הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה אחר האם להמשיך?

• פותח/ת השרשור Tw1ZeR
  • פורסם בתאריך

Tw1ZeR

משתמש מתחיל
80
31
נק' מוניטין:
71
80
31
אשמח להערכה של כמה אחוז שומן אתם חושבים שאני והאם כדאי להמשיך עוד בחיטוב או להוריד הילוך.
נתונים: בן 20 שוקל 78-9 מטר 85, נמצא באזור החודשיים וחצי בחיטוב, משקל התחלתי של 84.

קבצים מצורפים

• 20190512_112756.jpg
    20190512_112756.jpg
    KB 44.2 · צפיות: 386
  • 20190512_112818.jpg
    20190512_112818.jpg
    KB 43.8 · צפיות: 432
  • 20190512_112729.jpg
    20190512_112729.jpg
    KB 39.6 · צפיות: 356
10 אפילו הייתי אומר..

אתה כבר בשייף פצצה השאלה עכשיו זה מה היעד והכיוון שלך . אם אתה אוהב ולא רוצה יותר לגדול אז תשמור על זה אם אתה רוצה לגדול קצת מה שהייתי עושה במקומך אז תמשיך מסה נקייה לעוד כמה חודשים ואז תחטב קצת ותשחק עם זה כראות עינייך . אתה כבר באחלה של שלב אני הייתי נותן דגש לשירירים אחרים שלא אמנתי או חלשים יותר ...
מה היקף יד אפשר לשאול

• פותח/ת השרשור
10 אפילו הייתי אומר..

אתה כבר בשייף פצצה השאלה עכשיו זה מה היעד והכיוון שלך . אם אתה אוהב ולא רוצה יותר לגדול אז תשמור על זה אם אתה רוצה לגדול קצת מה שהייתי עושה במקומך אז תמשיך מסה נקייה לעוד כמה חודשים ואז תחטב קצת ותשחק עם זה כראות עינייך . אתה כבר באחלה של שלב אני הייתי נותן דגש לשירירים אחרים שלא אמנתי או חלשים יותר ...
מה היקף יד אפשר לשאול
לא מדדתי בזמן האחרון אבל מאמין שאחרי החיטוב באזור ה39, יש משהו לדעתך שהיית נותן עליו דגש?

אחלה תוצאה!
איך הלך החיטוב שלך מבחינת תזונה ואימונים?
די קליל האמת, מאזן קלורי שלילי של 500 עד שנתקעתי, אז הוספתי אירובי 20 דקות*5 פעמים להגדיל את הגירעון, הוספתי טיפה קלוריות ועכשיו הגעתי למצב שאני על 2000 עם עוד גירעון של 1000 מאירובי, אימונים 5 פעמים בשבוע כמו במסה אחד לאחד, יש ימים שיותר טוב ויש ימים שלא כמו תמיד

לא מדדתי בזמן האחרון אבל מאמין שאחרי החיטוב באזור ה39, יש משהו לדעתך שהיית נותן עליו דגש?

די קליל האמת, מאזן קלורי שלילי של 500 עד שנתקעתי, אז הוספתי אירובי 20 דקות*5 פעמים להגדיל את הגירעון, הוספתי טיפה קלוריות ועכשיו הגעתי למצב שאני על 2000 עם עוד גירעון של 1000 מאירובי, אימונים 5 פעמים בשבוע כמו במסה אחד לאחד, יש ימים שיותר טוב ויש ימים שלא כמו תמיד

תגדיר אירובי עבורך...😁 (עבור חלק אירובי זה הליכה איטית על מסלול או ריצה במהירות 12 קמ"ש)

הייתי מחזק תאומים אמות טרפזים אלכסונים זוקפי גו גב תחתון

וממשיך אימונים רגילים לשאר חלקי הגוף

• פותח/ת השרשור
הסיבה גם שאני שואל היא בגלל העובדה ששנה שעברה הגעתי לא"ש יותר נמוך אבל התחלתי לאבד מסה בערך בשלב הזה

איפה אתה רואה פה תאומים וגב? מה זה בכלל זוקפי גב תחתון חחחח

אני לא רואה.. הוא פשוט שאל אם יש משהו שהייתי נותן דגש.
נכון לא ראיתי תשרירים שדיברתי עליהם
אבל בדרך כלל אלה שרירים שפחות שמים דגש עליהם אז בגלל הוא בשייף טוב אז שיתחיל לאמן שרירים שהוא יותר הזניח
זאת הייתה הכוונה שלי. אבל לא הסברתע כמו שצריך ...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית