הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טסטוסטרון ג׳ל נשים

מצב
השרשור נעול

רועי לוין

משתמש מתחיל
109
15
נק' מוניטין:
-15
109
15
אהלן חברים לפני כמה ימים חברה שלי התחילה לקחת טסטוסטרון בג׳ל 80מג ביום האם זה מסוכן יש בעיה עם זה? כי קראתי באינטרנט שלבנות מותר מקסימום 20מג ביום האם ישנן סכנות מהמנת יתר שלקחה?
האם להביא לה ג׳ל של 1 של 50מג זה בסדר?

אני והיא משתמשים בג׳ל של טסטומקס

אהלן חברים לפני כמה ימים חברה שלי התחילה לקחת טסטוסטרון בג׳ל 80מג ביום האם זה מסוכן יש בעיה עם זה? כי קראתי באינטרנט שלבנות מותר מקסימום 20מג ביום האם ישנן סכנות מהמנת יתר שלקחה?
האם להביא לה ג׳ל של 1 של 50מג זה בסדר?

אני והיא משתמשים בג׳ל של טסטומקס
אהלן
איך הגעתם ל80?
יש שקית של 50 ושקית של 25
בלי שום קשר
אתה מרוצה?מרגיש טוב? קיבלת מרשם מרופא?

• פותח/ת השרשור
נכון שניים של 50 ועוד אחד כש20 גרם מזה אני מורח על עצמי השאלה שלי היא אם זה בסדר שאשה תיקח כמות כזאת של 70 80 גרם ליום או שזה מסוכן ללב לגוף בצורה כזאת או אחרת למטרת הגברת אנרגיה וחשק להתאמן אני מרגיש שזה התחיל טיפה לעזור לה היא התחילה לפני 3ימים
?

אישה לא צריכה להשתמש בזה. רק בשביל שיהיה לה קצת חשק לאימונים . זה תרופה לגברים. אישה גם צריכה תזונה נכונה מנוחה טובה. ואולי משהו ממריץ לאימון אם חסר לה אנרגיה וכוח קראטין, קפאין , טהורין. ואם הבחורה ברמה טובה והיא רוצה להתקדם עוד יותר ואולי חושבת על תחרות אז אפשר לשכול שימוש ב RAD . בפרימו , הנאבאר וכו. מינונים נמוכים.

אני לא רופא
אני לא חושב שזה לנשים!
רשום בעלון לצרכן,שיש להרחיק מילדים ונשים.

תשמע זה על אותו משקל שאתה תשתמש באסטרוגן.

אם כבר בחורה חושבת שהיא ברמה מאוד גבוה וצריכה חומרים , לוקחים מה שדיזל ציין בלבד.
אין מרווח לטעויות אצל אישה כמו שיש לגבר.
רוב תופעות הלוואי מטסט יהיו בלתי הפיכות

• פותח/ת השרשור
כמו איזה תופעות יכולות להיווצר עקב צריכה של 100מג שטסט ליום בנתיים היא לוקחת ולא מתלוננת על שום דבר שמציק לה
אמנם 3ימים אבל מה יקרה אם היא תמשיך במינון של שתי שקיות של 50מג ביום?

לא בקיא בשקיות.
באופן כללי טסט יכול לגרום לדברים לא נעימים בכלל לנשים- שיעור,הגדלה משמעותית של הדגדגן,שינוי בקול,הקטנת חזה והתקרחות

• פותח/ת השרשור
לסיכום, שתפסיק לקחת את זה - או שבקרוב יהיה לך חבר.
מה שנאמר לעיל מכסה את כל השאר.
ברמה כזאת? היא ממש נשית בלי שערה אחת על הגוף כמעט קול גבוה ב-3חודשים זה יעשה שינוי משמעותי?

ברמה כזאת? היא ממש נשית בלי שערה אחת על הגוף כמעט קול גבוה ב-3חודשים זה יעשה שינוי משמעותי?

כל אחד מגיב אחרת.
אתה/היא באמת רוצים לקחת סיכון על נזק בלתי הפיך? על פגיעה בנשיות שלה? בבריאות שלה?
אם זה כל כך חשוב - פשוט שתיצמד כמו שאמרו לאנאבר/ mk677 / משהו עדין בסגנון, בטוח שתוכלו למצוא מידע קונקרטי בנושא ברחבי הפורום. שיהיה בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
עם המלצה של מדריך וקצת שקראתי מידע באינטרנט זה יכול להגביר את החשק המיני גם אצל נשים אז ברגע שיתחילו תופעות לוואי אני אפסיק ואז לאט לאט הכל יחזור להיות כפי שהיה איזון הרומונלי רק שהפעם החשק המיני שלה ישאר ויהיה יציב קראתי על זה מאמר באינטרנט

עם המלצה של מדריך וקצת שקראתי מידע באינטרנט זה יכול להגביר את החשק המיני גם אצל נשים אז ברגע שיתחילו תופעות לוואי אני אפסיק ואז לאט לאט הכל יחזור להיות כפי שהיה איזון הרומונלי רק שהפעם החשק המיני שלה ישאר ויהיה יציב קראתי על זה מאמר באינטרנט
אהה....
גילינו את הסיבה האמיתית שנתת לה טסט.

• פותח/ת השרשור
כן זאת חברה שלי מתאילנד היא סיפרה לי שמאז ומתמיד לא היה לה חשק מיני ותמיד הכוס נשאר יבש אנחנו מאוד אוהבים אחד את השנייה והיא מחבקת ומנשקת אותי הרבה אבל אני מרגיש שהמשיכה המינית באה רק ממני

כן זאת חברה שלי מתאילנד היא סיפרה לי שמאז ומתמיד לא היה לה חשק מיני ותמיד הכוס נשאר יבש אנחנו מאוד אוהבים אחד את השנייה והיא מחבקת ומנשקת אותי הרבה אבל אני מרגיש שהמשיכה המינית באה רק ממני
אוי לא. זה אתה עם התאילנדית. תן לה 100 גרם טסט.
אתה חתיך 10. עוד קצת טסט שתביא לה יתחיל לעמוד לה.
עזוב שטויות, לכו לפסיכולוג.

• פותח/ת השרשור
100מג זה ממש מעט בנתיים חוץ מזה שיש לה יותר אנרגיה וחשק לדברים לא נראה שזה עושה שום דבר רע

אז תמשיך לסמם את הייבוא אישי שלך מתאילנד.

אני לא מסוגל לתת לבחורה שאני אוהב סמים בשביל שיהיה לה חשק מיני מוגבר,במיוחד שידוע על התופעות לוואי הקשות

100מג זה ממש מעט בנתיים חוץ מזה שיש לה יותר אנרגיה וחשק לדברים לא נראה שזה עושה שום דבר רע
לפי מה אתה אומר שזה ממש מעט?

התופעות לוואי מגיעות לאט לאט... אני בטוח שתחשוב אחרת שתגלחו את הפנים בבוקר אחד ליד השני.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית