הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוסר כוח באימון

The Asaf

משתמש מתחיל
286
27
נק' מוניטין:
33
286
27
היי,
בכל האימונים האחרונים שלי בערך בחודש - חודשיים האחרונים אני מרגיש בערך בסוף או אמצע האימון חוסר כוח להתאמן. אני מרגיש שאני הולך להקיא וחייב לשבת.
שמעתם על זה או שזה קרה לכם מתישהו? זה די הורס את כל האימון. במקום אימון של שעה וחצי אני מתאמן חצי.

היי,
בכל האימונים האחרונים שלי בערך בחודש - חודשיים האחרונים אני מרגיש בערך בסוף או אמצע האימון חוסר כוח להתאמן. אני מרגיש שאני הולך להקיא וחייב לשבת.
שמעתם על זה או שזה קרה לכם מתישהו? זה די הורס את כל האימון. במקום אימון של שעה וחצי אני מתאמן חצי.

איך השינה שלך?
אתה בגרעון קלורי או בעודף קלורי יומי?
אתה שותה מספיק מים בעיקר לקראת אימון?(מכוון לעייפות)
אתה עובד על נפח גבוה? מה המטרה שלך באימון? כוח? היפרטרופיה?
אתה מרגיש שאתה מתאושש מאימון לאימון או שאתה מגיע כבל מלכתחילה שרוף?
אתה אוכל ארוחה גדולה לקראת האימון? אם אתהאוכל לפני האימון ארוחה גדולה מאוד ויוצא לאירובי אתה מקשה על תהליכי העיכול וזו יכולה להיות גם הסיבה..

יש הרבה שאלות שאתה יכול לשאול את עצמך תספק קצת יותר אינפורמציה ויהיה יותר קל להבין ממה זה נובע

• פותח/ת השרשור
איך השינה שלך? ניסיתי לישון יותר ולישון פחות, בין 6-10 שעות ואני לא רואה שום הבדל.
אתה בגרעון קלורי או בעודף קלורי יומי? נייטרלי, אולי מעט גרעון אבל לא משהו משמעותי.
אתה שותה מספיק מים בעיקר לקראת אימון?(מכוון לעייפות) כן.
אתה עובד על נפח גבוה? מה המטרה שלך באימון? כוח? היפרטרופיה? כוח בעיקר.
אתה מרגיש שאתה מתאושש מאימון לאימון או שאתה מגיע כבל מלכתחילה שרוף? מתאושש כמעט לגמרי, לא התאמנתי בשבועיים האחרונים, חזרתי לאימון ביום ראשון וזה עדיין היה.
אתה אוכל ארוחה גדולה לקראת האימון? אם אתהאוכל לפני האימון ארוחה גדולה מאוד ויוצא לאירובי אתה מקשה על תהליכי העיכול וזו יכולה להיות גם הסיבה.. כמעט ואני לא עושה אירובי ולא אוכל לפני האימון לרוב, למרות שאני מרגיש שזה עוזר לי.

יש הרבה שאלות שאתה יכול לשאול את עצמך תספק קצת יותר אינפורמציה ויהיה יותר קל להבין ממה זה נובע
באדום.
ניסיתי גם לפני איזה חודשיים לקחת קפאין, זה לא כל כך עזר לי באימון אבל מנע ממני להירדם בלילה...

באדום.
ניסיתי גם לפני איזה חודשיים לקחת קפאין, זה לא כל כך עזר לי באימון אבל מנע ממני להירדם בלילה...
שנייה
כתבת שאתה לא אוכל לפני אימון, אז כמה שעות לפני האימון יוצא לך לאכול ארוחה גדולה?

• פותח/ת השרשור
אם כך זה בסדר. מעניין אותי באמת למה זה קורה לך... העלית נפח באימון? (אני לא מתכוון לעוד סט של ידיים)
האמת שלא, בזמן האחרון אין לי כל כך תוכנית מסודרת אבל אני בגדול עושה אותו דבר בשינויים קצת קלים.
באימון האחרון, אתמול, ניסיתי לא לעשות מתח כי שמתי לב שזה תמיד קורה לי אחרי המתח ולהפתעתי זה לא היה לי. הייתה לי קצת תחושה כמו שהייתה לי אבל בצורה הרבה יותר קטנה מבד״כ. יכול להיות שזה זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית