A Azorder משתמש מתחיל 72 3 נק' מוניטין: 28 0 72 3 10/5/19 #1 אהלן לכולם, אשמח לחוות דעת לגבי הLB סקוואט והOHP. בסקוואט יש לי תחושה כאילו הצדדים שלי לא מאוזנים, כלומר שאני נוטה לאחד הצדדים, רציתי לדעת איך אפשר לאבחן את זה ולטפל בזה אם צריך (יכול להיות שרואים בסרטון) תודה!
אהלן לכולם, אשמח לחוות דעת לגבי הLB סקוואט והOHP. בסקוואט יש לי תחושה כאילו הצדדים שלי לא מאוזנים, כלומר שאני נוטה לאחד הצדדים, רציתי לדעת איך אפשר לאבחן את זה ולטפל בזה אם צריך (יכול להיות שרואים בסרטון) תודה!
Grizzly Bear משתמש קבוע 1,837 648 נק' מוניטין: 1,554 0 1,837 648 13/5/19 #3 לגבי הנטייה לאחד הצדדים, שים לב שבסרטון הראשון הרגליים שלך לא באותו קו, זה יכול להיות זה. סך הכל הסקוואט נראה לא רע, חסר קצת עומק אולי. Upvote 0 Downvote
לגבי הנטייה לאחד הצדדים, שים לב שבסרטון הראשון הרגליים שלך לא באותו קו, זה יכול להיות זה. סך הכל הסקוואט נראה לא רע, חסר קצת עומק אולי.
kotzer משתמש על 15,058 8,064 משתמש/ת כבוד נק' מוניטין: 13,122 0 15,058 8,064 13/5/19 #4 הסקוואט נראה בסדר גמור, יכול להיות טיפה גבוה, לא יודע עד כמה קריטי. הפרס גם נראה בסדר גמור, תנסה אולי רק לדחוף את הראש שלך טיפה יותר מתחת למוט בסוף Upvote 0 Downvote
הסקוואט נראה בסדר גמור, יכול להיות טיפה גבוה, לא יודע עד כמה קריטי. הפרס גם נראה בסדר גמור, תנסה אולי רק לדחוף את הראש שלך טיפה יותר מתחת למוט בסוף