הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם להמשיך במסה או לעשות חיטוב קצר?

• פותח/ת השרשור Liran22
  • פורסם בתאריך

Liran22

משתמש מתחיל
269
35
נק' מוניטין:
47
269
35
התחלתי מסה לפני 10 שבועות על משקל 92, שוקל עכשיו 97. האם כדאי לי להמשיך במסה או לצאת לחיטוב קצר של כ4-6 שבועות כדי לרדת מעט באחוזי השומן ואחר כך לחזור למסה? שימו לב, שכתוצאה מירידה מסיבית במשקל של כ40 קילו יש לי הרבה עור עודף ולכן קשה לאבחן את אחוז השומן שלי.
מצרף תמונות- אלה שעם המכנס השחור הן מלפני המסה ואלה שעם המכנס האפור הן מעכשיו.

כמו כן, האם רואים איזושהי עלייה במסת שריר?

תודה לעוזרים מראש.

@kotzer

20190508_084512.jpg 20190508_084555.jpg 20190508_084621.jpg 20190508_084512.jpg 20190508_084555.jpg 20190508_084621.jpg 20190508_084653.jpg 20190508_084722.jpg 20190508_084825.jpg 20190508_084903.jpg 20190508_084922.jpg 20190508_085051.jpg 20190508_085141.jpg 20190508_085231.jpg

אני חושב שחיטוב קל יכול לעזור לך, אבל לא קריטי כרגע

• פותח/ת השרשור
אני חושב שחיטוב קל יכול לעזור לך, אבל לא קריטי כרגע

מצד אחד אני לא רוצה לפגוע בהתקדמות שלי במשקלי עבודה, מצד שני אני לא רוצה לצבור יותר מידי שומן ואז לצאת לחיטוב ארוך. כרגע התוכנית שאני עושה היא הלינארית של קנדיטו, והוא ממליץ לא לעשות אותה בחיטוב- רק במסה או בנייטרלי. אם אעשה ריסט למשקלים אוכל להמשיך לבצע אותה גם בחיטוב לדעתך? האם כדאי לי למשוך את המסה עד 100 ואז אולי לצאת לחיטוב קצר? מה אתה היית עושה במקומי?

מצד אחד אני לא רוצה לפגוע בהתקדמות שלי במשקלי עבודה, מצד שני אני לא רוצה לצבור יותר מידי שומן ואז לצאת לחיטוב ארוך. כרגע התוכנית שאני עושה היא הלינארית של קנדיטו, והוא ממליץ לא לעשות אותה בחיטוב- רק במסה או בנייטרלי. אם אעשה ריסט למשקלים אוכל להמשיך לבצע אותה גם בחיטוב לדעתך? האם כדאי לי למשוך את המסה עד 100 ואז אולי לצאת לחיטוב קצר? מה אתה היית עושה במקומי?
אתה גם יכול להוריד מעט את קצב העליה במשקל, ככה אתה תצבור פחות שומן, אולי אפילו תוך ירידה באחוז השומן

למען האמת, אני לא רואה כל כך הבדל באחוזי השומן שלך בין 2 התקופות. אם כבר אז בתמונות עם המכנס האפור הבטן שלך נפוחה בנוזלים זה הכול.
אני חושב שאם במשקל 92 הרגשת מספיק בנוח לצאת למסה אתה יכול להמשיך את המסה לעוד כמה שבועות\חודשים ואז לחטב. למרות שאם תתחיל חיטוב מעכשיו ובמשקל יותר נמוך (אולי 10 קילו פחות) תתחיל מסה תראה מעולה, כי יש לך יחסית מסת שריר טובה ואתה רק צריך "לחשוף" אותה.

• פותח/ת השרשור
לאור התגובות, אני אמשיך במסה במטרה לעלות כמה שיותר נקי, כרגע עד 100 ק"ג, אחר כך אראה אם ממשיך או יוצא לחיטוב קצר.

• פותח/ת השרשור

183.
למען האמת, אני לא רואה כל כך הבדל באחוזי השומן שלך בין 2 התקופות. אם כבר אז בתמונות עם המכנס האפור הבטן שלך נפוחה בנוזלים זה הכול.
אני חושב שאם במשקל 92 הרגשת מספיק בנוח לצאת למסה אתה יכול להמשיך את המסה לעוד כמה שבועות\חודשים ואז לחטב. למרות שאם תתחיל חיטוב מעכשיו ובמשקל יותר נמוך (אולי 10 קילו פחות) תתחיל מסה תראה מעולה, כי יש לך יחסית מסת שריר טובה ואתה רק צריך "לחשוף" אותה.

לומר לך את האמת, גם כששקלתי 86- שזה בערך 10 קילו פחות ממה שאני עכשיו, נראתי כמעט אותו הדבר. הבעיה שלי זה שבגלל שירדתי כמעט 45 קילו יש לי מלא עור עודף ועד שלא אצבור כמות מכובדת של מסת שריר יהיה קשה לראות את זה עליי. מסכים עם זה שאני לא באחוז שומן נמוך יחסית, אבל הוא מצטבר בעיקר בגב התחתון. בבטן ובחזה זה בעיקר עור עודף ופחות שומן, אפילו בידיים יש לי עור עודף, כך שהמשימה שלי היא לא פשוטה, ואת האמת אני כבר קצת מבולבל מאיך לפעול, כי מצד אחד הפתרון הכי טוב לעור עודף זה מסת שריר- אבל לאיזה משקל אצטרך להגיע בשביל זה?

סתם שאלה איך ההתקדמות שלך בתוכנית של קנדיטו, מרוצה ממנה? ואיזו תוכנית מבין ה3 אופציות שהוא נותן אתה עושה? וגם איפה הוא ממליץ לא לעשות אותה בחיטוב?

• פותח/ת השרשור
סתם שאלה איך ההתקדמות שלך בתוכנית של קנדיטו, מרוצה ממנה? ואיזו תוכנית מבין ה3 אופציות שהוא נותן אתה עושה? וגם איפה הוא ממליץ לא לעשות אותה בחיטוב?

התקדמות סבבה עד כה- עוד 10 קילו לבנץ' ולסקוואט עד כה, בשאר התרגילים עוד לא שברתי שיאים. סך הכל תוכנית טובה לדעתי, יחסית גמישה מבחינת בחירת התרגילים. אני עושה את הגרסה של strength/ hypertrophy. בקובץ של התוכנית יש חלק של תזונה- הוא ממליץ לעשות אותה בפלוס קלורי קטן או בנייטרלי.

התקדמות סבבה עד כה- עוד 10 קילו לבנץ' ולסקוואט עד כה, בשאר התרגילים עוד לא שברתי שיאים. סך הכל תוכנית טובה לדעתי, יחסית גמישה מבחינת בחירת התרגילים. אני עושה את הגרסה של strength/ hypertrophy. בקובץ של התוכנית יש חלק של תזונה- הוא ממליץ לעשות אותה בפלוס קלורי קטן או בנייטרלי.
לפי התוכנית שלו אבל כל שבוע עולים בלפחות 2.5 קילו אז אם אתה עושה אותה כבר 10 שבועות איך עלית רק 10 קילו? היו לך תקיעות כבר כזה מהר?

• פותח/ת השרשור
לא היו לי תקיעות, פשוט העדפתי להעלות ב2.5 ק"ג משבוע לשבוע, וגם אתה מתחיל את התוכנית עם פחות ממשקל העבודה המקסימלי שלך כדי שתוכל להתרגל לנפח וגם כדי שתוכל ליצור התקדמות ולא להיתקע ישר.
לפי התוכנית שלו אבל כל שבוע עולים בלפחות 2.5 קילו אז אם אתה עושה אותה כבר 10 שבועות איך עלית רק 10 קילו? היו לך תקיעות כבר כזה מהר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית