטחון שלי פתאום ממש ירד:confused001:את עדיין שוקלת מעט והמצב הכללי שלך טוב.
יכול להיות שיש קפיצה של נוזלים, אבל את צריכה להמשיך במסלול שלך חכדי השנוזלים יתאזנו והמצב יסתדר. קפיצות של התחלה, ואז ללכת אחורה, ואז שוב קדימה, זה מה שגורם להיות תמיד במצב של אגירת נוזלים
אני פשוט מרגישה מנופחת ונוזלית וזו הרגשה כל כך רעה והביטחון שלי פתאום ממש ירד:confused001:
כיאילו האחוז שומן בגוף עלה וזה נראה לא טוב.
לכן מתלבטת אם לחזור אפילו לניטרלי....
חוץ מלהוריד פחמימות או להוסיף אירובי יש עוד דרכים להימנע מאגירת נוזלים?
זה רק הרגשה, זה לא באמתאני פשוט מרגישה מנופחת ונוזלית וזו הרגשה כל כך רעה והביטחון שלי פתאום ממש ירד
אחוז השומן לא עלה, יכול להיות שכרגע יש יותר נוזלים בעור אז זה מרגיש לך ככה, אבל אין יותר שומןכיאילו האחוז שומן בגוף עלה וזה נראה לא טוב.
תזכרי מה שהרגע אמרתי, תני לגוף זמן להתאזן, בהתחלה יש אגירה מאסיבית יותר ואז זה יורד יחסית. אם תרדי בקלוריות או בפחמימה זה ירד, אבל אז כשתחזרי למצב הנוכחי שוב את תצברי הרבה נוזלים, ולא הרווחת כלוםלכן מתלבטת אם לחזור אפילו לניטרלי....
זה רק הרגשה, זה לא באמת
אחוז השומן לא עלה, יכול להיות שכרגע יש יותר נוזלים בעור אז זה מרגיש לך ככה, אבל אין יותר שומן
תזכרי מה שהרגע אמרתי, תני לגוף זמן להתאזן, בהתחלה יש אגירה מאסיבית יותר ואז זה יורד יחסית. אם תרדי בקלוריות או בפחמימה זה ירד, אבל אז כשתחזרי למצב הנוכחי שוב את תצברי הרבה נוזלים, ולא הרווחת כלום
אני פשוט מרגישה מנופחת ונוזלית וזו הרגשה כל כך רעה והביטחון שלי פתאום ממש ירד:confused001:
כיאילו האחוז שומן בגוף עלה וזה נראה לא טוב.
לכן מתלבטת אם לחזור אפילו לניטרלי....
אין לי באמת מטרה מסויימת. אולי דמות להשראה או קו דמיון יותר נכון. ברור לי שזה תלוי בהרבה משתנים ולא אצליח להיראות בול כמו אותה אחת מהאינסטגרם. ושיש גם עיניין גנטי וכו וכו. והמשקל ממזמן לא משחק אצלי תפקיד. בעבר הלא כל כך רחוק כן. עליה של 100 גרם יכלה להרוס לי את המצב רוח ליומיים שלמים. היום אני מבינה שזה בכלל לא פקטור. ושחשוב שאסתכל במראה ואהיה מרוצה.אפשר לשאול מה המטרה הסופית שלך? האם את שואבת השראה מדברים מציאותיים? מה אם תיראי בול איך שאת רוצה אבל תרגישי אחרת לגבי המספר על המשקל?
והמשקל ממזמן לא משחק אצלי תפקיד. בעבר הלא כל כך רחוק כן. עליה של 100 גרם יכלה להרוס לי את המצב רוח ליומיים שלמים. היום אני מבינה שזה בכלל לא פקטור.
שחשוב שאסתכל במראה ואהיה מרוצה.
כנראה שאף פעם לא אהיה מרוצה.
אבל זה תהליך שאני עוברת לבד לכן קשה לי לדעת אם אני בדרך הנכונה. או אם אני עושה דברים נכון. לכן התסכול או התסביכים שאני לפעמים חוטפת
שמח מאוד לשמוע את זה, נשמע שעברת והתקדמת הרבה מבחינה אישית.
כל הכבוד על התהליך שדורש אומץ וסבלנות. זה לא חייב להיות לבד, את יכולה להעזר באנשים הנכונים שישקפו לך מראה מאובכת קצת פחות.
שימי לב שיש לה חתיכת ארבע ראשי, יותר גדול משלךהבעיה היא שאין לי סבלנות. אני רוצה הכל ועכשיו. לכן גם הירידה המהירה במשקל והירידה הגדולה במסת שריר. אבל זה כבר עיניין של לעבוד על האופי:sarcastic:
אני פשוט אחזיק אצבעות ואקווה שאני בדרך נכונה.
צפה בקובץ המצורף 48481 פחות או יותר הכיוון או המחשבה.
חחחח איזו חיה בסרט אני יוצאת. איפה אני איפה היא:lol:
ברור לי, לטעמי יש לה רגליים גדולות מידי.שימי לב שיש לה חתיכת ארבע ראשי, יותר גדול משלך
הבעיה היא שאין לי סבלנות. אני רוצה הכל ועכשיו. לכן גם הירידה המהירה במשקל והירידה הגדולה במסת שריר. אבל זה כבר עיניין של לעבוד על האופי:sarcastic:
אני פשוט אחזיק אצבעות ואקווה שאני בדרך נכונה.
--- עידכון הודעה, היום ב- 18:18, תאריך ההודעות המקורית: היום ב- 18:12 ---פחות או יותר הכיוון או המחשבה.![]()
חחחח איזו חיה בסרט אני יוצאת. איפה אני איפה היא:lol:
ברור לי לגמרי. אבל תמיד טוב שתהיה מטרה בעיניים ואכוון למראה טוב יותר. מראה שאסתכל במראה ואגיד...אני אוהבת.סבלנות אינסופית מביאה תוצאות מיידיות. אני בטוח שאת בדרך הנכונה כי את לפחות מודעת לאתגרים. תמשיכי להתאמן ולהתקדם מבחינת כוח ואירובי. תודה על הכיוון מחשבה. זה ממש לא בשמיים למרות שברור שזו תמונה מקצועית על כל המניפוליציות הנלוות אליה, שלא לדבר על ה leggings ותנוחת העמידה שלה.
האמת היא שאף אחד אף פעם לא באמת שם אלא אם את ממש נרקיסיסטית. החוכמה היא ללמוד לאהוב מה שאת רואה, או לאהוב את התוצאות של המאמצים שלךברור לי לגמרי. אבל תמיד טוב שתהיה מטרה בעיניים ואכוון למראה טוב יותר. מראה שאסתכל במראה ואגיד...אני אוהבת.
זה אף פעם לא שם.
האמת היא שאף אחד אף פעם לא באמת שם אלא אם את ממש נרקיסיסטית. החוכמה היא ללמוד לאהוב מה שאת רואה, או לאהוב את התוצאות של המאמצים שלך