הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמות חלבון בדל פחמימה

עזוב

משתמש פעיל
920
262
נק' מוניטין:
377
920
262
ראיתי שמייק ממליץ כדי לבדוק אם אכן של איבוד מסת שריר או לא זה לעשות את הדברים הבאים:
1. לבדוק שאין ירידה של מעל 1% ממשקל הגוף פר שבוע
2. לבדוק שלא מאבדים כוח בחדר כושר (10%+ כבר יש פגיעה במסת השריר
3.לבדוק שיש צריכה מספקת של חלבון
לגבי סעיף 3. כמה חלבון צריך לצרוך ביום על בערך 60 גרם פחמימה? בשבוע שעבר התחלתי דל פחמימה ואני מרגיש שאני מאבד מסה באזור החזה.. רוצה לוודא שאני לא עושה דברים שאחר כך אצטער עליהם.. אגב, העמסה של יומיים כל 5 ימים היא סבבה כל עוד יש ירידה במשקל של 0.5-1% ממשקל הגוף בשבוע?
וצורכים כמות חלבון גדולה יותר בחיטוב בכדי לספק מספיק קלוריות לגוף בכדי שלא ניכנס לגרעון קלורי גדול מדי? אם כן, אם מישהו נמצא על דל פחמימה וצורך 130 חלבון ביום (ונניח הוא שוקל 100) והוא יורד 0.5-1% ממשקל הגוף בשבוע והוא לא מאבד ביצועים בחדר כושר בצורה משמעותית (10%+) אז הוא לא מאבד מסת שריר, תיאורטית?

אתה צריך כמות חלבון של לפחות 1.6 גרם חלבון לק"ג משקל גוף. לדומה אם אתה שוקל 80, תצטרך לפחות 128 גרם חלבון ליום, אני מניחה שבדל פחמימה אתה עובר את זה מכיוון שרוב התפריט שלך הוא חלבון ככל הנראה.
למען האמת אפשר לרדת אפילו קצת יותר מ 1% מהמשקל בשבוע ולשמור על מסת שריר אבל זה בדרך כלל מצב של תשישות גבוהה.
כפי שכתבת - במידה ואכן שומרים על התנאים של כמות חלבון מספקת, גירעון קלורי סביר ( אפשר לראות את זה דרך קצב ירידה של 0.5-1% מהמשקל בשבוע) וביצוע אימוני כוח במקביל - אין סיבה לרדת במסת השריר בחיטוב.

• פותח/ת השרשור
אתה צריך כמות חלבון של לפחות 1.6 גרם חלבון לק"ג משקל גוף. לדומה אם אתה שוקל 80, תצטרך לפחות 128 גרם חלבון ליום, אני מניחה שבדל פחמימה אתה עובר את זה מכיוון שרוב התפריט שלך הוא חלבון ככל הנראה.
למען האמת אפשר לרדת אפילו קצת יותר מ 1% מהמשקל בשבוע ולשמור על מסת שריר אבל זה בדרך כלל מצב של תשישות גבוהה.
כפי שכתבת - במידה ואכן שומרים על התנאים של כמות חלבון מספקת, גירעון קלורי סביר ( אפשר לראות את זה דרך קצב ירידה של 0.5-1% מהמשקל בשבוע) וביצוע אימוני כוח במקביל - אין סיבה לרדת במסת השריר בחיטוב.
תודה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית