הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא מצליח לעלות במשקל

אורן פלד

משתמש מתחיל
100
4
נק' מוניטין:
-16
100
4
אני מתאמן חודשיים 3 פעמים בשבוע אוכל כל המון ועדיין במקום לעלות במשקל ירדתי.. הפסקתי עם כל המתוקים והאוכל המעובד ובגלל זה קשה לי להגיע למאזן קלורי חיובי כי צריך המוןן אוכל ואני לא מסוגל לאכול כל כך הרבה יש משהו שיכול לעזור?

חד וחלק אתה לא אוכל מספיק.
אם אתה רוצה לקחת את העסק צעד אחד קדימה תצטרך ללמוד, לקרוא, לחקור ולהיעזר בידע שאתה רוכש בשביל ליישם.
כאן כמובן תוכל למצוא המון מידע ולשאול שאלות נכונות.

מה שאני ממליץ לך זה לחפש מה צריך ואפשר לאכול בשביל להעלות במשקל (התאמת תזונה), כמובן עם תכנית אימונים מתאימה, לצד שינה ומנוחה ושתיית נוזלים מרובה.
כמובן בכל מה שקשור לתזונה, תספור קלוריות ותוודא שאתה מכניס יותר ממה שאתה צריך (יש מחשבונים לשם כך).
אם תיישם את כל השלושה - תזונה, אימונים, מנוחה אתה תראה תוצאות בוודאות.

בהצלחה תותח

אני מתאמן חודשיים 3 פעמים בשבוע אוכל כל המון ועדיין במקום לעלות במשקל ירדתי.. הפסקתי עם כל המתוקים והאוכל המעובד ובגלל זה קשה לי להגיע למאזן קלורי חיובי כי צריך המוןן אוכל ואני לא מסוגל לאכול כל כך הרבה יש משהו שיכול לעזור?
לא צריך שום המון אוכל ושום נעליים.. תביא נתונים עלייך - משקל גובה ?

גובה 1.75
משקל התחלתי לפני חודשיים 75.5 עכשיו 74.5
יש לך משקל מטרה? תלוי בך כמובן אבל לפי הגובה והמשקל לא הייתי ממהר לעלות הרבה במשקל (שוב פעם תלוי מאוד במבנה שלך כרגע).
תמונה הייתה עוזרת אבל בכל מקרה זאת החלטה שלך לעלות במשקל או חיטוב.
מה אתה אוכל ביום יום? תשתדל לכתוב עם כמויות כמה שיותר מדויקות (או לשקול זה בכלל טוב)

• פותח/ת השרשור
ארוחת בוקר דנונה פרו עם פרחיות וכריך עם חביתה מ 2 ביצים. צהריים אורז עם חזה עוף או קציצות בשר או עם כריך פסטרמה או כריך טונה. אחרה"צ אוכל או ביצים קשות או שייק חלבון ואחרי אימון אוכל או אורז או ברנפלקס עם גרנולה ושקדים או כריך טונה ושייק חלבון

ארוחת בוקר דנונה פרו עם פרחיות וכריך עם חביתה מ 2 ביצים. צהריים אורז עם חזה עוף או קציצות בשר או עם כריך פסטרמה או כריך טונה. אחרה"צ אוכל או ביצים קשות או שייק חלבון ואחרי אימון אוכל או אורז או ברנפלקס עם גרנולה ושקדים או כריך טונה ושייק חלבון
נשמע לא רע, כנראה הכמות על הפנים.
תוריד את האפליקציה לטלפון myfitnesspal
תרשום שם את המאכלים שאתה אוכל (תשים לב לפעמים יש דברים דומים אבל לא מה שאתה בדיוק אוכל או שיש כמה מאכלים אותו דבר אבל הערכים עצמם שונים לגמרי).
קח בחשבון שהאפליקציה ממליצה לך כמות חלבון פחמימה ושומן מסויימת וכמות קלוריות יומית מסויימת, אתה צריך לחשב לבד ולהזין את זה באפליקציה.
תרשום באפליקציה את הכל עם כמויות שאתה אוכל ותראה מה סך הקלוריות שיוצא לך.
לפני זה אבל תכנס למדריך הזה: עלייה במסת שריר [המדריך המלא לעלייה במסה] | קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

ולפי זה תחליט כמה לאכול וכמויות של חלבונים שומן ופחמימה.
תישקל כל יום אחרי שירותים בבוקר באותו מצב ותעשה ממוצע שבועי, תכוון ל 1% עליה במשקל בחודש בערך בשביל עליה אופטימלית בשריר,
ואם יש לך בעיות לבנות תפריט תעלה פה את התפריט כולל הערכים שאתה אמור להגיע אליהם, תפרט הכל ונשתדל לעזור

• פותח/ת השרשור
בדיוק השבוע התחתי עם האליקציה הזאת היא מדהימה הבעיה היא שהכל צריך להכניס בגרמים איך אתה יודע כמה לרשום?

בדיוק השבוע התחתי עם האליקציה הזאת היא מדהימה הבעיה היא שהכל צריך להכניס בגרמים איך אתה יודע כמה לרשום?
בתור התחלה הכי מומלץ לקנות משקל מטבח ולשקול איתו כל מה שאתה יכול וללמוד עם הזמן להעריך

אפליקציה זה מצוין למעקב. הבעיה היחידה בה היא שנדרשת שקילה, ולא כל אחד רוצה להתעסק עם זה.
אפשר גם לעקוב אחרי צריכה קלורית דרך האתר FoodsDictionary - מחשבון קלוריות שהוא בסדר סך הכל. שם יש ערכים לפי כוסות וכפות.
דרך נוחה להוסיף קלוריות לתפריט היא תוספת של שומן - שמן זית, טחינה, חמאת בוטנים, אגוזים ושקדים....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית