הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צריך עזרה בבחירת תכנית לחיטוב - FBW\5.3.1\5X5

אורי בוהדנה

משתמש מתחיל
65
2
נק' מוניטין:
2
65
2
כמו שרשום בכותרת , אני צריך לדעת מה הכי עדיף לחיטוב ?
יש לציין כי אני מתאמן כבר מעל לשנה , ככה שיהיה קשה לי להעלות משקלים כל שבוע אם אקח את הלינארית , ולכן חשבתי על עלייה איטית יותר.

כמו שרשום בכותרת , אני צריך לדעת מה הכי עדיף לחיטוב ?
יש לציין כי אני מתאמן כבר מעל לשנה , ככה שיהיה קשה לי להעלות משקלים כל שבוע אם אקח את הלינארית , ולכן חשבתי על עלייה איטית יותר.
בכול מקרה בחיטוב אתה לא תעלה יותר מדי משקלים. אני עשיתי את 531 בחיטוב והיה מעולה והצלחתי להתקדם לפי התוכנית. מה שכן הייתי בגרעון יחסית קטן.

• פותח/ת השרשור
בכול מקרה בחיטוב אתה לא תעלה יותר מדי משקלים. אני עשיתי את 531 בחיטוב והיה מעולה והצלחתי להתקדם לפי התוכנית. מה שכן הייתי בגרעון יחסית קטן.
כן אבל אפשר גם לראות את זה בצורה שבלינארית אני הולך 3 פעמים לחדכ לעומת 4 ב531 ואז ככה יש לי יותר זמן לאירועי.
גם ראיתי פה איפה שהוא דרושים ש531 לא מתאימה לחיטוב?

כן אבל אפשר גם לראות את זה בצורה שבלינארית אני הולך 3 פעמים לחדכ לעומת 4 ב531 ואז ככה יש לי יותר זמן לאירועי.
גם ראיתי פה איפה שהוא דרושים ש531 לא מתאימה לחיטוב?
הלינארית גם סבבה.

כרגע התחלתי את הלינארית של קנדיטו אחרי שהייתי חודשיים בחיטוב עם פולבודי ושמרתמ על במשקלים בפולבודי נראה איך יהיה עכשיו עם קנדיטו

• פותח/ת השרשור
אניאוהב FBW בסיסית לחיטוב הכי טוב
יש סיבה ספציפית?
איזה פול בודי אתה עושה לדוגמה?
כרגע התחלתי את הלינארית של קנדיטו אחרי שהייתי חודשיים בחיטוב עם פולבודי ושמרתמ על במשקלים בפולבודי נראה איך יהיה עכשיו עם קנדיטו
איזה fbw עשית ולמה החלפת?

יש סיבה ספציפית?
איזה פול בודי אתה עושה לדוגמה?

איזה fbw עשית ולמה החלפת?
Fbw עם תרגילי בסיס סקוואט דד פרס בנץ
וקצת ידיים לא יותר מדי
תמיד עובד
סיבה היא התאוששות יותר טובה כי שאתה עושה abcdfg והלאה יש הרבה מדי נפח שלא לצורך

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תודה , עוד דיעות ?
ועוד שאלה , כרגע אני עם פציעה ברגל לפחות לשבוע וחצי שבועיים הקרובים , כדי לעבור לניטרלי ולחכות עד למתי שאוכל להתאמן רגליים ואירובי ? או שאפשר להמשיך בחיטוב ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית