הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מהו הא.ש שבו הגוף מתעדף לעלות שומן מאשר שריר?

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
אני יודע שככל שאתה על א.ש יותר גבוה כך כשאתה תעלה במשקל עם אימונים תזונה נכונה והכל הגוף יתעדף יותר שומן מאשר שריר, באיזה א.ש זה? מתי בעצם אני צריך להגיד זהו הגעתי לא.ש הזה וצריך להתחיל חיטוב?

• פותח/ת השרשור
מה זה לתעדף שומן?
ממה שאני יודע השאר מגיעים לא.ש מסוים העליה תהיה יותר לכיוון השומן לדוגמה אם ב15 א.ש התאמנת ואכלת 10/10 ועלית בחודש קילו זה 600 גרם שריר 400 גרם שומן(סתם מספרים רנדומליים) אבל אם תעשה בדיוק אותו דבר כשתהיה 30 א.ש זה יהיה 600 שומן ו400 שריר עכשיו השאלה היא מאיזה א.ש זה הופך להיות ככה?

לא מכיר דבר כזה ולא רואה סיבה שזה יהיה ככה,אולי מישהו אחר ידע על מה אתה מדבר

לא מכיר דבר כזה ולא רואה סיבה שזה יהיה ככה,אולי מישהו אחר ידע על מה אתה מדבר
שמעתי על הדבר הזה, אני חושב שמדובר על המרה של טסט לאסטרוגן, אני לא בטוח ואני בכלל לא יודע אם זה נכון. מה שכן, אני זוכר שמייק כתב באיזה פוסט שבערך מ20% שומן העלייה תהיה יותר בשומן ופחות בשריר.

מה זה השטויות האלה? להפך, שומן עוזר לשריר כי לגוף יש אקסטרה אנרגיה מאוכסנת בגוף והוא לא צריך לשרוף שריר במקרה של מחסור באנרגיה.

ראית תחרות של סטרונגמן? כולם שם באופן גורף שמנים. המטרה שלהם היא להגיע לכמות שריר מירבית בגוף, השומן הוא תוצר הלוואי...

יש טענה שראיתי שאסטרוגן מתאכסן ברקמות שומן אבל זה כנראה לא מספיק משמעותי בשביל שתגביל לעצמך את כמות השומן בגוף.

אני חושב שמדובר על המרה של טסט לאסטרוגן
זה אכן קיים אבל אני עדיין לא רואה למה שיהיה העדפה לשומן על פני שריר
חוץ מזה,לאסטרוגן יש השפעה חיובית על קולטנים אנדרוגנים,ומשם השפעה חיובית על בניית שריר

נערך לאחרונה:
זה אכן קיים אבל אני עדיין לא רואה למה שיהיה העדפה לשומן על פני שריר
חוץ מזה,לאסטרוגן יש השפעה חיובית על קולטנים אנדרוגנים,ומשם השפעה חיובית על בניית שריר
אני חושב שהטענה היא ירידה בכמות הטסט. אשמח לשמוע לזה גיבוי כלשהו, אם יש בכלל
@Mike
מה זה השטויות האלה? להפך, שומן עוזר לשריר כי לגוף יש אקסטרה אנרגיה מאוכסנת בגוף והוא לא צריך לשרוף שריר במקרה של מחסור באנרגיה.

ראית תחרות של סטרונגמן? כולם שם באופן גורף שמנים. המטרה שלהם היא להגיע לכמות שריר מירבית בגוף, השומן הוא תוצר הלוואי...

יש טענה שראיתי שאסטרוגן מתאכסן ברקמות שומן אבל זה כנראה לא מספיק משמעותי בשביל שתגביל לעצמך את כמות השומן בגוף.
אנחנו לא יכולים לקחת מתחרים ברמות הגבוהות כדוגמה, בגלל כמות פסיכית של חומרים שמעורבת בעסק. שוב, אין לי מושג אם הטענה נכונה, אני פשוט שמעתי עליה.

ככל שההמרה לאסטרוגן מוגברת אז כמובן הטסט יורד,זה הגיוני. אבל גם לאסטרוגן יש תכונות שעוזרות לפיתוח גוף.
בכל מקרה,20% לא נשמע לי אחוז שומן גבוה מדי שבו קורים תהליכים ש"הגוף מעדיף שומן" זה נשמע לי מוזר.
אני אחפש מחקרים בנושא ואחזור לפה

ככל שההמרה לאסטרוגן מוגברת אז כמובן הטסט יורד,זה הגיוני. אבל גם לאסטרוגן יש תכונות שעוזרות לפיתוח גוף.
בכל מקרה,20% לא נשמע לי אחוז שומן גבוה מדי שבו קורים תהליכים ש"הגוף מעדיף שומן" זה נשמע לי מוזר.
אני אחפש מחקרים בנושא ואחזור לפה
מסכים, ותייגתי את מייק.

@Mike

אנחנו לא יכולים לקחת מתחרים ברמות הגבוהות כדוגמה, בגלל כמות פסיכית של חומרים שמעורבת בעסק. שוב, אין לי מושג אם הטענה נכונה, אני פשוט שמעתי עליה.
לא קשור מתחרים ברמה גבוהה או לא. רוב הפאור ליפטרים שתראה הם שמנים. רוב האנשים החזקים שמרימים משקלים גבוהים הם שמנים

לא קשור מתחרים ברמה גבוהה או לא. רוב הפאור ליפטרים שתראה הם שמנים. רוב האנשים החזקים שמרימים משקלים גבוהים הם שמנים
בטח שזה קשור. חומרים משנים את המשוואה לחלוטין, בטח כשכל הדיון פה הוא על הורמונים.

בטח שזה קשור. חומרים משנים את המשוואה לחלוטין, בטח כשכל הדיון פה הוא על הורמונים.
לא מבין למה אתה נתקע על הקטע של החומרים, אני מדבר איתך על אנשים שלא משתמשים בחומרים ועדיין המצב הוא אותו המצב.

לא מבין למה אתה נתקע על הקטע של החומרים, אני מדבר איתך על אנשים שלא משתמשים בחומרים ועדיין המצב הוא אותו המצב.
כתבת בפירוש על פאוורליפטרים בתחרויות של strongman
לגבי מתאמנים לא מתחרים - איך אתה יודע שהם לא עולים יותר בשומן פחות בשריר (דווקא בגלל אחוז שומן גבוה)? ואיך אתה יודע שהם לא מוזרקים?

כתבת בפירוש על פאוורליפטרים בתחרויות של strongman
לגבי מתאמנים לא מתחרים - איך אתה יודע שהם לא עולים יותר בשומן פחות בשריר (דווקא בגלל אחוז שומן גבוה)? ואיך אתה יודע שהם לא מוזרקים?
נכון כתבתי בהתחלה על פאוורליפטרים בתחרויות של סטרונגמן ברמות הקצה ואז דיברת על סטרואידים אז דיברתי על אנשים באופן כללי שהם פאוורליפטרים לאו דווקא מקצוענים, כאלה שרואים ביום יום... לא נראים מוזרקים ואין להם ממש סיבה להזריק.... וגם אם חלקם כן אז זה לא משנה את הרוב הגורף.

יש לך ענף שלם שכל המטרה שלו זה להרים כמה שיותר משקל, כדי להרים כמה שיותר משקל צריך כמה שיותר שריר... אם הרוב בענף שמנים כנראה שיש סיבה לזה אחרת היית רואה את רובם רזים

• פותח/ת השרשור
נכון כתבתי בהתחלה על פאוורליפטרים בתחרויות של סטרונגמן ברמות הקצה ואז דיברת על סטרואידים אז דיברתי על אנשים באופן כללי שהם פאוורליפטרים לאו דווקא מקצוענים, כאלה שרואים ביום יום... לא נראים מוזרקים ואין להם ממש סיבה להזריק.... וגם אם חלקם כן אז זה לא משנה את הרוב הגורף.

יש לך ענף שלם שכל המטרה שלו זה להרים כמה שיותר משקל, כדי להרים כמה שיותר משקל צריך כמה שיותר שריר... אם הרוב בענף שמנים כנראה שיש סיבה לזה אחרת היית רואה את רובם רזים
הם שמנים כי ככה הם ירימו יותר כי זה תלוי משקל גוף וכן גם כשאתה שמן אתה תעלה עדיין שריר פשוט היחס בין השריר לשומן יהיה יותר לכיוון השומן מאשר כשאתה רזה

הם שמנים כי ככה הם ירימו יותר כי זה תלוי משקל גוף וכן גם כשאתה שמן אתה תעלה עדיין שריר פשוט היחס בין השריר לשומן יהיה יותר לכיוון השומן מאשר כשאתה רזה
בסופו של דבר זה תלוי בערכים שאתה מכניס לגוף כל יום. קראתי איפשהו שככל שאתה אחוז שומן גבוה יותר אתה צריך להיות בפלוס קלורי נמוך יותר כדי לפתח שריר ושלא יתפרק שריר. כלומר אתה תעלה דווקא יותר בשריר בלי לעלות שומן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית